Green Gulvservice

- Din specialist i miljøvenligt gulvarbejde

Som ekspert i branchen udfører Green Gulvservice gulvarbejde af den højeste kvalitet på hele Sjælland. Vi bruger altid miljøvenlige og grønne produkter, som er gode for både klimaet og din bolig. Samtidig tager vi hurtig kontakt til vores kunder og kommer altid som aftalt. En aftale er nemlig en aftale, når Green Gulvservice er på sagen.

Certificeret i det populære microcement

Fordelene ved microcement er mange og derfor er netop denne belægning yderst populær. Microcement kan bruges på alle slags overflader, såsom træ, fliser, terrazzo og bordplader, og så giver den boligen et moderne New Yorker-look, som er nemt at vedligeholde. Hos Green Gulvservice er vi certificeret i microcement af mærket ISOMAT, som er af den bedste kvalitet og har en høj holdbarhed. Vi er derfor de helt rette at kontakte, hvis du søger rådgivning og råd til microcement.

Kvalitet og kundeservice går hånd i hånd

Hos Green Gulvservice prioriterer vi altid tiden til kvalitet og god kundeservice. For både private boligejere, erhverv og boligforeninger laver vi blandt andet:

  • Gulvafslibning og behandling
  • Microcement
  • Bordplader
  • Terrasser og altangulve

Hos Green Gulvservice er vi altid klar til at hjælpe dig godt videre. Kontakt os i dag, så vender vi hurtigt retur. Tryk på kontakt-knapperne her på siden eller ring direkte til os på tlf.: 2762 9711. Vi ser frem til at høre fra dig!

Læs mere

Kontakt os her

Morten Olsen
Morten Olsen Indehaver
27 62 ** ** Vis nummer
27 62 97 11

Green Gulvservice

Lundtofteparken 64, 2. tv.

2800 Kgs.Lyngby

CVR: 27797598

Seneste opgaver

Her ser du en liste over de opgaver Green Gulvservice senest har modtaget fra 3byggetilbud.dk


Lægning af microcement 1362 København K
4 dage siden
Microcement 2840 Holte
4 dage siden
Microcement 2200 København N
3 uger siden
Microcement på fliser brusekabine 2500 Valby
1 måneder siden
Microcement på badeværelse 2610 Rødovre
1 måneder siden
Vi udfører opgaver i brancherne:
Vi er stolte ejere af følgende udmærkelser

Det synes kunderne om os

0
71 anmeldelser
anmeld-haandvaerker.dk 58 anmeldelser
0
3byggetilbud.dk 13 anmeldelser
0
Fordeling af stjerner
0%
0%
0%
0%
0%

Det synes kunderne om os

Rigtig pænt resultat med microcement på gulv og væg. God opfølgning.

Peter, 26 mar. 2024

Jeg fik anbefalet Green Gulvservice af en veninde. Der blev svaret utroligt hurtigt på mine forespørgsler - selv i weekenderne. Der blev svarede på samtlige sprøgsmål. Fik anbefalinger til de ...

Jeg fik anbefalet Green Gulvservice af en veninde. Der blev svaret utroligt hurtigt på mine forespørgsler - selv i weekenderne. Der blev svarede på samtlige sprøgsmål. Fik anbefalinger til de forskellige ting, farver mv., da jeg ingen erfaringer har eller nogen at trække på.
Kvaliteten er i top, også ift prisen

Læs mere

Katrine, 19 mar. 2024

Yderst professionel oplevelse og med et virkelig flot resultat. Jeg vil til enhver tid anbefale andre at bruge Morten fra Green Gulvservice. Hele forløbet op til, under og efter arbejdets udføre...

Yderst professionel oplevelse og med et virkelig flot resultat. Jeg vil til enhver tid anbefale andre at bruge Morten fra Green Gulvservice. Hele forløbet op til, under og efter arbejdets udførelse har været meget professionelt og ordentligt, med løbende kontakt, opfølgning osv. Jeg er så glad og tilfreds med resultatet :-)

Læs mere

Michelle Weise Funch, 20 feb. 2024

Morten udførte et perfekt stykke arbejde. Sød og dygtig og til fornuftige priser. Jeg har allerede anbefalet ham til 2!!

Enete Marie Cordes, 12 feb. 2024

Super hjælpsom og god rådgivning. Flot resultat - en smuk og super solid bordplade, som er let at vedligeholde.

Bitten, 26 dec. 2023

Green Gulvservice lavede vores nye køkkengulv med mikrocement oven på eksisterende fliser.

Resultatet er super flot og processen var rigtig god med hyppig kommunikation, overholdelse af aftaler og god rådgivning om produktvalg.

Alt i alt en stor anbefaling herfra!

Søren, 07 nov. 2023

Super god rådgivning i den indledende fase, alt arbejde udført til aftalt tid og pris. Utroligt flot resultat: smukt køkkenbordflade, der er let at holde ren. Jeg kan varmt anbefale køkkenbord i microcement lavet af Morten fra Green Gulvservice.

