Hallgren Entreprise

Hallgren Entreprise kører i København og omegn, hvor vi tilbyder prisvenligt kvalitetsarbejde.

Er du på udkig efter et håndværkerfirma, som arbejder med dine bedste interesser in mente? Så er du kommet til det rette sted. Vi går ind til en hver opgave, stor som lille, med høj fokus på at levere sublim kvalitet i alle led af både vores service og håndværksmæssige udførelse.

Samtlige af vores medarbejdere er stabile og pligtopfyldende fagfolk, som til fulde lever op til vores interne skarpe krav og høje standarder for service, kvalitet og økonomi. Alle vores folk arbejder hårdt for altid at implementere vores virksomheds 5 vigtigste fokuspunkter i deres arbejde:

  1. Veludført arbejde 
  2. Ærlighed
  3. Punktlighed
  4. Loyalitet
  5. Konkurrenceevne

Dette sikrer, at du med os får et håndværkerfirma i København, der gør en dyd ud af at lave ærlige aftaler, som bliver udført godt, loyalt og rettidigt. Vi gør en stor indsats for hele tiden at følge med branchens udvikling og minimere vores omkostninger, dog uden at slække det mindste på kvaliteten. Samtidig tilbyder vi dig altid kvalitet til konkurrencedygtige priser.

Kompetente fagfolk

Hallgren Entreprise udfører alt håndværksarbejde med målrettet fokus på kvalitet. Vores firma har mange kompetencemæssige strenge at spille på.

Samtlige af vores medarbejdere er dygtige, kvalitetsbevidste fagfolk med stor kærlighed til faget. Vi er i stand til at varetage alle former for tømrer-, murer- og malerarbejde for både private og erhverv. Ingen opgave er for lille. Gennem gode samarbejder arbejder vi også på helt store projekter. Kvalitetssikringen er af samme høje standard uanset hvad.

Altid kvalitetsmaterialer

Uanset opgaven bruger vi altid kun kvalitetsmaterialer for at opnå de bedste resultater. Så ønsker du et professionelt håndværkerfirma i København og omegn med gode tilbud på lækre kvalitetsløsninger, sublim service og fremragende kvalitet? Så kontakt Hallgren Entreprise i dag! For os er det nemlig en selvfølge at det ikke skal koste ekstra at få lavet det ordentligt.

Tryk på kontakt-knapperne her på siden, så vender vi hurtigt retur. 

Læs mere

Kontakt os her

Per Strøm Indehaver
22 71 ** ** Vis nummer
22 71 88 99

Hallgren Entreprise ApS

Hvidovre Enghavevej 56

2650 Hvidovre

CVR: 43687654

Seneste opgaver

Her ser du en liste over de opgaver Hallgren Entreprise ApS senest har modtaget fra 3byggetilbud.dk


Boligforening - Udbedring af facade og fugearbejde 3660 Stenløse
1 uge siden
Boligforening - Maling af vinduer og døre 3660 Stenløse
1 uge siden
Lægning af gulvfliser 2650 Hvidovre
1 uge siden
Maling og gulvafslibning af lejlighed 2000 Frederiksberg
2 uger siden
Maling af hus indvendigt 2600 Glostrup
2 uger siden

Det synes kunderne om os

0
180 anmeldelser
anmeld-haandvaerker.dk 174 anmeldelser
0
3byggetilbud.dk 6 anmeldelser
0
Fordeling af stjerner
0%
0%
0%
0%
0%

Det synes kunderne om os

Per har været god til, at holde os orienteret i hele processen og Jens som har udført opgaven har afleveret et super flot resultat. Vi er meget tilfredse

Søren Hvid, 15 nov, 2023

Per og team var helt igennem en positiv oplevelse. God rådgivning, klare aftaler, færdig til tiden og ikke mindst nydeligt udført arbejde.

D. Steensgaard, 01 nov, 2023

Fantastisk service, nem kommunikation, og præcis det man ønsker af en maler. Og prisen er oven i købet fornuftigt. Helt igennem en anbefaling herfra..

Tina Rostgaard, 20 okt, 2023

Det har været en rigtig god oplevelse. Stor faglighed og god rådgivning i den indledende fase, som støttede meget i de beslutninger der skulle tages. Højt informationsniveau mens opgaven blev u...

