Mito VVS ApS

4.8 ud af 5 stjerner
Har du en opgave som du gerne vil have et uforpligtende tilbud på?

Mito VVS ApS

Mito VVS ApS

Faglighed, effektivitet og højt humør kendetegner det arbejde, vi leverer hos Mito VVS ApS. Vi er et makkerpar, Thomas og Mick, som begge er autoriseret installatører og stiftede firmaet tilbage i 2015. Vi gik selvstændige fordi, at vi udover vores stærke sammenhold også arbejder med den samme ambition om god kvalitet. Derudover brænder vi begge for vores fag, hvilket betyder, at vores kunder altid kan forvente et ordentligt stykke arbejde og den bedste service, når vi er på opgaven.

Mito VVS ApS er blandt andet specialister i:

  • Store som små VVS-opgaver
  • Pillefyr
  • Jordvarme
  • Gulvvarme og fjernvarme
  • Badeværelsesrenoveringer
  • Varmepumper (luft-vand) og ventilation

Mito VVS ApS dækker det meste af Sjælland lige fra Næstved til København, hvor vi udfører VVS- og varmeopgaver for både private, erhverv og boligforeninger.

Tilfredse kunder er vores varemærke

Hos Mito VVS ApS gør vi en dyd ud af den gode kundeservice. Vi afstemmer hurtigt forløbet og sikrer, at kunden er fuldt ud tilfreds gennem hele processen. For os er glade kunder nemlig alfa og omega. En kunde skriver om vores service: "God responstid og nem at lave en aftale med," mens en anden skriver: "Opgaven er udført af MITO VVS til fuld tilfredshed". Tilbagemeldinger som vi er stolte af, og som driver os til at tilbyde den bedste løsning - hver gang!

Specialiseret i energiløsninger

Varmepumper, pillefyr og ventilation er blot nogle af de energivenlige løsninger, som vi tilbyder hos Mito VVS ApS. Side om side med traditionelt VVS-arbejde har vi nemlig specialiseret os i energioptimering, som gavner både pengepung, indeklima og miljø. Vi holder os løbende opdateret med udviklingen på energiområdet og nye metoder, så vi kan tilbyde de mest holdbare og effektive produkter.

Ønsker du professionel rådgivning eller et uforpligtende tilbud til dit næste VVS-projekt, så er vi klar til at hjælpe dig godt videre. Ring til os på tlf.: 2091 9521 eller tryk på kontakt-knappen her på siden. Vi ser frem til at høre fra dig!

Seneste opgaver

Her ser du en liste over de opgaver Mito VVS ApS senest har modtaget fra 3byggetilbud.dk

Kontakt os her
Thomas Bo Hansen Direktør
20 91 ** **
[email protected]***.com
Mito VVS ApS Terslevvej 17 4690 Haslev
CVR: 36944722
0.0
0 anmeldelser
Fordeling af stjerner
0%
0%
0%
0%
0%
Autorisationer og garantier
Her finder du Mito VVS ApS
Fortæl os mere om din opgave og få et uforpligtende tilbud nu