KB Oldenborg Malerfirma

- Erfaring og kvalitet gør hele forskellen!

KB Oldenborg Malerfirma er et respektfuldt og erfarent malerfirma, der går op i kontakt og udførsel af kvalitetshåndværk. Med fokus på detaljer og de bedste løsninger, er KB Oldenborg Malerfirma i stand til at levere malerarbejde, der sikrer, at kundens drømme er i trygge og kompetente hænder.

En bred vifte af maleropgaver på hele Ribeegnen:

  • Fuldspartling, filt og farver
  • Indendørs og udendørs maling  
  • Epoxy og specialbehandlinger 
  • Malerarbejde ved nybyggeri og renoveringsprojekter

KB Oldenborg Malerfirma kan klare en bred palet af maleropgaver og løser opgaver i en omkreds af 45 minutters kørsel fra Ribe. Fra den mindste detalje til den store overflade, kan du regne med at få det bedste resultat.

Kvalitet og professionalisme

Hos KB Oldenborg Malerfirma går vi op i at levere malerarbejde af højeste kvalitet. Vores erfaring og ekspertise sikrer, at alt er i orden og udført efter de bedste håndværksmæssige standarder. Vi tror på, at et godt samarbejde skaber de bedste resultater, så vi er altid lydhøre over for dine ønsker og behov.

Kunden er i centrum

Vi sætter vores kunder i centrum og stræber efter at give en nærværende og personlig rådgivning. Vi ønsker at skabe en positiv og tryg oplevelse for dig som kunde, hvor der er plads til ændringer og tilføjelser undervejs. Vi har stor respekt for, at det er dit hjem eller din virksomhed, vi begår os i, og derfor behandler vi det naturligvis med den største omhu og respekt.

Effektivt malerfirma med højt serviceniveau

Vores høje serviceniveau og professionelle arbejde er ofte hurtigt og effektivt. Og det får vi ros for fra et hav af glade kunder. Vi overholder vores aftaler og sørger for at levere et professionelt resultat, der lever op til alle dine forventninger. Du er altid velkommen til at kontakte KB Oldenborg Malerfirma for et uforpligtende tilbud. Du kan kontakte os via kontaktknapperne her på siden eller ringe til os på 53 80 41 53. 

Vi glæder os til at høre fra dig! 

Læs mere

Kontakt os her

Kristian Bach Oldenborg
Kristian Bach Oldenborg Indhaver
53 80 ** ** Vis nummer
53 80 41 53

KB Oldenborg Malerfirma

Rønnevej 2A

6760 Ribe

CVR: 44185695

Seneste opgaver

Her ser du en liste over de opgaver KB Oldenborg Malerfirma senest har modtaget fra 3byggetilbud.dk


Fuldspartling af vægge 7200 Grindsted
1 uge siden
Maling og spartling af lejlighed 6700 Esbjerg
3 uger siden
Maling af lejlighed 6705 Esbjerg Ø
1 måned siden
Fuldspartling og opsætning af filt 6705 Esbjerg Ø
1 måned siden
Maling af hus 6740 Bramming
2 måneder siden
Vi udfører opgaver i brancherne:

Det synes kunderne om os

0
8 anmeldelser
trustpilot.dk 7 anmeldelser
0
3byggetilbud.dk 1 anmeldelser
0
Fordeling af stjerner
0%
0%
0%
0%
0%

Det synes kunderne om os

Frisk flink mand, lavede et rigtig flot og godt stykke arbejde

Allan S., 30 okt, 2023

Fint malearbejde. kort ventetid, kom som aftalt

Tove, 28 okt, 2023

Kristian er en rigtigt dygtigt og super effektiv maler som får tingene gjort hurtigt og med det skide godt resultat. varme anbefalinger herfra

Søren Glass Nielsen, 27 okt, 2023

Kristian fra firmaet KB Oldenborg Malerfirma har været forbi vores hus i Kolding et par dage. Det udvendige træværk på huset trængte virkelig til en kærlig hånd, hvilket Kristian bestemt har...
Kristian fra firmaet KB Oldenborg Malerfirma har været forbi vores hus i Kolding et par dage. Det udvendige træværk på huset trængte virkelig til en kærlig hånd, hvilket Kristian bestemt har givet det. Først en grundig rengøring for alger m.m. og derefter et rigtig flot stykke malerarbejde, der har fået vores hus til at se ud som nyt igen. Det har været en fornøjelse at have Kristian på besøg og til den pris bliver det ikke sidste gang :-)
Læs mere

Leif Johansen, 14 sep, 2023

I forbindelse med fraflytning fra vores kontor, fik vi nymalet overalt. Alt perfekt inkl. oprydning og rengøring!

Carl Ejner Andersen, 18 aug, 2023

Vores bryggers fra 1970'erne trængte virkelig til en kærlig hånd. Det sørgede Kristian fra KB Oldenborg Malerfirma for, da han på kort tid friskede låger, vægge, lofter og lister op. Virkelig flot arbejde og vi er meget tilfredse - og til en fornuftig pris👍

Maria, 13 aug, 2023

Superflot arbejde vi kunne ikke være mere tilfredse. Holdt aftalen og var præcis og pålidelig. Hurtig og effektiv.

Lone, 24 jul, 2023

Havde besøg af Kristian som ejer KB Oldenborg Malerfirma. Han udførte spartel og malerarbejde i mit husrenoveringsprojekt. Han leverede et yderst professionelt arbejde, service niveauet var i top...
Havde besøg af Kristian som ejer KB Oldenborg Malerfirma. Han udførte spartel og malerarbejde i mit husrenoveringsprojekt. Han leverede et yderst professionelt arbejde, service niveauet var i top og resultatet ikke til at sætte en finger på. Arbejdet blev udført hurtigt og fleksibelt med tørretider osv. og til aftalte pris. En klar anbefaling herfra.
Læs mere

Claus Gram, 17 jul, 2023

Fortæl os mere om din opgave og få et uforpligtende tilbud nu

Kontakt os her

Her finder du KB Oldenborg Malerfirma

Send en forespørgsel til KB Oldenborg Malerfirma