Velkommen til bloggen på 3byggetilbud.dk

Velkommen til bloggen på 3byggetilbud.dk

Skrevet den 13. december 2011 af - Ingen kommentarer endnu

Vi byder alle velkommen til vores nye blog her på 3byggetilbud.dk. Er du bygherre, boligejer, lejer eller har du interesse for bygge- og anlægsbranchen, så vil du finde dette indlæg interessant. På 3byggetilbud.dk er vi glade for at kunne præsentere vores nye blog, som fra i dag er at finde på vores hjemmeside.

velkommen på bloggen

Fra i dag af og fremover vil vi på 3byggetilbud.dk samt eksperter skrive, fortælle og oplyse om byggebranchen. Vi vil formidle relevante oplysninger, så du som bygherre er klædt på til den håndværkeropgave, som du står overfor.

Ny blog

Idéen med vores blogindlæg er, at de skal være brugbare, forståelige og uden filter. Derfor vil vi også tage fat på aktuelle emner, også politiske, inden for byggebranchen, gå dem efter i sømmene og anskue problemstillingerne ud fra forskellige synsvinkler.

Formålet er at holde dig ajour med relevante oplysninger og lovgivningsstof inden for anlægs- og byggebranchen. Indlæggene vil komme løbende, og du er meget velkommen til at deltage i debatten, da du har mulighed for at kommentere på de indlæg, vi smider op på siden.

Har du selv idéer til konkrete emner, som du godt kunne tænke dig, vi skrev om, er du altid velkommen til at sende os en e-mail med din idé.

Send din idé til kommunikationschef Maria Carlsen på mm@abgruppen.dk.

Velkommen til vores nye blog på 3byggetilbud.dk.

Skriv et svar