OCK Anlæg ApS

4.5 ud af 5 stjerner
Har du en opgave som du gerne vil have et uforpligtende tilbud på?

OCK Anlæg ApS

OCK Anlæg ApS

- Kvalitetsløsninger til private og erhverv

Med høj faglighed og en solid mængde erfaring udfører OCK Anlæg ApS alle former for anlægsarbejde. Vi er et alsidigt anlægsfirma, som også er specialister i belægningsarbejde, kloakarbejde og grøn service. Ingen opgave er for lille – og ingen opgave er for stor for os. Så hvad end du skal have etableret omfangsdræn, lagt en ny terrasse eller ønsker ny beplantning – er OCK Anlæg ApS det rette firma til opgaven!

Siden 2006 har OCK Anlæg ApS leveret holdbare løsninger til haven. Vi har siden 2011 også varetaget autoriseret kloakmester-opgaver, og vi tilbyder derfor professionel kloakrådgivning til både private og erhverv. Vi dækker alle områder i Danmark, men arbejder hovedsagligt i Trekantsområdet – Horsens, Kolding og Vejle. Vi kører gerne efter opgaverne, så giv os endelig et kald, hvis du ønsker kontakt til et professionelt anlægsfirma.

Kvalitetsløsninger med et flot finish

Hos OCK Anlæg ApS har vi grønne fingre og leverer altid kvalitetsløsninger med et flot finish. Kvalitet skal altid kunne betale sig, derfor kan du forvente service og kvalitet til faste lave priser - når du bruger OCK Anlæg ApS.

Hos os går god kundeservice og kvalitet hånd i hånd. Glade kunder er alfa og omega for os derfor tager vi altid en uforpligtende snak om opgaven, og kommer med en god pris på projektet. Hos OCK Anlæg ApS afslutter vi ikke en opgave før end kunden er fuldt ud tilfreds med resultatet.

Grundighed og kompetent rådgivning

Vi har en stor faglig stolthed, som vi tager med os i alle opgaver - uanset størrelsen. Med mange års erfaring giver vi gerne gode råd og vejledning til dit kommende anlægs- eller kloakprojekt. OCK Anlæg ApS tilbyder blandt andet:

 • Anlægsarbejde – stort som småt
 • Græsplæner og beplantning
 • Omfangsdræn
 • Kloakservice
 • Belægning (fliser, grus, træ eller beton)
 • Trapper og terrænmure
 • Terrænregulering, jordforbedringer og stabilisering
 • Grøn service
 • Vinterservice
 • Du er altid velkommen til at kontakte OCK Anlæg ApS for et uforpligtende tilbud på tlf.: 22947564 eller skrive på: [email protected] Vi ser frem til at høre fra dig!

  Seneste opgaver

  Her ser du en liste over de opgaver OCK Anlæg ApS senest har modtaget fra 3byggetilbud.dk

  Kontakt os her
  Ole Kilstofte Indehaver
  22 94 ** **
  [email protected]***.dk
  OCK Anlæg ApS Stouby Kirkevej 7 7140 Stouby
  CVR: 35382097
  0.0
  0 anmeldelser
  Fordeling af stjerner
  0%
  0%
  0%
  0%
  0%
  Autorisationer og garantier
  Her finder du OCK Anlæg ApS
  Fortæl os mere om din opgave og få et uforpligtende tilbud nu