Bedre Gulve

Få den ultimative komfort i dit hjem med Bedre Gulves gulvvarmeløsning. Fordelene ved vores løsning omfatter minimal byggehøjde, reduceret varmeforbrug, energibesparende, radonsikring, optimal indeklima. Undgå ubehagelige fodkolde stunder og lad os hjælpe jer med at få et varmt, indbydende og behageligt hjem.

En optimal gulvvarmeløsning

Vores løsninger har en minimal byggehøjde på blot 20-50 mm, hvilket gør det muligt at lægge ovenpå mange eksisterende gulv uden at skulle bryde det eksisterende gulv op. Den lave byggehøjde betyder at processen med at få etableret gulvvarme er mere overskuelig, ikke er så tidskrævende og vil i mange tilfælde være langt billigere.

Effektiv gulvvarme med Bedre Gulve

Vores system har en gennemløbstemperatur der ligger lavere end traditionelle gulvvarmesystemer, og dette kan lade sig gøre da systemet behøver mindre beton. Dette betyder, at du har fuld kontrol over varmen med mindre masse at opvarme, hvilket resulterer i en optimal komfort og samtidig en bemærkelsesværdig reduktion i varmeforbruget.

Dine fordele - Vores løsning: 

  • Oplev en energibesparelse på op til 9,5% i forhold til konventionelle gulvvarmesystemer.
  • Hurtig installation på omkring 10-14 dage.
  • Farvel til fugtproblemer i kælderen med gulvvarme.
  • Skab det optimale indeklima i dit hjem.
  • Aldrig mere kolde fødder.

Slip af med radiatorerne

De traditionelle radiatorer, der optager pladsen i dit hjem og samler en masse støv, kan nu blive fortid! Uanset om du moderniserer en ældre bolig eller skaber et nyt, banebrydende byggeri, så finder vi den optimale løsning til jeres drømme.

Få radonsikring med det samme

Med øget fokus på opstigning af Radon ældre huse, kan vi installere radonsikring med det samme. Dette skaber fremtidig tryghed for hele familien og har ingen indflylese på effekten af det nye gulvvarmesystem.

Den perfekte start til dit nye gulv

Vi efterlader et nivalleret betongulv, klar til at I kan lægge præcis det gulv I ønsker, og som passer til jeres stil og hjem. Derefter kan I gå kolde tider i møde med et komfortabelt og dejlig lunt gulv.

Kontakt os for en uforpligtende samtale, så vi kan hjælpe jer i mål med jeres drømme om gulvvarme.

Læs mere

Kontakt os her

Henrik Taulund Direktør
26 82 ** ** Vis nummer
26 82 96 10

Bedre Gulve ApS

Frydensbergvej 23

3660 Stenløse

CVR: 42665185

Seneste opgaver

Her ser du en liste over de opgaver Bedre Gulve ApS senest har modtaget fra 3byggetilbud.dk


Gulvarme og lægning af gulv og fliser 4420 Regstrup
2 dage siden
Opfyldning af krybekælder og lægning af gulvvarme 4900 Nakskov
3 dage siden
Etablering af vandbaseret gulvvarme 2791 Dragør
4 dage siden
Gulvvarme og støbning af gulv 3520 Farum
1 uge siden
Lægning af gulvvarme 2680 Solrød Strand
1 uge siden
Vi udfører opgaver i brancherne:

Det synes kunderne om os

0
41 anmeldelser
trustpilot.dk 28 anmeldelser
0
google.com 1 anmeldelser
0
anmeld-haandvaerker.dk 10 anmeldelser
0
3byggetilbud.dk 2 anmeldelser
0
Fordeling af stjerner
0%
0%
0%
0%
0%

Det synes kunderne om os

Hurtig og let tilgængelig for spørgsmål.

Kunde, 18 jun. 2024

Bedregulve støbte gulv og lagde gulvvarme i vores køkken og bryggers. Der opstod nogle problemer med bryggersets opbygning men bedregulve var hurtige til at komme op med en adapteret plan og fi...
Bedregulve støbte gulv og lagde gulvvarme i vores køkken og bryggers. Der opstod nogle problemer med bryggersets opbygning men bedregulve var hurtige til at komme op med en adapteret plan og fik løst problemet inden for det aftalte budget. Der var nem kommunikation og de leverede et godt produkt
Læs mere

