KBS Maleren

KBS Maleren er et sikkert valg, når malerprojektet står for døren. Jeg, ejer Kenneth Steffensen, har mange års erfaring som maler og forstår mig derfor på alle former for teknikker og trends. Om det er spartling, opsætning af væv, filt eller almindeligt tapet, indendørs malerarbejde eller udendørs malerarbejde hjælper jeg gerne. Jeg stryger penslen med omhu og sørger for, at alle kunder får et flot resultat.

Fra min adresse i Ballerup dækker jeg en afstand på 45 minutter.

KBS Maleren er behjælpelig med:

  • Spartling 
  • Opsætning af væv/filt
  • Opsætning af almindeligt tapet
  • Indendørs malerarbejde
  • Udendørs malerarbejde 

Et professionelt resultat til tiden

Jeg vægter højt, at alle kunder får et professionelt resultat lige efter bogen. Jeg går højt op i mit arbejde og fag og sjusker aldrig. Jeg blev uddannet bygningsmaler i 1988 og har derfor en masse viden og erfaring, jeg gerne trækker på, når du hyrer mig til at stå for dit malerprojekt. Her hos KBS Maleren er gode råd og vejledning, samt et flot kvalitetshåndværk til tiden en selvfølge.

Jeg varetager gerne småt som stort malerarbejde. Jeg har gennem mine mange år som maler opbygget et stærkt netværk af dygtige malere, der kan hjælpe ved de større sager. Så uanset dit malerarbejdes omfang, kan KBS Maleren hjælpe.

Et hav af mund til mund-anbefalinger 

Jeg går højt op i at mine kunder får lige den løsning, de ønsker. Hertil er det vigtigt for mig, at kunden får forståelse for den løsning, jeg tilbyder. Skal der f.eks. opsættes filt eller væv før jeg kan male, så du får en så flot og optimal løsning som mulig, sørger jeg selvfølgelig for at forklare dig det – så du får forståelse for den løsning og den pris jeg tilbyder. Min erfaring siger mig, at denne tilgang virker. Jeg får nemlig en hel del mund til mund-anbefalinger – og dem sætter jeg stor pris på. De vidner jo om, at jeg gør en ting eller to rigtigt.

Skal KBS Maleren stå for dit malerarbejde? 

Lad en professionel maler stå for malerarbejde og få det flotte resultat, du drømmer om. Jeg varetager gerne dit malerprojekt, småt som stort. Du kan kontakte mig på enten telefon 20 91 59 45 eller via sidens kontaktknapper. Jeg ser frem til at høre fra dig.

Læs mere

Kontakt os her

Kenneth Bodekær Steffensen Ejer
20 91 ** ** Vis nummer
20 91 59 45

KBS Maleren

Bygvænget 5, st. th

2750 Ballerup

CVR: 42687804

Seneste opgaver

Her ser du en liste over de opgaver KBS Maleren senest har modtaget fra 3byggetilbud.dk


Spartling og maling af loft m.m. 3480 Fredensborg
3 dage siden
Maling af hus indvendigt 2970 Hørsholm
4 dage siden
Maling af lejlighed 2400 København NV
3 uger siden
Maling af kælder samt havedør 2830 Virum
3 uger siden
Maling og tapetsering af værelse 2840 Holte
3 uger siden
Vi udfører opgaver i brancherne:

Fortæl os mere om din opgave og få et uforpligtende tilbud nu

Kontakt os her

Her finder du KBS Maleren

Send en forespørgsel til KBS Maleren