Kloakinnovation 

– Når arbejdet kalder på en autoriseret og erfaren kloakmester

Er der problemer med kloakken i huset, eller er det boligforeningens rør, der trænger til en inspektion? Hos Kloakinnovation løfter vi en bred vifte af kloakopgaver for både private boligejere, foreninger og erhvervsvirksomheder – og er naturligvis også klar til at hjælpe dig! Med os på opgaven er du sikret erfaring, professionelle løsninger og naturligvis en personlig service fra den første kontakt til den endelige afslutning.

Kloakinnovation er blandt andet ekspert i:

  • TV-inspektion af kloak og rør
  • Rensning af kloak
  • Slamsugning
  • Strømpeforing
  • Spildevandsseparering
  • Rottespærrer

Vi dækker hele Sjælland og kommer gerne forbi og besigtiger din opgave.

Kvalitetssikkert kloakarbejde

Når du står overfor et kloakproblem er det vigtigt, at du vælger et firma, der har kompetencerne og den faglige viden til at identificere og løse opgaven til perfektion. Hos Kloakinnovation gør vi derfor en dyd ud af altid at holde os opdaterede med nye metoder og værktøjer, så vi sikrer altid at kunne levere den bedste løsning til den enkelte. Din kloakopgave er med andre ord i trygge hænder med os som fagmanden. 

Ønsker du et godt og uforpligtende tilbud?

Søger du rådgivning eller et godt tilbud på kloakopgaven, står vi altid klar til at hjælpe dig godt videre. Tryk blot på kontakt-knapperne her på siden eller ring til os på telefon: 6080 3949. Vi glæder os til at høre fra dig! 

Læs mere

Kontakt os her

Casper Claes Johansen Indehaver
60 80 ** ** Vis nummer
60 80 39 49

Kloakinnovation

Skellerødvej 50E

4100 Ringsted

CVR: 41642092

Seneste opgaver

Her ser du en liste over de opgaver Kloakinnovation senest har modtaget fra 3byggetilbud.dk


TV-inspektion af brønd 2750 Ballerup
4 dage siden
TV-inspektion og rottespære 3250 Gilleleje
1 uge siden
Strømpeforing af kloakrør 2770 Kastrup
2 uger siden
Boligforening - Strømpeforing 4000 Roskilde
3 uger siden
Rottesikring 4573 Højby
1 måned siden

Det synes kunderne om os

0
14 anmeldelser
trustpilot.dk 5 anmeldelser
0
3byggetilbud.dk 9 anmeldelser
0
Fordeling af stjerner
0%
0%
0%
0%
0%

Det synes kunderne om os

Perfekt arbejde og god samtale bagefter, var lidt langsom med at komme i gang, havde travlt.

Flemming G., 07 mar. 2024

Kloakinnovation er et lille og kompetent kloakfirma med god service. Casper lever op til firmanavnet med stor entusiasme og gode ideer og deltog herunder også i et grundejermøde før aftalen blev...
Kloakinnovation er et lille og kompetent kloakfirma med god service. Casper lever op til firmanavnet med stor entusiasme og gode ideer og deltog herunder også i et grundejermøde før aftalen blev indgået. Var billigst af 4 indhentede tilbud og skuffede ikke. Kan kun anbefale andre at hyre Casper & Co., når lokummet brænder😊
Læs mere

finn schulz, 16 maj 2023

Helt igennem god service. Casper og co. var hele processen igennem gode til at informere og følge op, og var reelt interesserede i at levere et tilfredsstillende resultat.

P. M. Martinussen, 29 aug. 2022

Har fået installeret hybridpumpe i 2020, bedste investering nogensinde. Virker hver gang der er skybrud

Anja, 18 jul. 2022

Opgaven er afsluttet, og udført stort set som beskrevet i opgavebeskrivelsen.

Poul A., 17 maj 2022

Projektet var aftalt udført og afsluttet 25.11.22, men sidste stræk blev udsat, da det uventet viste sig at ledningen her i stedet for Ø150 var Ø200, hvilket Kloakinnovation på det tidspunkt i...
Projektet var aftalt udført og afsluttet 25.11.22, men sidste stræk blev udsat, da det uventet viste sig at ledningen her i stedet for Ø150 var Ø200, hvilket Kloakinnovation på det tidspunkt ikke havde udstyr og materialer til. Vi enedes om en opdelt betaling og at vi sammen med restbetalingen skulle betale netto prisdifferencen (Kloakinnovations indkøbspris) mellem Ø150 og Ø200, men pga. uheldige omstændigheder, kunne det sidste stykke først laves 14.4.23. Derfor den sene feedback - men vi er fuldt tilfredse med firmaets arbejde og håndtering af force majeure:-)
Læs mere

Finn S., 20 apr. 2022

Super god oplevelse med Kloakinnovation. Fleksibel og professionel hjælp til fejlfinding og reparation af skader på kloak og rør. Tak for god hjælp i en kompleks sag.

U. Hallgren, 24 mar. 2022

Helt igennem fantastisk flot og veludført arbejde og service. Flinke medarbejder og altid med et smil og parat til at hjælpe. Min største anbefaling til at vælge Kloakinnovation når du skal have noget fixet omkring kloakken.

Jane Fischer, 24 mar. 2022

Fortæl os mere om din opgave og få et uforpligtende tilbud nu

Kontakt os her

Her finder du Kloakinnovation

Send en forespørgsel til Kloakinnovation