HomeDeko ApS

- Vi både visualiserer og bygger dine boligdrømme! 

Idéen bag HomeDeko ApS er at samle design og dygtigt håndværk i et og samme firma. Virksomheden har flere års erfaring med design, indkøb af materialer til byggerier samt renovering af udlejningsejendomme. Nu tilbyder vi hos HomeDeko ApS også vores totalløsninger til privatkunder, så du nemt kan få dine boligdrømme til at blive til virkelighed.

HomeDeko ApS løser opgaver i Aarhus-, Horsens-, Vejle-, Fredericia- og Koldingområdet. Vi har en bred faglighed, høj ekspertise og er specialiserede inden for fuldentrepriser. HomeDeko ApS udfører blandt andet:

  • Totalentrepriser
  • Køkkenrenoveringer
  • Badeværelsesrenoveringer
  • Renovering af gulve 
  • Malerarbejde
  • Design, indretning og interiør   

Vi visualiserer dine boligdrømme 

Med HomeDeko ApS på din opgave bliver du taget i hånden igennem hele din renovering. Den indledende fase består i, at vi inviterer dig forbi vores showroom eller besøger dit hjem. Her får vi afdækket alle dine behov og drømme for renoveringen. Derefter laver vi realistiske visualiseringer af vores bud på renoveringen. 

Visualiseringerne indgår som en fast og omkostningsfri service i vores tilbudsgivning.

Specialiseret løsning til din renovering

Boliger, behov og budgetter er aldrig ens. Derfor sammensætter HomeDeko ApS personlige løsninger til alle vores kunder. Så er du nemlig sikret at stå med et færdiggjort resultat, der passer perfekt til dig.

Design, planlægning og renovering i samme firma 

Efter du har valgt din løsning og accepteret vores tilbud, står vores dygtige håndværkere for resten. HomeDeko ApS har et kompetent team af håndværkere, der værner om kvalitet og godt håndværk. Vi kan løfte opgaver inden for alle de fagbrancher, der kræves til din renovering. Med HomeDeko ApS kan du trygt læne dig tilbage, mens vi klarer alt fra A-Z i din renovering.

Vil du have kontakt til det samme firma gennem hele din renovering? 

Så er HomeDeko ApS den rette virksomhed til dig. Vi står altid til rådighed, hvis der skulle opstå spørgsmål til din renovering og vi sørger desuden løbende for at opdatere dig om, hvor i processen dit byggeri er. Med HomeDeko ApS er du altid 100 procent sikker på, hvad du kan forvente af din renovering. 

Du kan kontakte HomeDeko ApS allerede nu ved at trykke på kontaktknapperne her på siden eller ved at ringe til os på 72 20 01 61. Vi ser frem til at høre fra dig.

Læs mere

Kontakt os her

Krzysztof Pawel Gawrys
Krzysztof Pawel Gawrys Indehaver
72 20 ** ** Vis nummer
72 20 01 61

HomeDeko ApS

Ambolten 39

6000 Kolding

CVR: 42206458

Seneste opgaver

Her ser du en liste over de opgaver HomeDeko ApS senest har modtaget fra 3byggetilbud.dk


Etablering af badeværelse og bryggers 6650 Brørup
1 dag siden
Etablering af badeværelse 6560 Sommersted
1 uge siden
Maling af hus 6000 Kolding
1 uge siden
Renovering af badeværelse 5800 Nyborg
1 uge siden
Etablering af badeværelse 6500 Vojens
1 uge siden

Fortæl os mere om din opgave og få et uforpligtende tilbud nu

Kontakt os her

Her finder du HomeDeko ApS

Send en forespørgsel til HomeDeko ApS