Få 3 tilbud

2 Customer Coordinators til 3byggetilbud.dks Customer Support & Succes

Fristen for ansøgning d. 1.5.2024

Stilling: Customer Coordinator

Type: Fuldtid

Lokation: København


Du har nu muligheden for at blive en del af 3byggetilbud.dks Customer Support & Succes-afdeling i København, der supporterer og hjælper både bygherrer og håndværkere i hele landet. Vi søger lige nu to nye kollegaer til at hjælpe med at yde den bedst mulige service til både vores håndværkere og vores brugere.

Hvem er du?

Customer Support & Succes er 3byggetilbud.dks ansigt udadtil. Det er knudepunktet for vores 65.000 opgaver, så det er essentielt, at du forstår at give både vores håndværkere og bygherrer en god oplevelse med vores service. Dine nøglekompetencer er derfor:

  • Du brænder for den gode service og først er tilfreds, når brugeren er det.
  • Du kan tænke selvstændigt og kreativt og vil gerne bidrage til udvikling af nuværende processer.
  • Du trives i et team, hvor du kan sparre med kollegaer, når du har brug for hjælp eller gode idéer.
  • Du er dygtig til kommunikation – både på skrift og i tale.
  • Du er færdiguddannet og søger en organisation, som du kan være en del af mange år fremover.
  • Du har et godt teknisk overblik og er lærenem.
  • Du vil gerne være en del af en tempofyldt hverdag og en del af maskinrummet i  en virksomhed i vækst, hvor der ikke er langt fra idé til handling.

Det vigtigste for de kandidater, vi søger, er ikke baggrund, men tilgangen til opgaverne. Du må gerne være løsnings- og kundeorienteret, og du værdsætter et godt samarbejde med kollegaer og formår at have en struktureret tilgang til vidt forskellige opgaver.

Hvad bliver din opgave?

Du kommer til at få en fast plads på vores hovedkontor i København K, og du vil blive en del af vores skønne serviceteam, hvor vi i dag sidder 9 medarbejdere. Vores Customer Cupport & Succes afdeling er et team, hvor du kan få et stort ansvar for, at opgaverne bliver løst og mulighed for indflydelse i din hverdag.

  • Dine opgaver vil variere og bestå af alt fra telefonisk verificering af opgaven med boligejeren, der har indsendt den, til assistance for vores tilknyttede håndværkerfirmaer, der giver tilbud på opgaven eller feedback over mail.
  • Vores kerneopgaver udføres i tæt samarbejde med resten af virksomheden. Det betyder også, at du kommer i tæt dialog med vores salgsteam både i København og Aarhus.
  • Du kommer til at arbejde i vores eget opgavesystem, som det meste af vores organisation sidder og arbejder i dagligt. Her kommer du til at hjælpe med alt fra feedback, til kundeprofiler, til fordeling af opgaver blandt håndværkerfirmaer og servicekald til brugere og håndværkere.

Vi hjælper naturligvis med grundig oplæring, løbende udvikling af dine færdigheder, samt faglig sparring og feedback fra din leder og dine kollegaer.

Hvem er vi?

Hos 3byggetilbud.dk A/S sidder vi i dag mere end 60 medarbejdere på vores kontor i København K og har også en afdeling i Aarhus. Vi er en del af den nordiske virksomhed Schibsted, som i Danmark også står bag DBABilbasen, Mybanker og Lendo.

Hos 3byggetilbud.dk A/S er vi en virksomhed med fokus på personlig udvikling og fælles målsætninger, og så er vi rigtig gode til at holde sociale arrangementer.

Boldspil, der kan spilles på et kontor, elsker vi lige så højt, som vi elsker fredagsplaylister, fyraftensøl og kage.

Det praktiske:

Vi tilbyder to fuldtidsstillinger og arbejdstiderne er i hverdagene fra 8.00-16.00, og stillingerne er på 37 timer ugentligt. Det er et plus, hvis du har erfaring fra lignende stillinger, men det er langt fra et krav. Lyder det spændende, så søg endelig!

Persondatapolitik: https://www.3byggetilbud.dk/persondatapolitik-rekruttering/

Vil du være vores nye kollega?

Så skynd dig at sende ansøgning med cv (i pdf) til hr@3byggetilbud.dk og skriv ”Customer Coordinator” i emnefeltet.

Fristen for ansøgning er den 1. maj 2024, men vi kalder til samtale løbende med opstart hurtigst muligt. Så indsend gerne din ansøgning i dag. Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Laura Larsen på 77 33 40 10.

Vi ser frem til at høre fra dig!

placeholder

Er du nysgerrig på vores arbejdskultur, og hvad det reelt vil sige at arbejde hos 3byggetilbud.dk?


Mød nogle af dine kommende kollegaer:

Potræt af Laura Østergaard Larsen

Customer Service Manager

Laura Østergaard Larsen

loe@3byggetilbud.dk
Potræt af Abubaker A. Kamba

Customer Support

Abubaker A. Kamba

Potræt af Christian Ørtenblad-Andsager

Customer Support

Christian Ørtenblad-Andsager

Potræt af Julie Rostkjær

Task Coordinator

Julie Rostkjær

jur@3byggetilbud.dk


Hverdagen i tal hos 3byggetilbud.dk


Se flere ledige stillinger

Vi har også andre ledige stillinger hos 3byggetilbud.dk, som du måske også er interesseret i?