Syddansk Sandblæsning

Hos Syddansk Sandblæsning er de eksperter i totalløsninger til din facaderenovering. Det professionelle sandblæsnings- og facadefirma har mange års erfaring med sandblæsning, vandskuring, netpuds, facadepuds og facadeisolering - alt det, der gør din husfacade ny og frisk at se på. Udover facaderenovering har Syddansk Sandblæsning specialiseret sig i sandblæsning af andre overflader, såsom industribygninger, både, fælge, containere og træoverflader. Det fleksible firma dækker Sønderjylland, Midtjylland, Nordjylland og Fyn – og kører gerne efter opgaverne. 

Effektiv facaderenovering i topkvalitet

Siden 2009 har Syddansk Sandblæsning løst sandblæsnings- og facaderenoveringsopgaver landet over. Hos Syddansk Sandblæsning får kunderne altid en professionel og grundig facaderenovering, hvor der bruges det nyeste udstyr - for at sikre en topkvalitet i arbejdet. For hos Syddansk Sandblæsning går man ikke på kompromis med kvaliteten – uanset opgavens størrelse og art. 

Samler på glade og tilfredse kunder 

Hos Syddansk Sandblæsning er kunden i centrum. Det kundebevidste sandblæsnings- og facaderenoveringsfirma gør derfor en dyd ud af, at sætte kundens ønsker og behov i forreste række. 

Kundernes tilfredshed er i det hele taget grundlaget i hele vores virke. Vi har fokus på en god kundedialog, hvor vi inddrager kunden i projektet og følger op på vores aftaler. Det er vigtigt at informere kunderne, være effektive og overholde de aftalte tidsfrister,” fortæller indehaveren Mark Löw. 

Og de gode anbefalinger taler for sig selv. Syddansk Sandblæsning oplever nemlig altid positiv tilbagemelding fra deres kunder, som også anbefaler andre at bruge det erfarne sandblæsningsfirma. 

”Vi laver rigtig mange opgaver for private kunder, hvor mange af dem kommer fra anbefalinger. Efter folk har set vores arbejde oplever vi tit, at vi skal lave en opgave længere nede af vejen, eller hos naboen. Vi behøver ikke meget mere markedsføring end de gode anbefalinger vi får,” slutter Mark Löw stolt. 

Få råd og vejledning under hele projektet 

Hos Syddansk Sandblæsning får kunderne råd og vejledning under hele projektet. Så trænger boligen til at få fornyet facaden, vandskuret eller blive pudset op - er Syddansk Sandblæsning altid klar til at hjælpe. Hvis du ønsker at gøre brug af firmaets kompetencer eller få et uforpligtende tilbud på dit facadeprojekt, kan du kontakte Syddansk Sandblæsning og Facaderenovering på tlf.: 21866321 eller på mail: syddansk.sb@gmail.com. Du kan også følge med i firmaets daglige arbejde på deres hjemmeside og i deres Facebook-gruppe. 

Læs mere

Kontakt os her

Mark Löw
Mark Löw Indehaver
21 86 ** ** Vis nummer
21 86 63 21

Syddansk Sandblæsning

Hylkemøllevej 27

8660 Skanderborg

CVR: 33552289

Seneste opgaver

Her ser du en liste over de opgaver Syddansk Sandblæsning senest har modtaget fra 3byggetilbud.dk

4 dage siden
Facaderenovering 8600 Silkeborg
3 uger siden
Sansblæsning af facade på byhus 8200 Aarhus N
1 måned siden
Sandblæsning af hus 8000 Aarhus C
2 måneder siden
Boligforening - Facadeisolering 8200 Aarhus N
2 måneder siden
Boligforening - Facade og kælderrenovering 8000 Aarhus C
Vi udfører opgaver i brancherne:

Fortæl os mere om din opgave og få et uforpligtende tilbud nu

Kontakt os her

Her finder du Syddansk Sandblæsning

Referencer

Syddansk Sandblæsning har blandt andet udført opgaver for

Holmegaardsvej 96 Højbjerg
Mejeri Hørret Byvej 6
Den gamle politistation Nordborg
Sønderborg Renseanlæg Sønderborg
Vitfoss Gråsten
Adelgade 6B Skanderborg
Reventlowsvej 38 Århus
Fyrtårn, Mommark Marina Nordborg
Storerådhusgade Sønderborg