Have/Entreprenør P. Højlund ApS

4.7 ud af 5 stjerner
Har du en opgave som du gerne vil have et uforpligtende tilbud på?

Have/Entreprenør P. Højlund ApS

Have/Entreprenør P. Højlund ApS

Hos Have/Entreprenør P. Højlund ApS har vi i mange år udført alt fra private haver til offentlige fortove og grønne områder. Alt sammen udført med samme kerneværdier, omhyggelighed og kvalitet. Vi løser anlægsopgaver på hele Sjælland, uanset omfanget. Hvad enten kunden er privat, kommunal, en boligforening eller erhverv, så er vi de rette til at varetage opgaven.

Mund-til-mund-metoden er den bedste anerkendelse

Gennem vores mange år i branchen ved vi, om nogle, hvor vigtigt det er at levere et topprofessionelt stykke arbejde hver gang. Det er nemlig altafgørende for at opnå en høj kundetilfredshed, som er noget, vi brænder for hos Have/Entreprenør P. Højlund ApS. Alle vores medarbejdere arbejder med den samme indstilling – vi udfører opgaven, som vi selv ville ønske det udført. Det betyder naturligvis, at vi behandler jeres projekt med stor grundighed og aldrig springer over, hvor gærdet er lavest. I kan forvente nogle anlægsgartnere med et stort gå-på-mod, som altid arbejder med blik for detaljen.

Et håndslag er et håndslag

For os hos Have/Entreprenør P. Højlund ApS er en aftale altid en aftale. Når vi tilbyder en pris, så er den gældende, selv hvis vi skal tilpasse nogle særlige ønsker efterfølgende. På den måde mener vi, at der bliver skabt et godt gensidigt tillidsbånd og det mener vi er alfa og omega for et godt samarbejde. I kan forvente tårnhøj kvalitet, der er færdig til tiden, når vi vi kommer ud.

Vi udfører:
  • Baggårde
  • Havearbejde
  • Fortove
  • Parkeringspladser
  • Vedligeholdelse af plæne og hæk
  • Diverse anlægsarbejde

Klik på kontakt-knappen øverst og få et uforpligtende konkurrencedygtigt tilbud. Vi sender også gerne et godt råd med på vejen.
Kontakt os her
Peter Højlund Indehaver
40 51 ** **
[email protected]***.dk
Have/Entreprenør P. Højlund ApS Bråbyvej 83 4690 Haslev
CVR: 31326656
Seneste opgaver

Her ser du en liste over de opgaver Have/Entreprenør P. Højlund ApS senest har modtaget fra 3byggetilbud.dk

Her finder du Have/Entreprenør P. Højlund ApS
Fortæl os mere om din opgave og få et uforpligtende tilbud nu