Hallgren & Strøm

Hallgren & Strøm kører i København og omegn, hvor vi tilbyder prisvenligt kvalitetsarbejde.

Er du på udkig efter et håndværkerfirma, som arbejder med dine bedste interesser in mente? Så er du kommet til det rette sted. Vi går ind til en hver opgave, stor som lille, med høj fokus på at levere sublim kvalitet i alle led af både vores service og håndværksmæssige udførelse.

Samtlige af vores medarbejdere er stabile og pligtopfyldende fagfolk, som til fulde lever op til vores interne skarpe krav og høje standarder for service, kvalitet og økonomi. Alle vores folk arbejder hårdt for altid at implementere vores virksomheds 5 vigtigste fokuspunkter i deres arbejde:

  1. Veludført arbejde 
  2. Ærlighed
  3. Punktlighed
  4. Loyalitet
  5. Konkurrenceevne

Dette sikrer, at du med os får et håndværkerfirma i København, der gør en dyd ud af at lave ærlige aftaler, som bliver udført godt, loyalt og rettidigt. Vi gør en stor indsats for hele tiden at følge med branchens udvikling og minimere vores omkostninger, dog uden at slække det mindste på kvaliteten. Samtidig tilbyder vi dig altid kvalitet til konkurrencedygtige priser.

Kompetente fagfolk

Hallgren & Strøm udfører alt håndværksarbejde med målrettet fokus på kvalitet. Vores firma har mange kompetencemæssige strenge at spille på.

Samtlige af vores medarbejdere er dygtige, kvalitetsbevidste fagfolk med stor kærlighed til faget. Vi er i stand til at varetage alle former for tømrer-, murer- og malerarbejde for både private og erhverv. Ingen opgave er for lille. Gennem gode samarbejder arbejder vi også på helt store projekter. Kvalitetssikringen er af samme høje standard uanset hvad.

Altid kvalitetsmaterialer

Uanset opgaven bruger vi altid kun kvalitetsmaterialer for at opnå de bedste resultater. Så ønsker du et professionelt håndværkerfirma i København og omegn med gode tilbud på lækre kvalitetsløsninger, sublim service og fremragende kvalitet? Så kontakt Hallgren & Strøm i dag! For os er det nemlig en selvfølge at det ikke skal koste ekstra at få lavet det ordentligt.

Tryk på kontakt-knapperne her på siden, så vender vi hurtigt retur. 

Læs mere

Kontakt os her

Per Strøm Indehaver
22 71 ** ** Vis nummer
22 71 88 99

Hallgren & Strøm ApS

Hvidovre Enghavevej 56

2650 Hvidovre

CVR: 43687654

Seneste opgaver

Her ser du en liste over de opgaver Hallgren & Strøm ApS senest har modtaget fra 3byggetilbud.dk


Maling og gulvafslibning ifm. fraflytning 2680 Solrød Strand
3 dage siden
Malerarbejde i tilbygning og anneks 2770 Kastrup
6 dage siden
Oppudsning og maling af vægge m.m. 2920 Charlottenlund
6 dage siden
Renovering af badeværelse 2820 Gentofte
2 uger siden
Erhverv - Renovering af badeværelse og entre m.m 2900 Hellerup
2 uger siden

Det synes kunderne om os

0
198 anmeldelser
anmeld-haandvaerker.dk 191 anmeldelser
0
3byggetilbud.dk 7 anmeldelser
0
Fordeling af stjerner
0%
0%
0%
0%
0%

Det synes kunderne om os

Nu er det 2. gang at vi bruger dette firma og vi er lige så tilfredse og glade som første gang vi brugte dem.
Vi har fået malet vores husfacade samt sokkel og er utrolig glade for resultatet. Al...

Nu er det 2. gang at vi bruger dette firma og vi er lige så tilfredse og glade som første gang vi brugte dem.
Vi har fået malet vores husfacade samt sokkel og er utrolig glade for resultatet. Alle aftaler blev holdt og kommunikationen forinden var klar.
Vi vil absolut give dem vores varmeste anbefaling.

Læs mere

Nina Hallgren Petersen, 06 maj 2024

Vi er meget tilfredse med det arbejde Per og hans folk har lavet. De har været lette at kommunikere med og super fleksible og løsningparate, i vores tilfælde hvor der også lige kom en vandskade...

Vi er meget tilfredse med det arbejde Per og hans folk har lavet. De har været lette at kommunikere med og super fleksible og løsningparate, i vores tilfælde hvor der også lige kom en vandskade og blandede sig.
Der var god sparring i forhold til tapet, farvevalg etc.
Alt i alt kan vi sagtens anbefale !

