Maler Munkhansen

- Et strøg bedre

Hos Maler Munkhansen har vi mere end 30 års erfaring med kvalitetsmalerarbejde. Vi er et alsidigt malerfirma, der udfører alt fra facaderenoveringer til mindre maleropgaver i hjemmet. Vi udfører arbejde for både private, erhverv, foreninger og offentlige institutioner - og ingen opgave er for lille eller for stor for os. Med et netværk af dygtige samarbejdspartnere løfter vi også totalrenoveringer. Vi har base i Skovlunde, men vi kører gerne efter opgaverne og arbejder derfor på hele Sjælland.

Vi har blik for detaljerne

Maler Munkhansen er et kompetent malerfirma, som aldrig går på kompromis med den kvalitet vi leverer. Vi har sans for detaljen i arbejdet og udfører et professionelt resultat med en flot finish. For hos os går holdbarhed og æstetik hånd i hånd.

Vi er blandt andet eksperter i:

 • Indendørs malerarbejde
 • Tapetsering og spartling
 • Facaderenovering og facademaling
 • Epoxy gulvmaling
 • Totalrenoveringer
 • At vejlede professionelt
 • Kundetilfredshed frem for alt

  Hos Maler Munkhansen har vi kundetilfredshed i højsædet – da det vigtigste for os er glade kunder. Vi prioriterer en god kundedialog og afslutter ikke en opgave, førend du er fuldt ud tilfreds med resultatet. Med dine ønsker og vores professionelle tilgang kan vi sammen finde en løsning, der passer til netop dine drømme og behov.

  Hvis du har behov for mere information eller ønsker et uforpligtende tilbud dit næste projekt, så tøv ikke med at kontakte os. Udfyld kontaktformularen her på siden eller giv os et kald. Maler Munkhansen står også til rådighed, hvis du har brug for gode råd og vejledning. Vi ser frem til at høre fra dig!

  Læs mere

  Kontakt os her

  Morten Hansen Malermester
  20 43 ** ** Vis nummer
  20 43 60 50

  Maler Munkhansen

  Kløvertoften 56

  2740 Skovlunde

  CVR: 34999546

  Seneste opgaver

  Her ser du en liste over de opgaver Maler Munkhansen senest har modtaget fra 3byggetilbud.dk


  Fjerne savsmuldstapet, spartling og filt af vægge 2000 Frederiksberg
  1 uge siden
  Maling af vægge og lofte 2800 Kongens Lyngby
  2 uger siden
  Maling af udendørs træværk 3450 Allerød
  2 uger siden
  Maling af rækkehuse 2860 Søborg
  3 uger siden
  Maling af lejlighed 2800 Kongens Lyngby
  4 uger siden
  Vi udfører opgaver i brancherne:

  Det synes kunderne om os

  0
  12 anmeldelser
  3byggetilbud.dk 12 anmeldelser
  0
  Fordeling af stjerner
  0%
  0%
  0%
  0%
  0%

  Det synes kunderne om os

  Super flot arbejde, vi er meget tilfredse med resultatet.

  Charlotte E., 19 apr. 2022

  Maler MunkHansen er effektiv og er god til sit arbejde. Jeg bemærker dog at han kun har udbedret spartelarbejde de steder, hvor jeg direkte har bedt om det og ikke alle de steder, som trængte til...
  Maler MunkHansen er effektiv og er god til sit arbejde. Jeg bemærker dog at han kun har udbedret spartelarbejde de steder, hvor jeg direkte har bedt om det og ikke alle de steder, som trængte til det. Derudover er jeg tilfreds. Det er godt at jeg spurgte til tørretid. At det tager 1 måned indtil det hele er hærdet ordentligt. Det har jeg aldrg vidst.
  Læs mere

  Suzanne F., 22 jun. 2020

  Super godt arbejde. Professionelt udført. Alle aftaler er overholdt.

  Marianne N., 30 mar. 2020

  Mødestabil maler med behageligt væsen. Kvalitetsmæssigt er spartel- og malerarbejdet ikke i top. Spartling er meget ujævn omkring stikdåser og lignende. Til trods for at alt var afmonteret. Ov...
  Mødestabil maler med behageligt væsen. Kvalitetsmæssigt er spartel- og malerarbejdet ikke i top. Spartling er meget ujævn omkring stikdåser og lignende. Til trods for at alt var afmonteret. Overholdt deadline, men fejl og mangler blev først forsøgt udbedret efter 2 måneder. På malerens anbefaling blev der lavet løsning med fugeskum mellem loft og vægge. Det skulle give en skarp kant, men efter 1 måned er der store revner. Maler siger at det er forventet, da huset arbejder. Det glemte han at sige til os. Den skarpe kant er heller ikke så skarp pga. dårlig spartling.
  Læs mere

  Lene T., 07 jun. 2018

  Fortæl os mere om din opgave og få et uforpligtende tilbud nu

  Kontakt os her

  Her finder du Maler Munkhansen

  Referencer

  Maler Munkhansen har blandt andet udført opgaver for

  Frederiksberg Kommune Frederiksberg
  Hvidovre Hospital Hvidovre
  Ballerup Kommune Ballerup
  Send en forespørgsel til Maler Munkhansen