Grøniso ApS

… gør Danmark grønnere – et hus ad gangen

Grøniso ApS er ekspert i isolering og efterisolering, og sikrer alle kunder en isoleringsløsning tilpasset den enkeltes behov og bolig. Vi gør os umage for samtlige af vores kunder og går højt op i, at den enkelte kunde får en så optimal isoleringsløsning som mulig. Vi har stor viden om og erfaring med de forskellige isoleringsmaterialer, der eksisterer på markedet, og sørger selvfølgelig for at vejlede dig til det rette valg, både ift. løsning og materiale.

Grøniso ApS tilbyder:

  • Hulmursisolering
  • Isolering af loft  
  • Isolering af kælderloft
  • Efterisolering 
  • Isolering af etageadskillelse

Arbejder for et grønnere Danmark

Grøniso ApS har et motto om, at vi gør Danmark grønnere – et hus ad gangen. Ved isolering, for eksempel hulmursisolering eller efterisolering af loftet, mindskes boligens varmetab, og heraf mindskes dine varmeudgifter – og det reducerer udslippet af CO2.

Næsten 40 procent af Danmarks energiforbrug kommer af ventilation, belysning – og opvarmning – af bygninger – og det vil vi hos Grøniso ApS gerne være med til at reducere via vores isoleringsløsninger, som vi tilbyder vores kunder på Sjælland. Vi hjælper privat- såvel som erhvervskunder. Så om du har brug for hjælp til eksempelvis isoleringen af loftet derhjemme eller hjælp til efterisoleringen af hele din virksomhed, er vi hos Grøniso ApS parat til professionelt at varetage arbejdet. 

Vejleder dig til den rette isoleringsløsning til din bolig

Vi sætter vores kunder og deres ønsker og behov i fokus, og derfor kan vi råde én kunde til at vælge en form for isoleringsmateriale og en anden kunde en anden form for materiale. Vi arbejder primært med glasuld, men det afhænger af boligen, og derfor arbejder Grøniso ApS uafhængigt af en bestemt leverandør af isoleringsmateriale. På den måde kan du være sikker på, at vi vejleder dig udelukkende på baggrund af vores faglige ekspertise.

Fokus på kyndig rådgivning og kommunikationen  

Vi går højt op i at sikre dig en kvalitetsrig løsning, der holder din bolig varm og skaber et godt indeklima, men hertil vægter vi højt at vores kunder ser os værende synonym med god rådgivning, kommunikation og service. Derfor holder vi også en god dialog under hele processen, samt overholder vi vores aftaler ift. tid og pris.

Skal vi stå for isoleringen af din bolig eller virksomhed?

Vi er hos Grøniso ApS parat til at varetage dit isoleringsprojekt til en fordelagtig pris. Vores tilgang er effektiv og professionel og vores ambition er at sikre den enkelte kunde en isoleringsløsning, der topper på kvaliteten. Du kan kontakte os via kontaktknapperne på siden her eller ringe til os på 93 99 12 36. Vi ser frem til at hjælpe dig. 

Læs mere

Kontakt os her

David Cato Spang-Hanssen
David Cato Spang-Hanssen Indehaver
93 99 ** ** Vis nummer
93 99 12 36

Grøniso ApS

Hattemagerstien 17

2300 København

CVR: 43449001

Seneste opgaver

Her ser du en liste over de opgaver Grøniso ApS senest har modtaget fra 3byggetilbud.dk


Lydisolering af loft 2400 København NV
1 uge siden
Hulmursisolering 4653 Karise
2 uger siden
Efterisolering af loft 2740 Skovlunde
2 uger siden
Hulmursisolering 4593 Eskebjerg
2 uger siden
Hulmursisolering 4300 Holbæk
3 uger siden
Vi udfører opgaver i brancherne:

Det synes kunderne om os

0
80 anmeldelser
google.com 8 anmeldelser
0
anmeld-haandvaerker.dk 69 anmeldelser
0
3byggetilbud.dk 3 anmeldelser
0
Fordeling af stjerner
0%
0%
0%
0%
0%

Det synes kunderne om os

David og hans firma skal klart have et 5 tal med en pil op, de har levet op til vores forventninger Og har overholdt alle aftaler, Vi påtænker at bruge david igen.