Det har været en rigtig god oplevelse. Stor faglighed og god rådgivning i den indledende fase, som støttede meget i de beslutninger der skulle tages. Højt informationsniveau mens opgaven blev udført, så vi hele tiden var ajour. Stor fleksibilitet i forhold til vores ønsker og behov, samt et rigtig godt resultat, som vi glæder os over hver dag. Vi giver de allerbedste anbefalinger.

Læs mere

Høgni Faurschou, 20 okt, 2023

Var heldigt at vinde en konkurrence på Facebook. Fik malet en væg I min stue. Den er blevet SÅ flot, er virkelig glad for det. Han var lynhurtig og professionel.

Maria Holt Paldal , 19 okt, 2023

Pers malerarbejde i min lejlighed står snorlige og er meget tilfredsstillende. Der er ikke en finger at sætte på hans arbejde.
Fik både malet gulv, vægge og træværk, hvilket alt sammen var færdigt på et par dage.

Nicoline , 19 okt, 2023

Professionel og god kommunikation. Jeg er meget tilfreds med udførelsen. Effektiv og venlig mand.

Maibritt , 19 okt, 2023

Fik malet min restaurant af Hallgren. Kanon oplevelse! Per er en super sparrings partner når det komme til løsninger man ikke selv havde tænkt på.

Sune, 17 okt, 2023

Arbejdet er udført fuldt tilfredsstillende og ser godt ud. Der har været fin kommunikation om farvevalg m.v.

Bodil Bang Nielsen, 09 okt, 2023

Jeg har været enormt glad og tilfreds med arbejdet lavet af Per og hans kollegaer. Jeg følte mig meget tryg i de tilbud og forslag Per kom med ift. hvad der skulle laves og synes, at prisen var m...

Jeg har været enormt glad og tilfreds med arbejdet lavet af Per og hans kollegaer. Jeg følte mig meget tryg i de tilbud og forslag Per kom med ift. hvad der skulle laves og synes, at prisen var meget retfærdig. Derudover er arbejdet, de har lavet både enormt flot og grundigt gjort indenfor en meget kort periode. Så jeg er så glad for min nye lejlighed, som Per og hans kollegaer har gjort i rigtig god stand og har følt mig tryg og hørt hele vejen i gennem arbejdsprocessen.

Læs mere

Pernille Boukaidi Lundgaard, 04 sep, 2023

Opfriskning og maling af slidt træværk på toplanshus, som nu står skarp og modstandsdygtigt over for vind og vejr. Fornuftig pris, god løbende dialog og alt arbejde udført flot og til tiden.

Rune Jonassen, 30 aug, 2023

Nemt at lave aftaler, Per er go’ til at komme med ideer og forklare hvis kundens ideer er lidt urealistiske.
Priserne holder stort set. (Det var en større opgave).
Starttid skred lidt, men tiden...

Nemt at lave aftaler, Per er go’ til at komme med ideer og forklare hvis kundens ideer er lidt urealistiske.
Priserne holder stort set. (Det var en større opgave).
Starttid skred lidt, men tiden holdt, og god kontakt løbende.

Spartling, væv og maling ok.
Der blev reklamation på badet, hvilket Per fiksede.

Det er 2. gang vi bruger Per, og han har lavet større opgaver flere gange for familien.
Han kan varmt anbefales.
Carsten.

Læs mere

Carsten H. Larsson. , 12 aug, 2023

Vi er 100% tilfredse med det udførte arbejde, alt blev lavet til tiden, efter aftalen og tilbuddet. Meget rare folk at have gående. Vi anbefaler derfor Hallgren Enterprise.

Trine, 09 aug, 2023

Super fint arbejde, vi er meget tilfredse, kan klart anbefales.

Helle Gamby, 06 aug, 2023

Punktlig og ihærdige trods lidt drilleri med vejret.
Aftalte priser holder. Lidt ekstraarbejde undervejs.

poul rasmussen, 19 jul, 2023

Rigtig fin oplevelse. Per er super god til at afstemme opgaven og overholder alle aftaler. Arbejdet er udført med fin kvalitet og som aftalt. Kan klart anbefales

Karsten Sørensen, 14 jul, 2023

Per fra Hallgren var fleksibel og detaljeorienteret. Han var god til at spørge ind til vores ønsker og behov. De kunne starte hurtigt og arbejdet blev gjort som specificeret uden nogle anmærkninger.

