El Kompagniet  

- Professionelt el-arbejde af høj kvalitet!  

El Kompagniet er din pålidelige partner inden for elinstallationer. Vores erfarne hold har erfaring som både maskinmester og tømrer. Og vi har også en autoriseret el installatør i firmaet. Vi løser derfor enhver opgave indenfor el området og vores brede faglighed, udgør tilsammen mere end 16 års erfaring i branchen.

Vi er specialiserede inden for el-renoveringsopgaver og står altid klar som sparingspartnere. Vi påtager os ansvaret for din el-sikkerhed med en 100% omhyggelighed. Uanset om det er på privat- eller erhvervsejendom, så sikrer vi altid en pålidelig el-løsning, der er tilpasset dine behov. Lige meget hvad opgaven måtte indebære, har El Kompagniet den rette ekspertise til at udføre din opgave.

Komplette el-løsninger, der bl.a. dækker over:   

  • Elinstallationer til private og erhverv
  • Flytning af el-tavle 
  • El-tilsyn 
  • El-renovering 
  • El-udbedring 
  • Etablering af stikkontakter 

Kvalitetsarbejde og sparring er vores kerneværdier

Vi lægger stor vægt på at levere godt håndværk og gode løsninger til dig som bygherre. Hos El Kompagniet forventningsafstemmer vi altid med kunden, inden arbejdet påbegyndes, så vi kan sikre os, at alle ønsker og behov opfyldes.

Fleksible arbejdstider og top service

Vi forstår vigtigheden af fleksibilitet og er derfor villige til at arbejde på skæve tidspunkter, herunder weekender, for at imødekomme vores kunders behov. Med base i Karlslunde kører vi til de fleste afkroge på Sjælland, afhængig af arbejdsopgaven - så tøv ikke med at kontakte os!

Tag kontakt til os for et uforpligtende tilbud

Hvis du har brug for en pålidelig og erfaren el-installatør, så er El Kompagniet det rette valg for dig. Vi står klar til at hjælpe med alle typer af el-opgaver. Kontakt os i dag via vores hjemmeside eller telefon 23 23 03 13, og få et uforpligtende tilbud på din el-løsning. Vi ser frem til at høre fra dig!

Læs mere

Kontakt os her

Samuel Philip Shaughnessy Direktør
23 23 ** ** Vis nummer
23 23 03 13

El Kompagniet ApS

Engvej 14

2690 Karlslunde

CVR: 38872060

Seneste opgaver

Her ser du en liste over de opgaver El Kompagniet ApS senest har modtaget fra 3byggetilbud.dk


Udskiftning af el- tavle 4100 Ringsted
2 dage siden
Etablering af strøm og eltavle 3650 Ølstykke
5 dage siden
Diverse el-opgaver i nybyg 2860 Søborg
1 uge siden
Trækning af strøm og etablering af el-tavle m.m. 4000 Roskilde
2 uger siden
Udskiftning af stikkontakt 2670 Greve
3 uger siden
Vi udfører opgaver i brancherne:
Vi er stolte ejere af følgende udmærkelser

Det synes kunderne om os

0
6 anmeldelser
3byggetilbud.dk 6 anmeldelser
0
Fordeling af stjerner
0%
0%
0%
0%
0%

Det synes kunderne om os

Det var fantastisk god service. Opgaven blev løst hurtigt og en kanon god pris. Vil helt sikkert bruge ham igen en anden gang

Pia M., 04 nov. 2022

Elektrikeren traf en del valg om hvordan opgaven konkret blev løst uden at spørge. Da jeg f.eks. påpegede at jordspyddet var sat et uheldigt sted ville det blive til forbrugt tid at ændre det. ...
Elektrikeren traf en del valg om hvordan opgaven konkret blev løst uden at spørge. Da jeg f.eks. påpegede at jordspyddet var sat et uheldigt sted ville det blive til forbrugt tid at ændre det. Resultatet blev acceptabelt, men der var flere ting der ikke blev helt som ønsket. Vi havde aftalt en fast pris. Men det endte med at koste 50% mere end aftalt. Der var ting i tilbuddet han ikke havde forudset, men det havde jeg jo heller ikke forudset og så tørrede han risikoen for uforudsete ting af på mig. Og når alle uforudsete ting koster ekstra, og fejl ikke rettes op, så er det reélt forbrugt tid snarere end en fast pris. Syntes kommunikationen kunne have været bedre, men overordnet set vil jeg alligevel sige at det var acceptabelt.
Læs mere

Jacob H., 18 aug. 2022

Venlig og professionel.

Kamma W., 17 aug. 2022

Fortæl os mere om din opgave og få et uforpligtende tilbud nu

Kontakt os her

Her finder du El Kompagniet ApS

Send en forespørgsel til El Kompagniet ApS