Thomas, 30 apr. 2024

Imødekommende og fleksibel sælger, der var tålmodig og holdt ved sit tilbud længe efter dets udløb. Vores renoveringsprojekt trak ud, men da vi var klar til Bedregulve, gik de i gang og klared...
Imødekommende og fleksibel sælger, der var tålmodig og holdt ved sit tilbud længe efter dets udløb. Vores renoveringsprojekt trak ud, men da vi var klar til Bedregulve, gik de i gang og klarede det på en uge. Der skete en lille fejl, som der blev rettet op på hurtigt. Eneste men var, at de arbejdede to weekender i streg, hvor vi måtte aflyse planer for at kunne være hjemme. Men vi er meget tilfredse med forløbet.
Læs mere

KRN, 29 apr. 2024

Arbejdet startede hurtigt op og de var effektive og grundige med opgaven. Vi fik ophugget og udgravet 44kvm, isoleret, etableret gulvvarme og støbt nyt betongulv på 9 arbejdsdage 👌🏼 Underv...
Arbejdet startede hurtigt op og de var effektive og grundige med opgaven. Vi fik ophugget og udgravet 44kvm, isoleret, etableret gulvvarme og støbt nyt betongulv på 9 arbejdsdage 👌🏼 Undervejs blev vi rådgivet til hvordan arbejdet bedst kunne udføres, så vi havde mulighed for at få det bedste resultat.
Læs mere

Mischa, 29 apr. 2024

Vi kan kun anbefale og takke Bedregulve.dk for et godt stykke arbejde, god og døgn tilgængelig service og god behandling under hele processen.

Omar Naimi, 26 apr. 2024

God oplevelse, levere hvad der er aftalt, flinke og effektive håndværkere.

Susie og Kasper Ravn-Nielsen, 15 apr. 2024

Hele processen gik godt. Bedre Gulve var god til at overholde aftalen. De startede den aftalte dag og var færdige til tiden. Resultatet var fint, dog har vi bemærket en lille ting som ikke er som den skulle være, men det går nok. Prisen var også som aftalt.
Kan godt anbefales.

Nihal Ramadanova, 08 apr. 2024

Henrik er en meget behagelig og troværdig håndværker, hvilket var grunden til at vi valgte Bedre gulve.
Arbejdet blev udført hurtigt og godt. Undervejs kom Henrik med råd og vejledning til hvordan arbejdet kunne gøres bedre, istedet for bare at gøre som først antaget og lave noget sjusk.

Mischa Hensing, 02 apr. 2024

Kan uden problemer anbefale bedre gulve. Vi har renoveret vores garage og fået støbt 30 m2 med gulvvarme. Henrik og hans team af dygtige medarbejdere er fantastiske. Alt til aftalt tid og lovet kvalitet. To dage og vi kunne begynde på fliserne..

Consumer, 21 mar. 2024

Det har været en rigtig god oplevelse at arbejde sammen med Bedre Gulve, de har været lydhør over for mine ønsker, og alt er havde til aftalt til...Jeg kan kun varmt anbefale dem 5 stjerner fra Mig

Mia Johansen, 08 mar. 2024

Vi kan 100% anbefale Bedre Gulve til alle som vil have lavet nyt gulv, 10 dage ca. så var der et færdigt gulv. Vi har fået lavet 93kvm i diverse rum, med gulvarme og isoleringen, alt i alt vi e...
Vi kan 100% anbefale Bedre Gulve til alle som vil have lavet nyt gulv, 10 dage ca. så var der et færdigt gulv. Vi har fået lavet 93kvm i diverse rum, med gulvarme og isoleringen, alt i alt vi er ekstremt glade for resultatet! Henrik var ude og forklarer hvordan de gør og Søren har også været god til at svare på alle spørgsmål vi skulle ha i processen og håndværkerene har været behagelige at have i vores hus. Over al forventning og klart alle pengene værd ;O)
Læs mere

Jørgen Johansen, 07 feb. 2024

I forbindelse med en omfattende forsikringsskade på huset, har vi erfaret, at der er langt mellem "de gode" håndværkere.
Her skiller Bedre Gulve sig heldigvis ud. God dialog, hurtige svartider, ...

I forbindelse med en omfattende forsikringsskade på huset, har vi erfaret, at der er langt mellem "de gode" håndværkere.
Her skiller Bedre Gulve sig heldigvis ud. God dialog, hurtige svartider, aftaler der bliver overholdt, priser der bliver overholdt, godt produkt og god sparring om forskellige løsninger gennem hele processen.
Topkarakter for både proces og produkt.

Læs mere

Allan Witt, 17 jan. 2024

Har fået støbt et nyt gulv med gulvvarme hos bedre gulve. De tog hurtigt kontakt. Havde en god beskrivelse af produktet, som holdt stik. De arbejdede hurtigt og effektivt og jeg er tilfreds med resultatet. Prisen passede 100%.