., 15 mar, 2024

David var utrolig dygtig til at løse isolering/ dampspærre problematikken. ingen træk med koldt gulv på 1. sal, når det blæser.
Håndværkerne var meget flinke og dygtige.

Maj Britt Foged, 25 feb, 2024

Grøniso kom oprindeligt for at se om min krybekælder kunne isoleres. Dette var desværre ikke muligt og besluttede i stedet at få tilbud på hulmursisolering. Konsulenten tjekkede og konstatered...

Grøniso kom oprindeligt for at se om min krybekælder kunne isoleres. Dette var desværre ikke muligt og besluttede i stedet at få tilbud på hulmursisolering. Konsulenten tjekkede og konstaterede hulmur og at isolering var muligt. Aftalte dato blev aflyst pga sygdom og det kan jo ske. Ny dato sat ugen efter. Håndværker SMS en halv time inden de ankom. Da de var gået igang konstaterede håndværker, at kun hulmur var muligt på to sider. Alt forløb fint og godt. Oprydning af borestøv ikke mulig pga regnvejr, som jeg blev informeret om og godtog. Efterfølgende kan jeg se, at der kun er boret to huller på facaden og to på den ene endevæg. Men sidder nu tilbage lidt med en følelse af, at der måske burde være forsøgt flere steder på facaden, da det indenfor virker/lyder som om der kunne være hulmur nogle steder når jeg banker på muren. Ellers er alt forløbet godt, behagelig konsulent og håndværker ingen klager på det. Tilfredshed ikke givet fuld smiley pga det ikke var hele huset der fik isolering, og at jeg synes de burde have boret flere steder for at være sikker. Men det selvfølgelig ikke mig der har forstand på det, men føler en tvivl mht facaden. Oprydning får ikke fuld smiley da den ikke blev udført men blev informeret om det pga regn og sagde at det var ok.

Læs mere

Mia Barbara Davidsen, 25 feb, 2024

Havde håbet der også kunne været sprøjtet noget isolering rundt om vinduer, det var vi måtte gøre selv Og håndværkeren gik igennem hele vores hus med mudrede sko, dårlig stil

Linda M., 01 feb, 2024

God og konstruktiv samtale med sælger, både telefonisk og personligt. Venlige og arbejdsomme håndværker.

Per Lærkekvist, 30 jan, 2024

Isolatørerne kom for sent, de havde ikke støvsuger, og der var pudsstøv over alt, efter de havde boret igennem etageadskillelserne. De kunne ikke læse bygningstegninger, ville have misset 1/3 a...

Isolatørerne kom for sent, de havde ikke støvsuger, og der var pudsstøv over alt, efter de havde boret igennem etageadskillelserne. De kunne ikke læse bygningstegninger, ville have misset 1/3 af hulrummene, hvis ikke jeg selv havde gennemgå deres arbejde, og anvist hvor de manglede at bore. Jeg måtte selv anvise hvor de skulle bore, for at undgå at ramme kabler. Borehullerne i gulvene er ujævne, og der er anvendt træpropper af en anden træsort end gulvet. Alle propper skal bores ud igen af gulvfirma, og proppes om før det skal slibes. Dette har Grøniso dog tilkendegivet, at de vil dække omkostningen for.

Læs mere

Anette Jellesmark, 29 jan, 2024

Alle aftaler er overholdt, der er givet rigtig god rådgivning, og deres folk var her til tiden, var super venlige, og udførte et rigtig godt stykke arbejde. Der er helt klart blevet isoleret lang...

Alle aftaler er overholdt, der er givet rigtig god rådgivning, og deres folk var her til tiden, var super venlige, og udførte et rigtig godt stykke arbejde. Der er helt klart blevet isoleret langt bedre nu, og den træk, der før kom op gennem gulvet fra kælderen, er der ikke mere. Så vi er meget tilfredse.

Læs mere

Signe Danø, 23 jan, 2024

Dygtige og venlige folk. Fint arbejde.

Marianne Bergholdt, 11 jan, 2024

God og hurtig udførelse af opgaven.

Julie Sass, 02 jan, 2024

Professionel og effektiv

Jon Lund, 25 dec, 2023

Great company, they made a great job on the agreed day and we already feel the difference. We are really happy with the job and we will contact them for our next projects.

