Få 3 tilbud

Studentermedhjælper til 3byggetilbud.dk: Kan du male med ord og bygge godt indhold? 

Deadline for ansøgning d. 20.06.2023

Stilling: Kommunikation

Type: Deltid

Lokation: København


3byggetilbud.dk er i rivende udvikling, og står overfor en masse spændende projekter. Derfor søger vi en ambitiøs studentermedhjælper til vores kommunikationsenhed. Din kerneopgave består i at producere tekster for vores samarbejdspartnere og indhold til vores hjemmesider.

Du bliver en del af en stærk kommunikationsenhed med bred faglighed, hvor vi arbejder med alt fra magasiner til andelsboligforeninger, presse, SoMe, markedsføring, SEO, nyhedsbreve samt artikler til 3byggetilbud.dk, Energihjem.dk og Andelsportal.dk.  

Vi tilbyder dig et relevant studiejob i et lærerigt miljø, hvor du har mulighed for at prøve kræfter med flere forskellige arbejdsopgaver og udvikle nye kompetencer inden for kommunikation.

Hvem er du?

Du skriver godt. Dine evner ved et tastatur vil dagligt blive sat på prøve. Du kommer til at skrive både profiltekster til vores kunder, nyheder til vores hjemmesider, SoMe-posts og reportager fra andelsboligforeninger.

Du er nysgerrig. Du kan lide at sætte dig ind i nye emner og lave research og har mod på at skrive artikler om alt fra jordvarme til lovforslag om valuarvurderinger.   

Du er studerende. Du bliver ansat i en studenterstilling og derfor må du gerne være under en relevant uddannelse indenfor kommunikation og medier. Måske læser du journalistisk, kommunikation eller en anden relevant uddannelse?

Du er digitalt lærenem. Kommunikationsenheden arbejder tæt sammen med vores udviklere, og du skal derfor være klar til at navigere på vores digitale platforme og arbejde med både WordPress, SEO, AI og brugervenlighed.  

Du er rap i replikken. Du kommer til at arbejde tæt sammen med forskellige afdelinger i 3byggetilbud.dk og med vores håndværkere og samarbejdspartnere. Derfor forventer vi, at du er lyttende og opsøgende, når det kommer til at tale med folk i og uden for huset, og samtidig er klar til at formidle komplekst stof, så det er til at forstå.

Du samarbejder. Du kan godt lide at indgå i teams, der arbejder på tværs, og du begår dig godt i forskellige sammenhænge med mange forskellige samarbejdspartnere. Især kommer du til at indgå i tæt samarbejde med resten af kommunikationsenheden om produktion, research, design og deadlines.

Hvem er vi?

Hos 3byggetilbud.dk sidder vi i dag mere end 70 medarbejdere på vores kontor i København K og har også en afdeling i Aarhus. Vi er en del af Schibsted, som har mere end 8.000 medarbejdere fordelt over flere virksomheder i hele Norden.

Hos 3byggetilbud.dk A/S er vi en virksomhed med fokus på personlig udvikling og fælles målsætninger, og så er vi rigtig gode til at holde sociale arrangementer.

Boldspil, der kan spilles på et kontor, elsker vi lige så højt, som vi elsker fredagsplaylister, fyraftensøl og kage.

Din arbejdsdag i kommunikationsafdelingen

Hos 3byggetilbud.dk lever vi af at formidle byggeopgaver til håndværkere i hele landet. Det gør vi via vores hjemmesider 3byggetilbud.dk, Andelsportal.dk, og Energihjem.dk og vores magasin AndelsboligNyt, som vi sender ud til landets andelsboligforeninger. Du bliver en del af kommunikationsafdelingen, hvor vi sidder 5-6 mand og arbejder tæt sammen om alt fra idéudvikling til eksekvering.

De praktiske detaljer

Der er tale om en deltidsstilling, som vi håber du kan påbegynde i løbet af sommeren 2023. Du får fast plads i udviklings- og kommunikationsafdelingen på vores hovedkontor på Antonigade 4 i København. Vil du have pladsen, skal du sende en jobansøgning til hr@3byggetilbud.dk mærket “Kommunikation” så snart som muligt og senest 20.06.2023.

Hvis du er nysgerrig, kan du ringe til kommunikationschef Maria Carlsen på 2674 0636 og få mere at vide om jobbet og hverdagen hos 3byggetilbud.dk.

Persondatapolitik

placeholder

Er du nysgerrig på vores arbejdskultur, og hvad det reelt vil sige at arbejde hos 3byggetilbud.dk?


Mød nogle af dine kommende kollegaer:

Kommunikation og udvikling

Potræt af Maria Carlsen

CCO

Maria Carlsen

mac@3byggetilbud.dk
Potræt af Dan Bæk Bjævertoft

Design Director

Dan Bæk Bjævertoft

db@3byggetilbud.dk
Potræt af Johnny Krogsgaard

CTO

Johnny Krogsgaard

jk@3byggetilbud.dk
Potræt af Eik Franksdottir Mikkelsen

Digital Designer

Eik Franksdottir Mikkelsen

eik@3byggetilbud.dk
Potræt af Malte Jespersen

Lead Developer

Malte Jespersen

malte@3byggetilbud.dk
Potræt af Pernille Svalebæk

Senior Graphic Designer

Pernille Svalebæk

ps@3byggetilbud.dk
Potræt af Nicole Mikkelsen

Communications Assistant

Nicole Mikkelsen

nvm@3byggetilbud.dk
Potræt af Anton Egholm

Communications Assistant

Anton Egholm

ant@3byggetilbud.dk
Potræt af Anders Dahlenborg Nielsen

Digital Developer

Anders Dahlenborg Nielsen

an@3byggetilbud.dk
Potræt af Jacob Vedersø

Senior Software Developer

Jacob Vedersø

jvs@3byggetilbud.dk
Potræt af Michelle L. Nielsen

Communications Coordinator

Michelle L. Nielsen

mln@3byggetilbud.dk

Hverdagen i tal hos 3byggetilbud.dk

Antal medarbejdere
Mænd og kvinder og alder
Lokation og anciennitet
Gennemsnitsuge
Vi drikker
Gennemsnitsuge: musik og bold
1 årlig firmatur

Se flere ledige stillinger

Vi har også andre åbne stillinger hos 3byggetilbud.dk, som du måske også er interesseret i?