Jonas Gerner-Rasmussen, 16 jan. 2024

super god aftale med sælger som overholdt alle aftaler incl. tiden, så der er ikke blevet lovet mere end der kunne holdes ;O)

Jørgen og Karin Johansen, 16 jan. 2024

Super service. Alt kommunikation med Henrik fra start til slut var til topkarakter. Kan kun anbefale bedre gulve.

Kim Overgaard, 16 jan. 2024

Bedre Gulve udførte udvidelsen af vores nye badeværelse så det gik fra at være et gammelt københavnertoilet til et ordenligt badeværelse. Bedre Gulve's system sikrede at vi også kunne få gu...

Bedre Gulve udførte udvidelsen af vores nye badeværelse så det gik fra at være et gammelt københavnertoilet til et ordenligt badeværelse. Bedre Gulve's system sikrede at vi også kunne få gulvvarme. Dialogen med Henrik var vl
været en meget positiv oplevelse fra tilbud til det færdige gulv. Bedre Gulve har hele vejen fulgt op og hjulpet os med hvad der kunne lade sig gøre.
Kan kun anbefale Henrik og hans Team.

Læs mere

Olivia Overgaard, 16 jan. 2024

Blev lavet til tiden og fungerer præcis som det skal.
Udfordringer:
- Ekstra regning fra VVSér i forbindelse med tilslutning
- En masse irriterende ekstra kommunikation med deres VVSér
- kæmpe ...

Blev lavet til tiden og fungerer præcis som det skal.
Udfordringer:
- Ekstra regning fra VVSér i forbindelse med tilslutning
- En masse irriterende ekstra kommunikation med deres VVSér
- kæmpe hul i vores bryggers gulv, som vi nu bliver nødt til at lave. Hele gulvet skal bankes op og støbes.
- der blev boret hul i vores gamle gulv, for at kunne give et korrekt tilbud.
Da gulvet skulle laves havde de alligevel målt forkert ned til klaplaget, så istedet for 75 mm isolering skulle vi have 250 mm.
De løste dog dette ved at give os den ekstra isolering til indkøbspris.
I forhold til tilbuddet har vi en del tilknyttede udgifter.

Læs mere

Signe Kaaber & Frederik Olsen, 14 jan. 2024

Bedre Gulve har lagt gulvvarme i størstedelen af vores hus, og vi er super glade for løsningen. Dialogen med Henrik var rigtig god gennem hele processen.

Nicolai, 28 dec. 2023

Bedre Gulve udførte udvidelsen af vores badeværelse, så det gik fra at være et gammelt københavner toilet, til et ordentligt badeværelse. Bedre Gulves system sikrede også at vi kunne få gul...
Bedre Gulve udførte udvidelsen af vores badeværelse, så det gik fra at være et gammelt københavner toilet, til et ordentligt badeværelse. Bedre Gulves system sikrede også at vi kunne få gulvvarme. Dialogen med Henrik Taulund har været en meget positiv oplevelse, fra tilbud til det færdige gulv. De har fulgt op hele vejen og hjulpet os med hvad der kunne lade dig gøre. Kan kun på det varmeste anbefale Henrik og hans team.
Læs mere

Jesper Overgaard, 07 dec. 2023

Håndværkere som de skal være! Alt lige fra første kontakt til færdigt arbejde gik som smurt. Hurtigt første besøg, god dialog om muligheder og løsninger, alle aftaler overholdt, skarp pris og ikke mindst et rigtig godt produkt

Allan, 09 nov. 2023

Samarbejdet med bedregulve gik rigtig fint. Der var god kommunikation og god information omkring produktet. De rettede hurtigt op på enkelte små fejl uden postyr. Det tog kun omkring 10 dage og...
Samarbejdet med bedregulve gik rigtig fint. Der var god kommunikation og god information omkring produktet. De rettede hurtigt op på enkelte små fejl uden postyr. Det tog kun omkring 10 dage og nu har vi god varme i hele huset. Det er en rigtig god ide til renovering, hvor budgettet ikke er det højeste. Alt i alt en god oplevelse, som vi helt klart vil anbefale.
Læs mere

