Nissens Malerfirma

– Ingen kunde er en almindelig kunde

Søger du en kvalitetsbevidst maler, der er lidt af en teknisk nørd, som aldrig går på kompromis med den gode service? Så er det Nissens Malerfirma, du skal kontakte! Mit navn er Anders, og jeg er indehaveren, der aldrig går på kompromis med hverken håndværk, materialer eller kundekontakt. 

Jeg kører ud til både private boligejere, erhverv og større foreninger på hele Sjælland – og jeg er et firma, du kan regne med. Kontakt mig, hvis du ønsker hjælp til:

  • Istandsættelse af flyttelejligheder
  • Opsætning af filt og tapet
  • Udendørs malerarbejde
  • Lakering 

Om hele sommerhusfacaden trænger til et nyt penselsstrøg eller vindueskarmene skal piftes op, så kører jeg ud med kvalitetspenslen i hånden.

Værner om håndværkets dyder 

I al beskedenhed kan jeg bryste mig af, at jeg driver et sundt firma. Jeg har stor respekt for fagets dyder og værner om håndværkets traditioner.

Samtidig er jeg en fagnørd, der altid holder mig opdateret med de nyeste produkter og metoder. På den måde ved jeg, at jeg altid kan tilbyde dig de bedste løsninger i branchen.

God kommunikation fra start til slut 

Da Nissens Malerfirma er et enkeltmandsfirma, er det mig, der kontakter dig fra start til slut. Nøgleordet er dialog, og du kan derfor regne med, at jeg altid informere dig om projektet og tager afsæt i dine behov. Jeg er også klar til en uforpligtende dialog om dine malerdrømme. Tryk på kontakt-knapperne her på siden eller ring på 2987 8488, så vender jeg hurtigt retur.

Læs mere

Kontakt os her

Anders Christian Nissen Indehaver
29 87 ** ** Vis nummer
29 87 84 88

Nissens Malerfirma

Fasanhaven 69

4220 Korsør

CVR: 36269588

Seneste opgaver

Her ser du en liste over de opgaver Nissens Malerfirma senest har modtaget fra 3byggetilbud.dk


Maling af vægge og lofte m.m. 4220 Korsør
2 måneder siden
Spartle og opsætte væv 4230 Skælskør
2 måneder siden
Maling af vægge og paneler 4700 Næstved
2 måneder siden
Spartling og filt af repos 4190 Munke Bjergby
2 måneder siden
Maling af gang 4690 Haslev
3 måneder siden
Vi udfører opgaver i brancherne:
Vi er stolte ejere af følgende udmærkelser

Det synes kunderne om os

0
21 anmeldelser
google.com 1 anmeldelser
0
3byggetilbud.dk 20 anmeldelser
0
Fordeling af stjerner
0%
0%
0%
0%
0%

Det synes kunderne om os

Virkeligt flot arbejde👍

Bo I., 14 feb. 2024

Arbejdet er fint. Der er 2x steder, hvor filten er boblet ud. Og 1x sted, hvor der er sprække, men det havde maleren advaret om kunne ske. Kommunikation var lidt svær, da vi nok ikke forstod hi...
Arbejdet er fint. Der er 2x steder, hvor filten er boblet ud. Og 1x sted, hvor der er sprække, men det havde maleren advaret om kunne ske. Kommunikation var lidt svær, da vi nok ikke forstod hinandens jargon, selvom vi max talte sammen i 20min over hele projektet. Han kom altid til den aftalte tid og gik ofte tidligt, men vi havde aftalt prisen og det blev overholdt.
Læs mere

Jack W., 06 feb. 2024

Nissens Malerfirma er super kompetent. Udfører opgaven med akkuratesse så vægge og hjørner står skarpt. Hurtigt præcist og med en finish man sjældent ser nu om dage. Vi vender glædeligt tilbage med flere opgaver og anbefaler Nissen til hvem som helst med tryghed og glæde.

Kirsten E., 20 nov. 2023

Fleksibel og god at samarbejde med.

