MD Handel v/Michael Duus

- Gedigent, godt og kvalitetsdygtigt malerarbejde!

I Birkerød finder du MD Handel v/Michael Duus, der er et kompetent malerfirma, der har eksisteret siden 2006. Indehaver Michael Duus har en stor portion erfaring med i baggagen, og kan hjælpe dig med din maleropgave  både ude som inde.

MD Handel v/ Michael Duus kører almindeligvis i Nordsjælland, men jeg rejser også gerne længere, hvis din opgave passer perfekt til mine kompetencer.

Værner om det gode håndværk

Når MD Handel v/Michael Duus er på opgaven, kan du forvente malerarbejde, der er udført med sans for godt håndværk. Med min erfaring og sans for kvalitet inden for malerfaget sikrer jeg, at du trygt kan læne dig tilbage, mens jeg klarer din opgave.

Kunden er central fra start til slut

I enhver opgave som jeg varetager, sørger jeg for at sætte kunden i centrum. Det betyder, at når MD Handel v/Michael Duus er på en opgave, så bliver du taget i hånden fra start til slut. Der bliver taget højde for dine ønsker og behov, så du er sikret et resultat, der passer til dig.

Det er vigtigt for mig at forklare, hvad dit projekt indebærer, så du er sat 100 procent ind i processen og den renovering, du har i vente. På den måde er opgaven fuldstændig forventningsafstemt, før den påbegyndes. 

Ærlighed og anstændighed

Når jeg er på en opgave, er det med tesen om, at jeg følger alle mine projekter til dørs. Jeg holder mine aftaler, så du ikke bliver ladt i stikken. Jeg værner desuden om at være kritisk i mit arbejde og derfor afleverer jeg kun et resultat, som jeg er helt tilfreds med. Med MD Handel v/Michael Duus på din opgave er du sikret et resultat, der står snorlige, og hvor der er ryddet op efter arbejdet. Det er for mig en selvfølge, når man leverer god service.

Er du på udkig efter en dygtig maler?

Så er MD Handel v/Michael Duus den rette til dit projekt. Du kan kontakte mig allerede nu ved at trykke på kontaktknapperne her på siden eller ved at ringe til mig på 31 13 39 41. 

Læs mere

Kontakt os her

Michael Duus
Michael Duus Indehaver
31 12 ** ** Vis nummer
31 12 39 41

MD Handel v/Michael Duus

Klosterhaven 9

3460 Birkerød

CVR: 29305153

Seneste opgaver

Her ser du en liste over de opgaver MD Handel v/Michael Duus senest har modtaget fra 3byggetilbud.dk


Maling af lejlighed 1670 København V
5 dage siden
Maling af lejlighed 2970 Hørsholm
2 uger siden
Maling m.m 3600 Frederikssund
1 måned siden
Maling af første sal 3400 Hillerød
2 måneder siden
Malerarbejde i lejlighed 2860 Søborg
2 måneder siden
Vi udfører opgaver i brancherne:

Det synes kunderne om os

0
2 anmeldelser
3byggetilbud.dk 2 anmeldelser
0
Fordeling af stjerner
0%
0%
0%
0%
0%

Det synes kunderne om os

Fortæl os mere om din opgave og få et uforpligtende tilbud nu

Kontakt os her

Her finder du MD Handel v/Michael Duus

Send en forespørgsel til MD Handel v/Michael Duus