Emilie Husher, 29 okt. 2023

Fra vores side kan vi kun anbefale Bedre Gulve og hele Henrik Taulunds team af gode folk. Henrik kom ud og så vores hjem, Han præsenterede deres metode på en faglig og professionel måde. Vi f...
Fra vores side kan vi kun anbefale Bedre Gulve og hele Henrik Taulunds team af gode folk. Henrik kom ud og så vores hjem, Han præsenterede deres metode på en faglig og professionel måde. Vi fik fremsendt et godt beskrivende tilbud, og de spørgsmål vi havde, fik vi besvaret, så vi var trygge ved at indgå en aftale, og lave løsningen i hele huset på en gang (minus toiletter hvor der var gulvvarme) Vi aftalte hvornår arbejdet skulle udføres, og ugen forinden kom Henrik og Søren forbi, der blev nivelleret ud og sat kotemærker op. Forbedrede metoder blev præsenteret - hvilket også viser de sætter en ære i at gøre det bedste for kunden. Bedre Gulv startede på aftalte dag, og arbejdet var færdigt til tiden. Der var altid pænt og rent og teamet tænkte på kunden, så vi havde mulighed for at komme til toilettet under arbejdets udførsel. Sådan skal det gøres. VVS arbejdet blev ligeledes udført professionelt og af en meget erfaren og kompetent tekniker. I de her dage begynder fyringssæsonen og nu mærker vi den store opgradering skiftet fra gamle radiatorer og knirkende gulve - til et fast gulv med varme har givet os. Vi kan kun give de bedste anbefalinger til at få opgraderet et gammelt parcelhus til den løsning og ved brug af Bedre Gulve. /Lars
Læs mere

Lars Henrik Brusen, 19 okt. 2023

Nyt gulv i hele huset. Bedregulve var punktlige, effektive og gjorde det til den aftalte pris. Kan anbefales.

Jonas, 10 okt. 2023

Jeg har brugt Bedre Gulve på en opgave for en kunde. Opgaven blev læst professionelt, og til aftalte pris og tid. Ser frem til flere opgaver sammen.

Adam Schønberg, 10 okt. 2023

Jeg har haft kontakt med Henrik Taulund, som var meget pålidelig. Arbejdet blev udført professionelt og i den forventet kvalitet. Jeg var igennem mange forskellige potentielle leverandører, men BedreGulve virkede klart som de bedste - jeg er meget tilfreds!

Christian Dalum, 04 okt. 2023

Super godt produkt og god dialog hele vejen igennem.

Allan W., 27 sep. 2023

Fik nyt støbt gulv på ca 80 kvm stueplan med gulvvarme. God løsning, god kommunikation og rigtig fint håndværk Også en rigtig god konkurrencedygtig pris. Vil jeg gerne lægge navn til at anbefale 😃👍

Daniel “Druberg” Ruberg, 07 sep. 2023

Vi kan 100% anbefale Bedre Gulve til alle som vil have lavet nyt gulv. Vi har fået lavet 90kvm i underetagen med guævarme og isoleringen vi er ekstremt glade for resultatet! Henrik og Søren ha...
Vi kan 100% anbefale Bedre Gulve til alle som vil have lavet nyt gulv. Vi har fået lavet 90kvm i underetagen med guævarme og isoleringen vi er ekstremt glade for resultatet! Henrik og Søren har været gode til at svare på al verdens spørgsmål og håndværkerene har været behagelige at have i vores hus. Over al forventning og klart alle pengene værd 😊👍
Læs mere

Maria Gram, 23 aug. 2023

Bedre Gulve, har lavet en fin løsning til os. Krybekælderen blev fyldt op, og gulvevarme, med tilbehør tilsluttet. En meget fin og hurtig løsning, som vi glæder os til at varme os på til ef...
Bedre Gulve, har lavet en fin løsning til os. Krybekælderen blev fyldt op, og gulvevarme, med tilbehør tilsluttet. En meget fin og hurtig løsning, som vi glæder os til at varme os på til efteråret. Henrik og Søren fra Bedre gulve er rigtig gode at kommunikere med, også hvis der opstår tvivl spørgsmål. Vi kan varmt anbefale en løsning fra bedre gulve.
Læs mere

Niki Hampe-Lander, 21 aug. 2023

Vi er utroligt taknemmelige for det fantastiske arbejde, Bedre Gulve har udført, hvilket har resulteret i et fantastisk jævnt gulv. Det, der virkelig gjorde oplevelsen ekstraordinær, var den go...
Vi er utroligt taknemmelige for det fantastiske arbejde, Bedre Gulve har udført, hvilket har resulteret i et fantastisk jævnt gulv. Det, der virkelig gjorde oplevelsen ekstraordinær, var den gode kommunikation, der var mellem os og Bedre Gulve. Fra start til slut var de lydhøre over for vores ønsker og behov, og de gav os ærlig og kyndig rådgivning undervejs. Kan stærkt anbefales! 😊
Læs mere

Kimbo, 28 jul. 2023

Virkelig god service og rådgivning.

