Ajkic Kristensen Byg

I Langå I Østjylland finder du Ajkic Kristensen Byg, der kan hjælpe med alt fra murerarbejde, til have- og malerarbejde. Herfra løser vi store som små renoveringsprojekter for private boligejere i Hadsten, Randers og omegn. Vi kan blandt andet hjælpe med: 

  • Alt inden for opmuring
  • Tilbygninger
  • Reparation af skader
  • Facaderenovering
  • Flisearbejde
  • Træterrasser
  • Malerarbejde
  • Have- og anlægsarbejde

Vi har faste samarbejdspartnere, som vi kan trække på, hvis din opgave kræver dette. Alt fra elektrikere til tømrere, VVS'ere eller arkitekter, så du kan trygt kontakte os, hvis du står med en badeværelsesrenovering eller du skal have opført en tilbygning. 

Opskriften på tilfredse kunder

Hos Ajkick Kristensens Byg vægter vi kunders tilfredshed højt. Derfor er en aftale selvfølgelig en aftale: Vi kommer på det aftalte tidspunkt, udfører arbejdet til den aftalte pris og stræber selvfølgelig også på, at det udførte arbejde lever op til forventningen. Med mange år i faget ved vi nemlig, at når høj kvalitet går hånd i hånd med god service, så er vores kunder tilfredse.

Vi glæder os til at høre fra dig

Er du interesseret i et kompetent murerfirma, der har dine behov og kvalitet i fokus, så tøv ikke med at kontakte os. Du er også altid velkommen til at give os et uforpligtende kald, så vi kan høre mere om det projekt, du har på tegnebrættet. Ring til os på 2095 8021 eller benyt kontaktknapperne her på siden. Vi glæder os til at høre fra dig.  

Læs mere

Kontakt os her

Samir Ajkic Indehaver
20 95 ** ** Vis nummer
20 95 80 21

Ajkic Kristensen Byg

Lindevej 6

8870 Langå

CVR: 38606298

Seneste opgaver

Her ser du en liste over de opgaver Ajkic Kristensen Byg senest har modtaget fra 3byggetilbud.dk


Omfugning af gavl 8960 Randers SØ
1 uge siden
Omfugning af murværk 8310 Tranbjerg J
1 måned siden
Omfugning af gavl 8600 Silkeborg
1 måned siden
Omfugning af facade 8210 Aarhus V
2 måneder siden
Udkradsning og omfugning af endefacade 8410 Rønde
2 måneder siden
Vi er stolte ejere af følgende udmærkelser

Det synes kunderne om os

0
15 anmeldelser
3byggetilbud.dk 15 anmeldelser
0
Fordeling af stjerner
0%
0%
0%
0%
0%

Det synes kunderne om os

En super dygtig håndværker der har lavet et super flot stykke arbejde. Under hele forløbet har der også været fokus på at der er pænt og ryddeligt omkring huset. Vil bestemt anbefale Ajkic til andre.

Helle S., 24 aug. 2023

Meget tilfreds God rådgivning og holder aftaler.

Tina G., 28 mar. 2023

alt gik som aftalt og efter bogen! var virkelig en god oplevelse at benytte Ajkic Kristensen Byg. Vil ikke tøve med at bruge firmaet en anden gang!

Jesper K., 20 jan. 2023

Ud over at udføre et flot stykke murerarbejde er Samir også en meget habil og omhyggelig maler. Jeg er meget glad og tilfreds med både murer- og malerarbejdet og kan kun anbefale Ajkic Kristensen Byg!

Ketti P., 03 sep. 2021

Kan kun give vores anbefaling herfra. Flot arbejde og han har overholdt vores aftaler. Vi er meget tilfredse.

Charlotte Q., 14 jul. 2020

Ajkic har været et rart bekendskab som har udført arbejdet godt og grundigt trods vejret, kan kun anbefales.

Lone P., 01 jul. 2020

Jeg har haft fornøjelsen, at have Samir Ajkic Krisensen som murer på mit hus. Opgaven lød på facaderenovering med netpuds m.m. Samir Ajkic har udført et formidabelt stykke arbejde. Han har ud...
Jeg har haft fornøjelsen, at have Samir Ajkic Krisensen som murer på mit hus. Opgaven lød på facaderenovering med netpuds m.m. Samir Ajkic har udført et formidabelt stykke arbejde. Han har udvist stor engagement og puslet med detaljen, er kommet med positive forslag til ændringer i forhold til det oprindelige. Samir er meget pertentlig og meget opmærksom på afdækning, så oprydningsarbejdet var minimal. I kraft af hans opgave på mit hus, har naboer fulgt med og vist stor interesse for at bruge ham som murer. Og ikke mindst var prisen for arbejdet på et acceptabelt niveau. Jeg kan varmt anbefale Samir Ajkic Kristenssen til at udføre murearbejde, og ringer gerne til ham igen, ved kommende opgaver.
Læs mere

Vera C., 07 maj 2020

Opgaven er afsluttet med et rigtigt godt resultat. Ajkic Kristensen Byg, overholder aftaler og udfører opgaverne med omhu og professionalisme.

Allan B., 17 aug. 2018

Min byggeopgave er nu afsluttet og jeg kan sige, at den er afsluttet til min fulde tilfredshed. Samir har udført arbejdet rigtig godt. Han kom hver dag som lovet. Vi aftalte endvidere, at han sku...
Min byggeopgave er nu afsluttet og jeg kan sige, at den er afsluttet til min fulde tilfredshed. Samir har udført arbejdet rigtig godt. Han kom hver dag som lovet. Vi aftalte endvidere, at han skulle fuge yderligere 15 m2 og stadig var prisen ca. kr. 10.000 under det 2. tilbud jeg tidligere havde fået fra anden side. Jeg kan kun anbefale ham til andre og sender gerne bud efter ham, hvis der opstår et behov for en murer. Venlig hilsen Erling Krebs
Læs mere

Erling K., 21 jun. 2018

Er meget utilfreds med det færdige resultat , betaler selvfølgelig manden, men han bør ikke tage en sådan opgave igen. Ville gerne kunne lægge fotos op så I kan se det. Det skal laves om og bliver det også. Mvh. Kenneth Bladt

Kenneth B., 26 jan. 2018

Fortæl os mere om din opgave og få et uforpligtende tilbud nu

Kontakt os her

Her finder du Ajkic Kristensen Byg

Send en forespørgsel til Ajkic Kristensen Byg