Eduardo Fernandez Rebollo, 22 dec, 2023

Rigtig fin kommunikation og service. Det virker til at have haft en effekt og reparation af hullerne ser også fine ud. Der kunne godt være blevet gjort lidt bedre rent udenfor vedrørende isoleringsmateriale

Jacob Hermann Olesen, 12 dec, 2023

Nem og ukompliceret dialog og kompetent og hurtig afvikling.

Jimmy Binderup Andersen, 11 dec, 2023

Alt var dom aftalt.

Malik, 12 nov, 2023

Alt gik fint.

Christian Johnsen, 13 okt, 2023

Super god oplevelse af Grønisos arbejde hele vejen igennem. Jeg kan ikke sætte en finger på noget som helst. Jeg kan kun anbefale Grøniso!

Janne Petersen, 02 okt, 2023

Alt fungerede som det skulle. Arbejdet blev lavet til tiden, til prisen og som forventet.

Ejerforeningen Tranehusene, 13 sep, 2023

God og behagelig håndværker og kompetent udførelse.

Niels Pedersen, 04 sep, 2023

Hulmurerne blev isoleret indenfor den aftalte tidsramme og i overensstemmelse med det tilbud vi havde fået. God kommunikation hele vejen

Ejerforeningen Tranehusene, 07 aug, 2023

Godt og solidt firma. Holdt aftaler og var søde til at færddiggøre de ting man bad dem om at lave. De har leveret et godt stykke arbejde hos os, hvor de har lavet en hulrumsisolering af vores k...

Godt og solidt firma. Holdt aftaler og var søde til at færddiggøre de ting man bad dem om at lave. De har leveret et godt stykke arbejde hos os, hvor de har lavet en hulrumsisolering af vores kælderetageadskillelse og har isoleret den med bats og afslutningsvis malet. Vi bruger dem gerne igen en anden gang. A/B Grundtvigs Have

Læs mere

Martin Gros Pedersen, 01 aug, 2023

Rykkede aftalen flere gange og det var ikke et problem. Meget professionel virksomhed med kunden i fokus.

Malik, 22 maj, 2023

God kommunikation om opgaven. Fokus på hele opgaven også oprydning. Kompetente og venlige folk.

Jens Henrik Laursen, 24 apr, 2023

Grøniso efterisolerede vores hulmur i oktober. Dygtige fagfolk, overholdt alle deres aftaler. Kan varmt anbefales.

Madar Yusuf, 27 mar, 2023

Brug jeres penge et andet sted. Vil aldrig anbefale David. Dårligt udført arbejde, selskab konkurs, opretter nyt selskab, jeg har ringet til dem 30-40 gange uden held, umulige at få kontakt med, selvom arbejde er udført utilstrækkeligt og pengene er betalt.

Malene Kjær Olesen, 27 mar, 2023

Der er god service hele vejen igennem. Både leveringstid og pris blev overholderholdt. Jeg glæder mig til at se varmeregningen, og nyder ellers at mine overboer er blevet næsten lydløse

Peter Nilsson, 27 mar, 2023

Fik tilbud på hulmursisolering og arbejdet kunne allerede påbegyndes 3 dage efter. Aftalen (både tid og pris) blev fuldstændigt overholdt og efterfølgende var der en opfølgende mail om arbejdet. Perfekt og gnidningsfrit.

Charlotte Nehring Trolle, 27 mar, 2023

Jeg har fået foretaget hulmursisolering og isolering af etageadskillelse. Det hele blev udført på 1 dag som lovet. Alt blev efterladt så rent og ryddeligt, som det nu er muligt.

Michael Axelsen, 27 mar, 2023

Fik isoleret etageadskillelsen i vores kælder, og kunne mærke en forskel med det samme. Indeklimaet er noget helt andet, og vi har kunne skrue lidt ned for radiatorerne. Alt gik efter planen, fra aftale til udførelse. Vi er meget tilfredse.

David E, 27 mar, 2023

Fortæl os mere om din opgave og få et uforpligtende tilbud nu

Kontakt os her

Her finder du Grøniso ApS

Send en forespørgsel til Grøniso ApS