Asbjørn, 12 jul, 2023

Rigtig god kommunikation, hurtig eksekvering og resultatet blev over al forventning, så alt i alt super god oplevelse og Hallgren Enterprise kan bestemt anbefales.

Jakob Brokholm Nielsen, 09 jul, 2023

Vores oplevelse med Hallgren Entreprise har været helt i top. Vi har fået to værelser renoveret fra bunden. Der er blevet lavet nyt loft samt nyt træværk, og vægge og lofter er blevet spartl...

Vores oplevelse med Hallgren Entreprise har været helt i top. Vi har fået to værelser renoveret fra bunden. Der er blevet lavet nyt loft samt nyt træværk, og vægge og lofter er blevet spartlet og malet. Resultatet er rigtigt flot og står præcis som vi havde håbet at det skulle ved værdiggørelsen. Prisen var også helt fornuftig. Vi kan kun anbefale Hallgren!

Læs mere

Kenneth Seistrup, 04 jul, 2023

Vi har haft en rigtig god oplevelse med Per og har fået lavet et rigtig godt stykke malerarbejde. Per er grundig og overholder aftaler, og har ikke mindst en sund fornuft der skaber en tillidsfuld...

Vi har haft en rigtig god oplevelse med Per og har fået lavet et rigtig godt stykke malerarbejde. Per er grundig og overholder aftaler, og har ikke mindst en sund fornuft der skaber en tillidsfuld relation og ro i maven hos kunden. Den eneste negative oplevelse var ifm en tvist med en anden håndværker i huset, hvor vi oplevede som kunde at blive inddraget i en grad vi ikke helt mener var passende. Men det var en mindre ting i et samlet set rigtig godt samarbejde. Jeg kan klart anbefale Per/Hallgren Byg og vil bruge dem igen.

Læs mere

Christian Damgaard, 30 jun, 2023

Vi er en boligforening med 13 huse, som stod over for at skulle have malet udvendige døre og vinduer.
Hallgren var klart billigst ift andre tilbud.
Koordineringen gik smertefrit, og alle aftaler s...

Vi er en boligforening med 13 huse, som stod over for at skulle have malet udvendige døre og vinduer.
Hallgren var klart billigst ift andre tilbud.
Koordineringen gik smertefrit, og alle aftaler samt tidsfrister blev overholdt.
Efter endt maling, gik vi rundt og inspicerede, og fik udbedret fejl/mangler som var beskedent.
Så kan helt klart anbefale virksomheden.

Læs mere

Henrik Nielsen , 25 jun, 2023

Fantastisk oplevelse at være, at være kunde hos Hallgrens Entreprise. Vi har fået slebet og lakeret gulve, filtet og malet vægge og træværk. Dialogen og forventningens afstemningen med Per ha...

Fantastisk oplevelse at være, at være kunde hos Hallgrens Entreprise. Vi har fået slebet og lakeret gulve, filtet og malet vægge og træværk. Dialogen og forventningens afstemningen med Per har holdt hele vejen igennem. Per har været top serviceminded. Jeg sidder tilbage som en tilfredskunde og vil anbefale Per til alle og enhver.

Læs mere

Claus Bøgh Svenningsen, 16 jun, 2023

Fin dialog, god service og flot resultat - kan klart anbefales

Karsten S., 05 jun, 2023

Melerne var effektive, omhyggelige og færdig lidt før estimeret tid. Arbejdet var veludført.
De efterlod malerbøtterne med nok i til at fremtidige skrammer kan udbedres af os.

Inge Glaser Jarlgard Stokholm, 04 jun, 2023

Super godt resultat, samt god kommunikation hele vejen igennem.

Kenneth S., 17 maj, 2023

Flot arbejde! Vil bruge Per til hver en tid fremover

I, 13 maj, 2023

Hurtig og effektiv service. Pænt slutresultat.

lasse, 09 maj, 2023

Vi er 100% tilfredse og kan kun give Hallgren Enterprise vores bedste anbefaling

Trine W., 03 maj, 2023

Meget flot arbejde der blev udført. Super dygtige håndværkere der kommer til tiden og aftaler bliver overholdt. Rydder flot op efter sig. Kæmpe anbefaling herfra. Helle & Carsten

Carsten G., 02 maj, 2023

Godt arbejde, hurtigt udført, nem kommunikation! God oplevelse :)

Ziva, 24 apr, 2023

Vi fik et detaljeret tilbud, og arbejdet blev udført effektivt som aftalt og til aftalte pris. Super arbejde, med både maling og tapetsering. Huset er som nyt :-)

Kristian Nielsen, 21 apr, 2023

Aftaltet arbejde er udført tilfredsstillende og helt efter aftale.
Prisen var skarp ift. andre firmaer, men kvaliteten var stadig i helt top.
Flinke og behalige mennesker.