Michael Yulzari, 28 jul. 2023

Vi havde indhentet nogle tilbud, til at få lagt gulvvarme i vores hus, hvor noget af huset har kælder under. Allerede fra vores første møde med Bedregulve, havde vi et rigtig godt indtryk af de...
Vi havde indhentet nogle tilbud, til at få lagt gulvvarme i vores hus, hvor noget af huset har kælder under. Allerede fra vores første møde med Bedregulve, havde vi et rigtig godt indtryk af deres professionelle fremgang. Vi har nu fået lagt gulvvarmen, og er yderst tilfredse med deres arbejde, nærværelse, og kommunikation igennem hele processen, og deres håndværkere var yderst effektive. Vi vil anbefale Bedregulve, til alle vi kender, der skal have lagt gulvvarme.
Læs mere

Ninna Leni Bührmann, 07 apr. 2023

Vi har lige renoveret underetage i vores hus og anvendte bedre gulve til at få lagt gulvvarme i stue/køkken og badeværelse og kontor ialt ca. 80kvm. Vi havde eksisterende betongulve med lecasten...
Vi har lige renoveret underetage i vores hus og anvendte bedre gulve til at få lagt gulvvarme i stue/køkken og badeværelse og kontor ialt ca. 80kvm. Vi havde eksisterende betongulve med lecasten under fra 70erne så huset var fint isoleret nedenunder. Det havde været urimeligt dyrt og unødvendigt at skulle grave ud og lave nyt terrændæk så vi sparede ca. 50-60% på ikke at gøre det. (Vi havde indhentet tilbud på dette først). Så vi er rigtig godt tilfredse også fordi det bare virker. Ialt var det en rigtig god proces med god vejledning og dialog. Aftalerne blev overholdt og arbejdet færdiggjort til tiden. Tak til bedre gulve for en fantastisk løsning og tak til Henrik for den gode dialog hele vejen igennem. Anbefaler bedre gulve til alle jeg møder, hvis man f.eks. står med et kælderprojekt eller et projekt som vores eget.
Læs mere

Jeppe, 24 mar. 2023

Der var rigtig fint styr på det under hele processen. Og god hurtig kommunikation og svar på alle de ting jeg havde spørgsmål til. Vi fik lagt gulv med gulvvarme og så glade for løsningen og prisen 😃

Daniel R., 27 feb. 2023

Kan kun anbefale bedreguvle. Super service, god kommunikation og fint resultat til aftalt tid til super fin pris oven i købet :)

Anne, 09 feb. 2023

Jeg kan give de bedste anbefaler til bedregulve. Den lave indbygningshøjde på gulvsystemet gjorde at vi kunne bevare de oprindelige oprindelige dørhøjder

Jesper Maarschalk, 21 jan. 2023

Vi valgte Bedre Gulve til at lave gulvvarme i vores 30m2 kælderværelse samt et badeværelse, da de havde den bedste løsning i forhold til begrænset taghøjde, samt at der var en rigtig god dial...
Vi valgte Bedre Gulve til at lave gulvvarme i vores 30m2 kælderværelse samt et badeværelse, da de havde den bedste løsning i forhold til begrænset taghøjde, samt at der var en rigtig god dialog med værdifulde indspil omkring opgaven. Projektet blev gennemført til vår store tilfredshed: professionelt, effektivt og til den aftalte tid. Og resultatet er intet mindre end fremragende. Vi har nå haft gulvarmen i drift i 3 måneder, og vi er meget godt tilfreds.
Læs mere

Svein Strandos, 12 jan. 2023

Dygtige folk, som holder hvad de lover og rigtig godt resultat! MVH Gitte

gitte, 12 jan. 2023

Bedregulve havde den rigtige løsning til opbygningen af gulvvarme på et eksisterende bjælkelag/ gulvbrædder. Løsningen overholdt lydkrav til etageadskillelsen, med en gulvopbygning på kun 35 mm. Bedre Gulve udførte alle 600 m2 1,2 og 3 sal på 3 uger og alle arealer blev støbt på en dag.

M3S a/s, 11 jan. 2023

Fortæl os mere om din opgave og få et uforpligtende tilbud nu

Kontakt os her

Her finder du Bedre Gulve ApS

Send en forespørgsel til Bedre Gulve ApS