Dansk-Eltjek ApS

4.5 ud af 5 stjerner
Har du en opgave som du gerne vil have et uforpligtende tilbud på?

Dansk-Eltjek ApS

Dansk-Eltjek ApS

– Vær tryg med et autoriseret eltjek fra os!

Står du og skal fraflytte din bolig eller lejlighed, så er det vigtigt at se dine elinstallationer efter i sømmene. Med et autoriseret eltjek fra Dansk-Eltjek ApS undgår du nemlig ubehagelige ekstraregninger ved installationsfejl i boligen. Samtidig får du en tilstandsrapport med fokus på installationernes funktionsdygtighed. Alt sammen din garanti for, at installationerne er velfungerende og lever op til lovkravene.

Hos Dansk-Eltjek ApS udfører vi eleftersyn for både private boligejere, erhverv samt boligforeninger. Med stor erfaring i branchen, kvalitetssikret udstyr og de rette autorisatoner er dit eltjek i professionelle hænder hos os. Vi samarbejder også med en større entreprenør, hvorfor vi kan løfte store som små projekter. Vi dækker hele Københavnsområdet samt Midt- og Nordsjælland – og vi er også klar til at hjælpe dig! 

Med eleftersynet ser vi blandt andet på: 

  • Tjek af el-tavle
  • Måling af fejlstrømsafbrydere
  • Stikkontakter, lampeudtag m.m.
  • El-installationer
  • Vurdering af risiko for elektriske stød

Effektivt men professionelt arbejde

Med Dansk-Eltjek ApS på sagen er du garanteret kvalitet over hele linjen. Fra den første kundekontakt og tilbudsgivningen til den endelige elrapport værner vi nemlig om et højt serviceniveau og en professionel tilgang til arbejdet. Vi arbejder hurtigt og effektivt, hvilket gør os til en konkurrencedygtig samarbejdspartner, når eleftersynet kalder. Og bare rolig. Vores effektive tilgang er naturligvis uden at gå på kompromis med det endelige resultat, som altid er gennemarbejdet og i topklasse hos os.

Vi finder en dag, der passer dig

Når vi hører fra en kunde, så reagerer vi hurtigt. Vi ringer altid retur og ringer naturligvis på døren som aftalt. Dansk-Eltjek ApS er nemlig et elfirma, du kan stole på.

Ønsker du også et korrekt eltjek? Så kontakt Dansk-Eltjek ApS i dag for en uforpligtende snak. Du kan fange os ved at trykke på kontakt-knapperne her på siden eller ringe direkte til os på tlf.: 2613 1211, så tager vi hurtigt hånd om din forespørgsel. Vi glæder os til at høre fra dig!

Vi udfører opgaver i brancherne:
Kontakt os her
Hans-Christian Rabøl
Hans-Christian Rabøl Indehaver
26 13 ** **
[email protected]***.com
Dansk-Eltjek ApS Tagensvej 79, 2. tv. 2200 København N
CVR: 40907998
Seneste opgaver

Her ser du en liste over de opgaver Dansk-Eltjek ApS senest har modtaget fra 3byggetilbud.dk

Her finder du Dansk-Eltjek ApS
Fortæl os mere om din opgave og få et uforpligtende tilbud nu