Mikkel Dyrbye, 11 apr, 2023

havde en super god oplevelse med Per. God kundeservice, professionel og hurtig til sit arbejde.
Jeg har ikke en finger at sætte.
Min spartel væg er virkelig flot i dens struktur i væggen. Værelser står kniv skarp
Kan varmt anbefale firmaet

Sarah bergqvsit, 28 mar, 2023

Effektiv og flot maling af lejlighed, inkl. maling af gulve. Flot resultat, og vil anbefale Hallgren Enterprise til andre.

Emil, 27 mar, 2023

Kæmpe anbefaling herfra!
Per og team hallgren har rykket hurtigt, lytter til alle vores ønsker og har udført arbejdet præcis som vi havde drømt om. Alt er gået fuldstændig efter planen. Så tusind tak til Hallgren. 5 stjerner hele vejen!

Josephine Reich, 06 mar, 2023

Behaglig og fleksibel parter der var god til at arbejde udenom vores tider og unikke krav. De leverede hurtigt og var effektive på de rigtige tidspunkter

Niels Kristian Christensen, 27 jan, 2023

Per har været rigtig behagelig at samarbejde med - super fleksibel ift. justeringer i opgavebeskrivelsen, imødekommende og venlig i sin kommunikation, og reel i prissættelsen af opgaven. Jeg har nu nogle flotte vægge - og er en god håndværkeroplevelse rigere.

Benedikte Jeppesen, 19 dec, 2022

Vi havde hyret Hallgren Byg til at få malet størstedelen af vores hus indvendigt. Udover at tilbyde en meget konkurrencedygtig pris ift. andre indhentede tilbud, så var de utrolig effektive i de...

Vi havde hyret Hallgren Byg til at få malet størstedelen af vores hus indvendigt. Udover at tilbyde en meget konkurrencedygtig pris ift. andre indhentede tilbud, så var de utrolig effektive i deres kommunikation og til at få udført opgaven. Samtidig fik vi god rådgivning og råd med på vejen. Resultatet blev noget nær perfekt, så vi kan kun anbefale dem herfra.

Læs mere

Emil, 15 dec, 2022

Havde en super god oplevelse med Per. Arbejde til tiden og godt resultat til en fair pris. Klart anbefalelsesværdig

Mads Gyldenkærne, 29 nov, 2022

Vi er meget tilfredse med arbejdet, der er blevet udført, planlægningen samt al kommunikation både før, under og efter.
Og i tillæg virkelig behagelige folk at have gående i vores hjem. Varm anbefaling herfra.

Lea Hestelund , 28 nov, 2022

Jeg er super tilfreds med resultatet. Flot maler-arbejde. Alt var så fint da jeg kom tilbage til lejligheden.

Diana Brogaard, 24 nov, 2022

Vores ejerforening fik renoveret opgang med ny terrazzo, linoleum, maling og nye vinduer. Vi modtog et nøje specificeret tilbud efter et godt møde om projektet. Per var tovholder på projektet, o...

Vores ejerforening fik renoveret opgang med ny terrazzo, linoleum, maling og nye vinduer. Vi modtog et nøje specificeret tilbud efter et godt møde om projektet. Per var tovholder på projektet, og han var lydhør og omhyggelig med, at arbejdet skulle udføres til vores fulde tilfredsstillelse. Det har været en god proces, og vi blev løbende orienteret om arbejdet, så vi altid vidste, hvor vi var. Vi er meget meget tilfredse med det udførte arbejde og nyder dagligt det flotte resultat. Vi vil på det varmeste anbefale Per og Hallgren byg.

Læs mere

E/F ved Jette Hannibal, 14 nov, 2022

Super venlige, imødekommende og punktlige! Og jeg er 100% tilfreds med resultatet.
Især den farvede spartel væg er prikken over i'et. Virkelig flot.

Kæmpe anbefaling herfra!