Palle L., 17 aug. 2023

Super godt arbejde til aftalt tid og pris, Kan klart anbefales

Per O'Neill, 26 apr. 2023

Vi er mere end tilfredse med arbejdet som nissens malerfirma udførte hos os. Det var en kompliceret opgave med meget høj skråvæg i et gammelt hus. Alt arbejde blev udført professionelt, til ti...
Vi er mere end tilfredse med arbejdet som nissens malerfirma udførte hos os. Det var en kompliceret opgave med meget høj skråvæg i et gammelt hus. Alt arbejde blev udført professionelt, til tiden og med blik for alle detaljer. Jeg kan ikke sætte en finger på noget - de har min bedste anbefaling!
Læs mere

., 07 feb. 2023

Fantastisk stykke arbejde, kan klart anbefales

Kim L., 19 jan. 2023

Det er rart, at tillid stadig lever i bedste velgående. Kontakt ved mindste tvivl om noget og betaling efter arbejdets udførelse - perfekt. Claus

Claus C., 14 okt. 2022

Er meget tilfreds med både udførsel og overholdelse af aftaler. Alt gik så godt og jeg nyder det fine arbejde. Vil gerne bruge Anders Nissen igen , om kort tid, når jeg skal videre i min lejlighedstenovering .

Helen M., 08 jul. 2022

Anders fra Nissens Malerfirma kom forbi og så projektet, og han gav samme aften et tilbud på mail. Vi var heldige, at han havde fået et afbud, hvorfor han kunne starte vores projekt næste morge...
Anders fra Nissens Malerfirma kom forbi og så projektet, og han gav samme aften et tilbud på mail. Vi var heldige, at han havde fået et afbud, hvorfor han kunne starte vores projekt næste morgen. Super veludført arbejde, god service og alle aftaler overholdt. Kæmpe anbefaling til Anders! Vi vil helt sikkert benytte os af Nissens Malerfirma en anden gang.
Læs mere

Mette H., 28 jun. 2021

Selv malingsarbejde var fint nok (selvom han sagde at en fejl på væggen ikke kunne repareres, mens en anden firma reparerede det senere). Slibning af gulvene gik 100% galt. Der er fejl alle steder.

Sini O., 09 sep. 2020

Yderst tilfreds 👍 Super flot resultat og aftalte tidsplan holdt. Venlig, coronabevidst og nem omgængelig ung Maler.

Mette A., 23 jan. 2020

Nissens Malerfirma har nu afsluttet opgaven med hvidmaling af vores mørke stueloft. Vi kan med glæde konstatere, at alle vore forventninger er indfriet til fulde. Alle datoer og klokkeslæt overh...
Nissens Malerfirma har nu afsluttet opgaven med hvidmaling af vores mørke stueloft. Vi kan med glæde konstatere, at alle vore forventninger er indfriet til fulde. Alle datoer og klokkeslæt overholdt, omhyggelig afdækning og et veludført malerarbejde, som vi kan glæde os over mange år frem. En sympatisk ung malermester, som vi kun kan give vores bedste anbefalinger - topkarakter herfra!
Læs mere

Eva K., 07 okt. 2019

Super professionel og behagelig person. Holder alle aftaler.

Lisbeth J., 29 apr. 2019

Virkelig god hjælp tak

Sisse G., 22 nov. 2018

Super tilfreds godt arbejde

Mette R., 15 maj 2018

Jeg er overmåde godt tilfreds,opgaven blev udført til min fulde tilfredshed, samtidig var han behagelig i sin væremåde.

Kirsten R., 22 jan. 2018

Fortæl os mere om din opgave og få et uforpligtende tilbud nu

Kontakt os her

Her finder du Nissens Malerfirma

Referencer

Nissens Malerfirma har blandt andet udført opgaver for

Havnearkaderne Korsør
Slagelse Boligselskab Slagelse
Tandlæge Ole Ploug Sarp Klampenborg
Advokatfirmaet Michael Wallin København
Picca Automation Søborg
Helledig Interiør og Montage Aabybro
Sunset Boulevard Korsør
EV Bolig Slagelse
JT Teknik Gadstrup
Send en forespørgsel til Nissens Malerfirma