Lentzbyg

Har du en opgave som du gerne vil have et uforpligtende tilbud på?

Lentzbyg

Lentzbyg

- Hos os er kunden altid i trygge og professionelle hænder!

Hos Lentzbyg varetager vi adskillige opgaver inden for murer- og entreprenørfaget. Vores gode håndværk og høje kvalitet bygger på viden og erfaring. Vi varetager flere forskellige opgaver for både private og erhvervskunder. Dog nyder vi særligt de mindre opgaver, hvor der kæles for detaljen, og hvor der er mulighed for tæt dialog og sparring med kunden.

Vi løser opgaver som: 

  • Fundamenter
  • Belægning
  • Facaderenovering
  • Tilbygninger
  • Microcement

Grundighed og kvalitet i højsædet

Særligt er vi specialister i fundamenter og belægning. Inden vi udarbejder et tilbud på et fundament, spørger altid vi efter en geoteknisk rapport, da det er enormt vigtigt at tage højde for alle faktorer inden opgaven starter. Sådan sikrer vi, at kunden slipper for ubehagelige overraskelser - både økonomisk og håndværkmæssigt. For os er kvalitet og funktionalitet nemlig alfa og omega.

Vi tager kunden i hånden

Vi ved, at det er os, der er fagmændene - derfor er det højt prioriteret, at kunden er i gode hænder og føler sig tryg gennem hele projektet. Vi bruger god tid på altid at tage kunden i hånden og fortælle om produkterne og processen. Og det betaler sig, fordi hos Lentzbyg får vi altid ros for detaljeret sparring og rådgivning fra A til Z.

En fast pris fra start

Hos Lentzbyg sikrer vi kunden en fast pris fra start. Vi gør nemlig vores forarbejde så grundigt, at der er taget højde for selv de mindste detaljer. Når vi har udarbejdet tilbuddet, beskriver vi altid for kunden, hvad der indgår i prisen. På den måde ved kunden altid, hvad de betaler for og hvorfor.

Vil du have et uforpligtende og gennemarbejdet tilbud?

Hvis vi skal hjælpe dig i mål med dit næste projekt, skal du ikke tøve med at kontakte os for et uforpligtende tilbud. Vi tager gerne en god snak om, hvordan vi kan hjælpe dig bedst muligt! Brug kontaktknapperne her på siden, eller ring til os på tlf.: 2670 0201.

Vi ser frem til at høre fra dig!

Kontakt os her
Kenneth Lentz Indehaver
26 7 ** **
[email protected]***.com
Lentzbyg Kirsebærhaven 21 4532 Gislinge
CVR: 30848578
Seneste opgaver

Her ser du en liste over de opgaver Lentzbyg senest har modtaget fra 3byggetilbud.dk

Her finder du Lentzbyg
Fortæl os mere om din opgave og få et uforpligtende tilbud nu