Altan.dk A/S

Har du en opgave som du gerne vil have et uforpligtende tilbud på?

Altan.dk A/S

Altan.dk: Danmarks førende altan- og elevatorfirma 

Altaner og elevatorer er efterspurgt som aldrig før. Altan.dk og Alevator.dk er derfor gået sammen under navnet Altan.dk med en mission om at optimere det gode liv hos boligejeren, hvad end det drejer sig om altanopsætning eller komforten skal forhøjes i etageejendommen med en elevator.

Altan.dk er en landsdækkende virksomhed, der beskæftiger sig med altaner til eksisterende etageejendomme, og udskifter både slidte altaner til nye, og nyetablerer altaner på eksisterende etageejendomme. Vi opsætter i gennemsnit 3000 altaner årligt, og vi er ikke kun en altanentreprenør, men også en servicevirksomhed, der varetager projektering, statiske beregninger, myndighedsberegning og meget andet. 

Som de første i Danmark har Altan.dk også specialiseret sig i at indbygge og installere moderne elevatorer i ældre etageejendomme. Der findes flere forskellige elevatortyper. En elevator kan enten indbygges i midten af hovedtrappen, erstatte den nuværende køkkentrappe eller monteres udvendigt på bygningens facade. Vi klarer alt fra den indledende besigtigelse samt bygningstilladelse til service af den færdige elevator, og når vi har givet et tilbud, er prisen altid fast.

Tager hånd om hele processen med afsæt i dine behov

Virksomheden beskæftiger i dag mere end 130 mand, som står klar til at hjælpe med hele processen. Når en altan eller elevator etableres er de samme personer med i projektet fra start til slut, og på byggepladsen arbejder montørerne i selvstyrende teams, hvilket resulterer i en relativ kort proces uden ubehagelige overraskelser. Vi deltager gerne på generalforsamlingen eller informationsmødet for at gennemgå tilbud og projektering, enten på ejendommens adresse eller i virksomhedens lokaler. Når kontrakten er underskrevet, begynder vores arkitekter og ingeniører at tegne og tilpasse projektet, så vi er sikre på at finde den optimale løsning til netop jeres bygning. Vi sørger samtidig for alt det praktiske med at skaffe de nødvendige tilladelser fra kommune, brandmyndigheder og så videre.

Vi betragter først projektet som færdigt, når bygherren er glad og tilfreds med resultatet og eventuelle fejl og mangler er udbedret. Du kan læse meget mere om, hvordan Altan.dk varetager altan- og elevatorprojekter på vores hjemmeside. Altan.dk har hovedkontor i Sorø, men har showrooms i både København og Aarhus, hvor du altid er velkommen til at komme forbi til altaninspiration. 

Kontakt os i dag, så hjælper vi dig trygt og godt videre med dine altan- eller elevatordrømme!

Vi udfører opgaver i brancherne:
Altaner
Elevator
Diverse
Vi er stolte ejere af følgende anerkendelser
Ambassadør 2019
Kontakt os her
Stina Skovbo
Stina Skovbo Kontaktperson
70 70 ** **
ss@***.dk
Altan.dk A/S Næstvedvej 60A 4180 Sorø
CVR: 15200081
Seneste opgaver

Her ser du en liste over de opgaver Altan.dk A/S senest har modtaget fra 3byggetilbud.dk

Her finder du Altan.dk A/S
Fortæl os mere om din opgave og få et uforpligtende tilbud nu
Referencer

Altan.dk A/S har blandt andet udført opgaver for

Gl. Kongevej 9 København V
Jægergårdsgade 76C Aarhus
Roersvej 11 Odense
Bissensgade 13 Aarhus
Nørrevænget 18 Odense
Carl Blocksgade 25 Aarhus
Fynsgade 24 Aarhus
Roarsvej 27 2000 Frederiksberg
Hobrogade 5 København Ø
Classensgade 40 Classensgade 40, København Ø
Tordenskjoldsgade 1-13 Aalborg
Østerbro 48 Aalborg