Hvad koster det at være håndværker hos 3byggetilbud.dk?

Hvad koster det at være håndværker hos 3byggetilbud.dk?

Som leverandør eller håndværker hos 3byggetilbud.dk betaler man et engangsbeløb for at modtage opgaver. Hos 3byggetilbud.dk tager vi altså ikke procenter af hverken tildelte eller vundne opgaver.

Der findes tre forskellige former for aftaler som din virksomhed kan lave med 3byggetilbud.dk. Basisaftalen er en standardoptagelse på 3byggetilbud.dk, der som udgangspunkt løber frem til 31-12-2021. Erhvervsaftalen har samme muligheder som basisaftalen, men tilbyder blandt andet også bygge- og renoveringsopgaver fra boligforeninger og erhverv. Plusoptagelsen er en udvidet optagelse, der indeholder alle opgavetyper, og samtidig giver dig mulighed for at have en specialdesignet profilside på 3byggetilbud.dk, samt en flexordning i din optagelse.

Priserne på en optagelse starter fra 17.900 kroner, men afhænger af hvilken branche og geografisk område du udfører arbejde i og hvilken form for samarbejdsaftale, som passer din virksomhed.

Ønsker du at få en konkret pris for en aftale som håndværker hos 3byggetilbud.dk, så skal du enten ringe til os på 7733 4000 eller indsende en leverandør-ansøgning via vores leverandørside – Så vil en konsulent ringe dig op, og I kan sammen finde den løsning, der passer dit firmas kapacitet.

Seneste anmeldelser på Trustpilot:

Hvor lang tid løber en aftale?

Aftalerne plejer typisk at vare et år, men igen så afhænger perioden af branche og område. Der er også mulighed for at købe en prøveperiode på 3 måneder. Alle vores aftaler udløber automatisk, hvis de ikke bliver genforhandlet. Du binder dig altså kun for en enkelt periode, og bliver ikke automatisk trukket for en periode uden at have forlænget din aftale.

Hvad siger eksisterende leverandører?

Få en uforpligtende snak

Hvis du og din virksomhed gerne vil være leverandør hos 3byggetilbud.dk, kan du ansøge om at blive tilmeldt via knappen herunder, hvorefter du vil blive kontaktet af en konsulent fra 3byggetilbud.dk.

Er du vores næste håndværker?

 

Sidst opdateret: 22/03-2021 - 11:23

Tilbage til oversigten

Var svaret hjælpsomt?

Ja Nej

Fandt du ikke svar på dit spørgsmål?

Du er altid velkommen til at ringe eller skrive til os. Du kan finde oplysningerne til højre i denne boks. Vi ser frem til at hjælpe dig.