N Byggeri ApS

Har du en opgave som du gerne vil have et uforpligtende tilbud på?

N Byggeri ApS

N Byggeri ApS

Er det ved at være tid til et nyt tag? Så kan du roligt kontakte N Byggeri. Vi specialiserer os i tagopgaver, som vi udfører i Storkøbenhavn og Nordsjælland. Vores spidskompetencer er stål- og eternittage, men vi kan også være behjælpelige med andre tagopgaver. 

Specialiseret i tagopgaver 

Hos N Byggeri er vi specialiserede i at lægge stål- og eternittage. Det betyder, at vi ved alt om, hvad processen med at lægge tag indebærer, hvor lang tid de forskellige stadier tager, og ikke mindst hvordan vi får et forløb, der bliver så let og gnidningsfrit som muligt for dig som bygherre. Når vi hos N Byggeri har valgt at fokusere på netop stål- og eternittage, er det fordi at vi med et afgrænset fokusområde kan optimere og forkorte byggeprocessen. Ligesom at vi kan love, at arbejdet bliver færdigt til den aftalte tid. 

Få et gratis tagtjek

Er du i tvivl om hvorvidt det er nødvendigt at få skiftet taget eller blot repareret på det eksisterende tag, så tilbyder N Byggeri et gratis tagtjek. Her vil en tømrer se på dit tags stand og rådgive dig om, hvornår du bør få udskiftet taget. Ønsker du et gratis tilbud på, hvad det ville koste at få udskiftet taget i samme ombæring, så kan vi hos N Byggeri naturligvis også være behjælpelige med et gratis og uforpligtende tilbud på dette. 

Professionel og konkurrencedygtig

Indehaver af firmaet, Nicklas Hjembæk Josephsen, er tømrer med 10 års erfaring og står for alt kontakt med bygherre. Med Nicklas ved roret er service i højsædet og du kan trygt regne med, at dørklokken ringer på det aftalte tidspunkt. Samtidig kan du med N Byggeri på tagopgaven være sikker på, at du får konkurrencedygtige priser og professionel rådgivning. 

Ønsker du at høre mere eller vil du have et gratis tagtjek, så ring til os på 2897 2320 eller brug kontaktknapperne her på siden. Vi glæder os til at høre fra dig!

Kontakt os her
Nicklas Hjembæk Josephsen Indehaver
28 97 ** **
nicklasj_89@***.com
N Byggeri ApS Kastrupvej 167, st. th. 2300 København S
CVR: 40600604
Seneste opgaver

Her ser du en liste over de opgaver N Byggeri ApS senest har modtaget fra 3byggetilbud.dk

Her finder du N Byggeri ApS
Fortæl os mere om din opgave og få et uforpligtende tilbud nu