Bitten H., 26 okt. 2023

Morten var fra starten virkelig flink, god til at svare på beskeder. Der var fuld tillid herfra. God kommunikation både inden og under arbejdets udførelse. Informationsniveau var i top i forbindelse med hvordan vi skal forholde os til gulvet det næste stykke tid. En klar anbefaling herfra

Fie, 24 sep. 2023

Det blev rigtigt pænt og alle aftaler blev overholdt.

Gitte Holm, 26 aug. 2023

Morten var super flink og rar og meget professionel. Han svarede altid tilbage på beskeder og var meget informativ omkring hvordan vi forholder os til gulvet i perioden efter det er nylavet.

Fie J., 07 aug. 2023

Microcement på gulv og vægge i badeværelse inklusive spartling af fuger før microcement.

Lars, 04 jul. 2023

Morten kontaktede mig som aftalt og gav et super tilbud på at få lagt microcement på mine badeværelser.
Gulvene er lavet præcist som aftalt og ønsket.
Kan klart anbefale at bruge Green Gulvservice.

Peter Vilhelmsen, 22 maj 2023

Jeg giver Green gulvservice mine allerbedste anbefalinger. Morten er enormt dygtig, grundig, kvalitetsbevidst, perfektionistisk og desuden kommer han altid til aftalt tid. Han har også, hver enest...

Jeg giver Green gulvservice mine allerbedste anbefalinger. Morten er enormt dygtig, grundig, kvalitetsbevidst, perfektionistisk og desuden kommer han altid til aftalt tid. Han har også, hver eneste gang, svaret omgående på enhver henvendelse fra mig. Morten er endvidere et behageligt menneske som går meget op i sit fag og hans dygtighed og stolthed over faget kender ingen grænser. Jeg har kun positivt at sige og er ovenud tilfreds med det færdige resultat - vi kunne ikke have valgt nogen der var bedre til opgaven end Morten og Green gulvservice.

Læs mere

Anna Ostblom, 04 apr. 2023

Punktlig, venlig gør sit arbejde til UG

Kjeld, 31 okt. 2022

En rigtig erfarende mand, der kunne sit kram. Et 12 tal med en pil op.
Vores gulv er blevet så flot og gulvet var rigtig slidt og grimt, så vi havde slet ikke regnet med, at det kunne blive så flot, fantastisk arbejde

Søren Bjerregaard, 08 aug. 2022

Vi er yderst tilfredse med Green Gulvservice - hele vejen igennem. Morten gør et super godt stykke arbejde, er meget hjælpsom og imødekommende. Vi vil uden tvivl anbefale Morten og bruge virksom...

Vi er yderst tilfredse med Green Gulvservice - hele vejen igennem. Morten gør et super godt stykke arbejde, er meget hjælpsom og imødekommende. Vi vil uden tvivl anbefale Morten og bruge virksomheden næste gang. Vi har fået lavet microcement på vores badeværelset og er meget glade for at vi fandt Green Gulvservice. Virkelig flot resultat, alle aftaler blev overholdt og kommunikationen fungerer bare. Green Gulvservice er desuden meget fair på prisen ift. mange andre virksomheder som vi var i dialog med.

Læs mere

Micella Larsen, 07 apr. 2022

Hurtig og venlig kommunikation, kommer som aftalt, flot arbejde - kan til enhver tid anbefales

Lissen Fruergaard Lund, 19 feb. 2022

Alle aftaler blev overholdt (pris, tid for udførelse, og forventet kvalitet) og det med stor faglig stolthed.

Niels, 16 jan. 2022

Har været tilfreds med selve håndværkeren, men der har været en del udfordringer i forhold til lak m.m. som nu er blevet løst.
Jeg tror, at vi i længden bliver tilfredse når vi får møbler ind i huset, selvom gulvet nok er lidt mere rustikt end vi havde forestillet os..

Heidi Bolvig Nielsen, 26 nov. 2021

Gulv/badeværelse microcement

Jonas Therkildsen, 31 okt. 2021

På alle punkter en god oplevelse, Morten overholdt alle aftaler, lavede flot arbejde og var meget behagelig at have i huset

Henrik Henriksen , 22 okt. 2021

:)

MJ Glas & Gulve, 27 jul. 2021

Super god service og flot resultat. Nem dialog hele vejen igennem. Kæmpe anbefaling herfra.

Nicolai P., 05 nov. 2020

De lavede et flot arbejde og kom med gode brugbare råd. Vi kan klart anbefale dem.

Rose U., 06 mar. 2020

Super service og professionelle - endda ekstra ludbehandling uden ekstra omkostning... Meget flot resultat!! Kan kun varmt anbefales????????

Gosia T., 01 nov. 2017

Fortæl os mere om din opgave og få et uforpligtende tilbud nu

Kontakt os her

Her finder du Green Gulvservice

Referencer

Green Gulvservice har blandt andet udført opgaver for

400 m2 kantine Sjælland
Gulvafslibning plejehjem Sjælland
Erhvervslokaler Sjælland
Private hjem Sjælland
Send en forespørgsel til Green Gulvservice