Altan.dk A/S

Hos Altan.dk beskæftiger vi os med åbne altaner til eksisterende etageejendomme. Vi udskifter gamle slidte altaner til nye, og vi nyetablerer altaner på ejendomme, hvor der ikke tidligere har været altaner. Se hjemmeside for mere information.

Læs mere

Send en forespørgsel direkte til Altan.dk A/S

Du giver leverandøren samt 3byggetilbud.dk tilladelse til at kontakte dig via de indtastede oplysninger. 3byggetilbud.dk gemmer de indtastede informationer, men dine oplysninger vil aldrig blive videregivet til tredjepart. 3byggetilbud.dk kan ikke drages til ansvar for aftaler, som indgås mellem leverandøren og dig.

Sådan anmelder kunderne os på 3byggetilbud.dk

Altan.dk: Danmarks førende altanfirma

Altan.dk beskæftiger sig med altaner til eksisterende etageejendomme, og udskifter både slidte altaner til nye, og nyetablerer altaner på eksisterende etageejendomme. Firmaet opsætter i gennemsnit 2000 altaner årligt. Altan.dk er ikke kun en altanentreprenør, men også en servicevirksomhed, der varetager projektering, statiske beregninger, myndighedsberegning og meget andet.

Virksomheden beskæftiger i dag omkring 130 mand, som står klar til at hjælpe med hele processen. Når en altan opsættes er de samme personer med i altanprojektet fra start til slut, og på byggepladsen arbejder altanmontørerne i selvstyrende teams, hvilket resulterer i en relativ kort proces uden for mange overraskelser.

Altan.dk indleder altid altanprojekter med at en salgskonsulent aflægger ejendommen et besøg, hvor altanens størrelse, materialer og placering gennemgås, inden et tilbud præsenteres. Altan.dk deltager gerne på en generalforsamling for at gennemgå tilbud og altanprojekt, enten på ejendommens adresse, eller i virksomhedens lokaler. Efterfølgende tager altan.dk sig af projektering og byggetilladelse. Så snart byggetilladelsen er i hus, bestiller altan.dk materialer til altanprojektet hos faste leverandører - alle stålaltaner produceres i Danmark mens aluminiumsaltanerne, som Altan.dk er eneforhandler på i Danmark, produceres i Sverige. Under selve montagen foregår arbejdet fra en arbejdsplatform, en mobil lift, der flyttes fra opgang til opgang, så beboerne undgår stillads på bygningen. Altan.dk betragter først altanen som afleveret, når eventuelle fejl og mangler er udbedret. Du kan læse meget mere om, hvordan altan.dk varetager altanprojekter på altan.dk.

Altan.dk har hovedkontor i Sorø, men har showrooms i både København og Aarhus, hvor man altid er velkommen til at komme forbi til altaninspiration.

Se billeder af alle altan.dk's altanprojekter på Altan.dk's hjemmeside. 

Vi er tilmeldt hos 3byggetilbud.dk i kategorierne:

Referencer

Altan.dk A/S har blandt andet udført opgaver for:

 • Fynsgade 24
  Aarhus
 • Gl. Kongevej 9
  København V
 • Carl Blocksgade 25
  Aarhus
 • Hobrogade 5
  København Ø
 • Bissensgade 13
  Aarhus
 • Jægergårdsgade 76C
  Aarhus
 • Roarsvej 27
  2000 Frederiksberg
 • Roersvej 11
  Odense
 • Østerbro 48
  Aalborg
 • Classensgade 40
  Classensgade 40, København Ø
 • Nørrevænget 18
  Odense
 • Tordenskjoldsgade 1-13
  Aalborg
Kontakt Altan.dk A/S for et uforpligtende tilbud

Her finder du Altan.dk A/S

Hovedkontor
Afdeling

Uddrag af opgaver, kunder og samarbejdspartnere

Sådan anmelder kunderne Altan.dk A/S

En gennemsnitlig vurdering af vores arbejde

Har du en opgave som du gerne vil have et uforpligtende tilbud på?

Altan.dk A/S

Hos Altan.dk beskæftiger vi os med åbne altaner til eksisterende etageejendomme. Vi udskifter gamle slidte altaner til nye, og vi nyetablerer altaner på ejendomme, hvor der ikke tidligere har været altaner. Se hjemmeside for mere information.

Hovedkontor

Næstvedvej 60A
4180 Sorø

CVR: 15200081

Denne profil er leveret af 3byggetilbud.dk Gå til toppen