Læs mere

Matilde Køhler, 05 apr. 2024

Jeg må indrømme at det de første gang jeg møder håndværker som dem. De kan slå til selvom man ved hvor travlt de har i den branche. Jeg er så tilfreds med deres arbejde og hvordan de fakti...

Jeg må indrømme at det de første gang jeg møder håndværker som dem. De kan slå til selvom man ved hvor travlt de har i den branche. Jeg er så tilfreds med deres arbejde og hvordan de faktisk overholder aftaler og tidspunkter. Det er der mange der kan lære af. Smukt smukt arbejde og jeg vil altid anbefalde dem. Stort ja tak. Fortjener en kæmpe medalje. Ja lidt begejstret må man vel godt være.

Læs mere

Jackie-Lee , 05 apr. 2024

Helt igennem en god oplevelse. Alle aftaler blev overholdt og maler arbejdet er udført sublimt. Samtidig var vores projekt en større renovering og der skulle koordineres en del med diverse andre håndværkere. Per og hans team var der præcis som aftalt og det spillede bare.

Thue Højager Olsen, 04 apr. 2024

Dygtig maler, holdt alle aftaler, god pris, min bedste anbefaling

Niels Pedersen, 25 mar. 2024

Vi fik varmt anbefalet Per fra en af vores venner, da vi stod i lidt af en knibe. Vi havde brug for en maler der hurtigt kunne hjælpe os med at få gjort vores lejlighed færdig til en fair pris....

Vi fik varmt anbefalet Per fra en af vores venner, da vi stod i lidt af en knibe. Vi havde brug for en maler der hurtigt kunne hjælpe os med at få gjort vores lejlighed færdig til en fair pris.
Per skuffede ikke og har udover et fortrinligt resultat og god pris, leveret det på meget kort varsel.
Vi er ovenud tilfreds og vil helt sikkert give Per buddet næste gang vi skal bruge en maler.

Læs mere

Rasmus Hoffmann, 22 mar. 2024

Vi har haft en rigtig god oplevelse med Per som hurtigt efter en telefonsamtale var ude på adressen og kigge på opgaven.
Per var super venlig og vi havde god kommunikation igennem hele processen....

Vi har haft en rigtig god oplevelse med Per som hurtigt efter en telefonsamtale var ude på adressen og kigge på opgaven.
Per var super venlig og vi havde god kommunikation igennem hele processen. Vi havde gang i en større renovering som afhang af mange håndværkere samt os selv i projektlederrollen for første gang - Per hjalp os igennem det hele og var på pletten hver gang tidslinjen blev rykket, så vi nåede alle vores deadlines!
Vi fik ligeledes en masse råd og vidensdeling fra Per, da der var mange ting i lejligheden som vi selv gerne ville arbejde med.
Alle aftalee og deadlines blev holdt til punkt og prikke og vi er utrolig glade for resultatet.
vi fik fuldspartlet, pudset og filtet alle vægge og lofter i en 116kvm lejlighed, dertil blev køkken, badeværelse og soveværelse også malet. yderligere fik vi microcement i køkken, gang og entre.

Læs mere

Deni Hadzikadunic, 15 mar. 2024

Det der den anden gang vi bruger Per Strøm og det kan kun anbefales.
vi fik spartlet og malet vores gang plus to værelser, inklusiv loftet.
vi tilføjede også et par dør og dørkarme.

da vi til...

Det der den anden gang vi bruger Per Strøm og det kan kun anbefales.
vi fik spartlet og malet vores gang plus to værelser, inklusiv loftet.
vi tilføjede også et par dør og dørkarme.

da vi tilføjede et par extra opgaver på opgaverlisten, blev den extra pris angivet med det samme og da vi fik fakturaen, var det præcist som forventet.

arbejdet blev udført i den forventet tid og alt blev lavet pænt.
Vi lå mærk efterfølgende til et par små ting der skulle rettes, og Per kom bare for at fikse dem.

Jeg har ikke rigtig meget andet at sige, at vi er bare glad og tilfredse.
Igen synes jeg, at Per og hans folk kan kun anbefales.

Læs mere

Angelo La Seta, 15 feb. 2024

Flot og veludført arbejde.

Steven Geister , 12 feb. 2024

Godt indtryk ved tilbud og besigtigelse.
Fleksibel i forhold til tidspunkt for udførelse.
Færdig før aftalt tid.
Gav melding om udførelse og fremgang undervejs i opgaven.

Laura Lundby, 10 feb. 2024

Super oplevelse. Levede fuldt op til aftale og forventet kvalitet.

