Mejlshede Låse A/S

Låsesmed, dørtelefoner, dørtelefonanlæg, nøgler, systemnøgler, låse, dørautomatik, porttelefonanlæg, adgangskontrol, ruko, samtaleanlæg, tyverisikring, sikring, tyveri. Kontakt os på 35 39 39 39 for et tilbud.

Læs mere

Send en forespørgsel direkte til Mejlshede Låse A/S

Du giver leverandøren samt 3byggetilbud.dk tilladelse til at kontakte dig via de indtastede oplysninger. 3byggetilbud.dk gemmer de indtastede informationer, men dine oplysninger vil aldrig blive videregivet til tredjepart. 3byggetilbud.dk kan ikke drages til ansvar for aftaler, som indgås mellem leverandøren og dig.

Sådan anmelder kunderne os på 3byggetilbud.dk

Mejlshede Låse A/S sikrer din ejendom

Mejlshede Gruppen A/S har siden 1964 sikret københavnernes hjem. Firmaet er forsikringsgodkendt låse- og alarminstallatør, der med 50 medarbejdere og 50 års erfaring, er Københavns førende låsesmed.

Mejlshede Gruppen A/S har stor erfaring og ekspertise med dørtelefoner og adgangskontrol i etageejendomme og erhverv. Firmaet tilbyder derfor en bred vifte af løsninger tilpasset den enkelte ejendom. Hvad end der er tale om dørtelefonanlæg med kodelås og video, service af nuværende låsesystem, alarmer, videoovervågning eller installation af automatiske dørlukkere, så kan Mejlshede Gruppen A/S tilbyde en nøjagtigt tilpasset løsning. Firmaet hjælper også i privatboliger med alt fra oplukning til at skifte låse og karm efter indbrud og erstatter nøgler, som er mistet.

Låsesmedene hos Mejlshede har den 4-årige uddannelse til låsesmed, samt mange års erfaring med alle typer låse, låsesystemer og adgangskontrolsystemer. Mejlshede Gruppen er derfor kendt for kompetent rådgivning og fordelagtige priser. Firmaet anvender kun kvalitetsprodukter som dørtelefonanlæg af mærket Siedle, og låsesystemer fra Medeco og Ruko.

Vil du vide mere om, hvad Mejlshede Gruppen kan tilbyde jeres ejendom, eller ønsker du en gratis gennemgang af nuværende anlæg, så er du velkommen til at kontakte Mejlshede Gruppen på 35393939.

Vi er tilmeldt hos 3byggetilbud.dk i kategorierne:

Referencer

Mejlshede Låse A/S har blandt andet udført opgaver for:

 • C.W. Obel Ejendomme
  København
 • A/B Søndre Strandborg
  København
 • Charlottegårdens gårdlaug
  København
 • Scion DTU
  Lyngby
 • E/F TopHouse
  København
 • DFDS
  København
 • Louisiana
  Humlebæk
 • Vibo
  København
 • Boligforeningen Bryggergården
  Frederiksberg
 • Tivoli
  København
 • Nørrebros Andelsboligforening
  København
Kontakt Mejlshede Låse A/S for et uforpligtende tilbud

Her finder du Mejlshede Låse A/S

Hovedkontor
Afdeling

Uddrag af opgaver, kunder og samarbejdspartnere

Sådan anmelder kunderne Mejlshede Låse A/S

En gennemsnitlig vurdering af vores arbejde

Har du en opgave som du gerne vil have et uforpligtende tilbud på?

Mejlshede Låse A/S

Låsesmed, dørtelefoner, dørtelefonanlæg, nøgler, systemnøgler, låse, dørautomatik, porttelefonanlæg, adgangskontrol, ruko, samtaleanlæg, tyverisikring, sikring, tyveri. Kontakt os på 35 39 39 39 for et tilbud.

Hovedkontor

Nørrebrogade 84
2200 København N

CVR: 83059311

Denne profil er leveret af 3byggetilbud.dk Gå til toppen