Hvorfor bor håndværkeren så langt væk?

Mange af 3byggetilbud.dk’s leverandører udfører arbejde indenfor store geografiske områder, og en del af dem er landsdækkende. Adressen på leverandørenes hovedkontor eller virksomhedsadresse er med andre ord ikke ensbetydende med, at det kun er i dette lokalområde, de udfører arbejde.

Er man som bygherre nervøs for, om der kommer en stor udgift til transport i forbindelse med afstanden til en byggeopgave, kan man altid spørge leverandøren om de ikke vil specificere transporttiden og transportprisen i forbindelse med tilbudsgivningen.

Når 3byggetilbud.dk tildeler leverandører til de enkelte opgaver, ringer vi altid leverandøren op inden. Leverandørerne siger derfor kun ja tak til opgaverne, hvis det passer ind i deres ordrebøger, og hvis de vurderer, at afstanden ikke vil blive et problem. Opgaver bliver derfor nogle gange valgt til, fordi leverandøren i forvejen udfører arbejde på opgaver i det pågældende område.

Sidst opdateret: 04/06-2015 - 12:01

Tilbage til oversigten

Var svaret hjælpsomt?

Ja Nej

Fandt du ikke svar på dit spørgsmål?

Du er altid velkommen til at ringe eller skrive til os. Du kan finde oplysningerne til højre i denne boks. Vi ser frem til at hjælpe dig.