Frederik Fog, 15 jan. 2024

Super god kommunikation og da vi opdagede en lille “forglemmelse” et sted var de meget hurtige til at komme og rette det. Stor anbefaling herfra.

anne gram højbo, 09 jan. 2024

Vi havde fået anbefalet Per fra Hallgren Byg af noget familie til at udføre malerarbejde.
Per kom og besigtigede huset inden tilbud blev givet og kom her med flere gode råd og anbefalinger og va...

Vi havde fået anbefalet Per fra Hallgren Byg af noget familie til at udføre malerarbejde.
Per kom og besigtigede huset inden tilbud blev givet og kom her med flere gode råd og anbefalinger og var generelt god at sparre med. Vi fik sammensat et rigtig fair tilbud og modtog alt på skrift.
Vi fik slebet og lakeret alle trægulve samt malet alle vægge, lofter og paneler i vores hus. Alle tider og aftaler blev overholdt og de var endda færdig før lovet. Der var pænt ryddet og rengjort ved overtagelse. Vi gennemgik arbejdet sammen med Per og de småting vi fandt blev udbedret hurtigt bagefter.
Generelt rigtig flot arbejde og god kvalitet. Vi er super tilfredse med arbejdet og samarbejdet og giver en klar anbefaling herfra!

Læs mere

Pernille Damgaard, 29 dec. 2023

Vi er super tilfredse med deres arbejde i vores entre. Det er simpelthen blevet så flot. Vi har en spindeltrappe med en runding der er blevet super flot. Per er altid klar med svar på mail eller telefon og alle aftaler er blevet overholdt.

Wesley Kurann, 27 dec. 2023

Per og hans folk kommer præcis kl 7 hver dag og arbejder meget koncentreret og effektivt. Samtidig er alle, vi har mødt (5 forskellige) super søde og hjælpsomme. Der er indstilling om, at vi sa...

Per og hans folk kommer præcis kl 7 hver dag og arbejder meget koncentreret og effektivt. Samtidig er alle, vi har mødt (5 forskellige) super søde og hjælpsomme. Der er indstilling om, at vi sammen får ting til at lykkes. Hvis der lige er en termostat i vejen, så er maler ikke for fin til at skrue den ud og ind igen.

Læs mere

Claus Behn, 23 dec. 2023

Per og hans team har været rigtig gode til at holde tæt dialog om muligheder og proces. Der har også i forløbet været stor villighed til at yde støtte og sparring til processer vi selv skulle...

Per og hans team har været rigtig gode til at holde tæt dialog om muligheder og proces. Der har også i forløbet været stor villighed til at yde støtte og sparring til processer vi selv skulle klare.
Der var nogle ting der efter aflevering skulle udbedres, og her var det super positivt at Per selv henvende sig for at finde dato og tidspunkt.
Det har været et meget positivt forløb!
Engageret, punktlig og ærlig.

Tak!

Læs mere

Martin Balch Steen-Olsen, 22 dec. 2023

Per har været fantastisk god fra start til slut på projektet! Han kontaktede mig både inden opstart og fulgt rigtig godt op efterfølgende! Arbejdet er udført til perfektion. Jeg er meget tilfreds og kan kun anbefale ham til kommende kunder.

Mille Ditlevsen, 16 dec. 2023

Per har været god til, at holde os orienteret i hele processen og Jens som har udført opgaven har afleveret et super flot resultat. Vi er meget tilfredse

Søren Hvid, 15 nov. 2023

Per og team var helt igennem en positiv oplevelse. God rådgivning, klare aftaler, færdig til tiden og ikke mindst nydeligt udført arbejde.

D. Steensgaard, 01 nov. 2023

Fantastisk service, nem kommunikation, og præcis det man ønsker af en maler. Og prisen er oven i købet fornuftigt. Helt igennem en anbefaling herfra..

Tina Rostgaard, 20 okt. 2023

Fin dialog, god service og flot resultat - kan klart anbefales

Karsten S., 05 jun. 2023

Super godt resultat, samt god kommunikation hele vejen igennem.

Kenneth S., 17 maj 2023

Vi er 100% tilfredse og kan kun give Hallgren Enterprise vores bedste anbefaling

Trine W., 03 maj 2023

Meget flot arbejde der blev udført. Super dygtige håndværkere der kommer til tiden og aftaler bliver overholdt. Rydder flot op efter sig. Kæmpe anbefaling herfra. Helle & Carsten

Carsten G., 02 maj 2023

Fortæl os mere om din opgave og få et uforpligtende tilbud nu

Kontakt os her

Her finder du Hallgren & Strøm ApS

Send en forespørgsel til Hallgren & Strøm ApS