EK Multiservice ApS

4.6 ud af 5 stjerner
Har du en opgave som du gerne vil have et uforpligtende tilbud på?

EK Multiservice ApS

EK Multiservice

Med mange års erfaring fra entreprenørbranchen udfører EK Multiservice belægningsopgaver og entreprenørarbejde hos både private boligejere, virksomheder og boligforeninger. Vi kan hjælpe med opgaver i store dele af Midt- og Østjylland og dækker områder fra Aarhus til Silkeborg og Randers til Horsens.  

Vi har fast fem mand i marken og er et alsidigt team, der besidder mange kompetencer. Med et stort netværk af samarbejdspartnere løser vi en bred vifte af opgaver, og kan trække på alt fra vognmænd til elektrikere og VVS’ere, hvis der skulle være behov for dette. Hos EK Multiservice har vi adgang til alle de maskiner, der skal bruges til både små og store entreprenøropgaver. Har en storm væltet træer på din grund, så er du også meget velkommen til at kontakte os, så kommer vi gerne ud og løser problemstillingen.

Vi kan blandt andet hjælpe dig med:

  • Belægning
  • Nedrivning
  • Nedbrydningsarbejde
  • Landskabspleje
  • Beskæring af både træer og buske
  • Træfældning
  • Støttemure
  • Store som små entreprenøropgaver

 

Service og høj kvalitet i højsædet

Hos EK Multiservice tilgår vi alle opgaver med stor respekt for dine ønsker og behov. Det er vigtigt for os, at du som kunde altid føler, at vi leverer god service. Et højt serviceniveau er lige så vigtigt for os som professionelt arbejde og høj kvalitet. Derfor får du altid en fast kontaktperson i Emil Koppitz, som er indehaver og kan svare på spørgsmål, hvis der skulle opstå nogle undervejs. Send en sms eller en mail og han vender hurtigt retur. Står du og mangler en kompetent entreprenør, så hører vi gerne fra dig. Du kan ringe til os på 2175 7906 eller benytte "kontakt-knapperne" her på siden. 

 

Seneste opgaver

Her ser du en liste over de opgaver EK Multiservice ApS senest har modtaget fra 3byggetilbud.dk

Kontakt os her
Emil Xenius Friis Koppitz Indehaver
21 75 ** **
[email protected]***.dk
EK Multiservice ApS Farrevej 52 8450 Hammel
CVR: 41246553
0.0
0 anmeldelser
Fordeling af stjerner
0%
0%
0%
0%
0%
Her finder du EK Multiservice ApS
Fortæl os mere om din opgave og få et uforpligtende tilbud nu