Anders, 31 okt, 2022

Hallgren Byg ApS har udført fulspartling, opsætning af filt samt maling af nye lofter og vægge i nyt køkken alrum. Kommunikationen med Per og maler har været rigtig godt og alle aftaler er ove...

Hallgren Byg ApS har udført fulspartling, opsætning af filt samt maling af nye lofter og vægge i nyt køkken alrum. Kommunikationen med Per og maler har været rigtig godt og alle aftaler er overholdt. Små justeringer udervejs er klaret uden problemer og arbejdet er udført til tiden.
Hallgren Byg ApS leverer et flot resultat og jeg bruger gerne Hallgren Byg ApS til fremtidige maler opgaver.

Læs mere

René Tranemose, 24 okt, 2022

Jeg kontaktede Per da jeg skulle have lavet nyt badeværelsesgulv, og gulv i entreen, samt vægge mm. Han kiggede hurtigt forbi og gav mig et tilbud på sagen.

Et stykke tid efter påbegyndte hans ...

Jeg kontaktede Per da jeg skulle have lavet nyt badeværelsesgulv, og gulv i entreen, samt vægge mm. Han kiggede hurtigt forbi og gav mig et tilbud på sagen.

Et stykke tid efter påbegyndte hans sjak arbejdet, og var super dygtige og punktlige ihht. de aftaler der blev indgået.

Jeg fik god sparring undervejs - og alle mine spørgsmål & henvendelser blev besvaret uden problemer.

De lavede både gulv, vægge, mm. i microcement, og resultatet var udover min forventning.

Per og Halgreen Byg har kun mine varmeste anbefalinger.

Læs mere

Mikkel Lumholdt, 19 sep, 2022

Per gav et rigtigt fint tilbud på maling af alle vægge, lofter og lister i vores nye hus. Per var venlig, imødekommende og rigtig nem at snakke med. Han kom med rigtig god sparring ift. farveval...

Per gav et rigtigt fint tilbud på maling af alle vægge, lofter og lister i vores nye hus. Per var venlig, imødekommende og rigtig nem at snakke med. Han kom med rigtig god sparring ift. farvevalg, et konkurrencedygtigt tilbud og alle aftaler ift. pris blev overholdt. Selve malerarbejdet var af rigtig høj kvalitet, kanterne står knivskarpt, han var færdig ca. halvanden dag før aftalt, og der blev gjort fint rent efter arbejdet.

Alt i alt virkelig tilfreds med samtlige dele af arbejdet, og jeg kan varmt anbefale Per og Hallgren Byg

Læs mere

Mathias Ørberg Dinesen, 28 aug, 2022

Flot arbejde, udført som aftalt og til tiden.

Kristina Hyllegaard, 26 aug, 2022

Alt udført iht aftale, absolut intet at klage over. Perfekt resultat, og der er ryddet pænt op.
JA TAK!

Marianne Præstholm, 16 aug, 2022

Har brugt Per flere gange og er altid tilfreds med servive. Per er fagligt dygtig og troværdig

Tri nguyen, 11 aug, 2022

Vi har fået malet lofter, vægge, træværk og gulv i vores nye lejlighed.

Arbejdet er flot udført og til den aftalte tid. Vi er meget tilfredse.

Derudover er Per en behagelig person, der var go...

Vi har fået malet lofter, vægge, træværk og gulv i vores nye lejlighed.

Arbejdet er flot udført og til den aftalte tid. Vi er meget tilfredse.

Derudover er Per en behagelig person, der var god til at komme med løsnings foreslag, vi ikke selv havde tænkt på.

Alt i alt en rigtig god oplevelse at have Per og Hallgren byg til at stå for maler arbejdet.

Når vi flytter igen bliver det med garanti Per vi kontakter :)

Læs mere

Rasmus Koch Overgaard, 10 aug, 2022

Vi havde Hallgren byg ude for at lave rep efter vi desværre havde fået lavet en skade på en kælder væg, de vi borede igennem. De stod selv for kontakt med kunden, og aftalte hvornår det sku udføres. Super tilfreds. Og tak for hjælpen.

Jonas Hilskov, 27 jul, 2022

Fortæl os mere om din opgave og få et uforpligtende tilbud nu

Kontakt os her

Her finder du Hallgren Entreprise ApS

Send en forespørgsel til Hallgren Entreprise ApS