Håndværkere fra 3byggetilbud.dk får 50% rabat hos Dinero

Håndværkere fra 3byggetilbud.dk får 50% rabat hos Dinero

Skrevet den 20. december 2018 af - Ingen kommentarer endnu

Dinero og 3byggetilbud.dk har indgået et samarbejde. Det betyder, at du som er aktiv kunde hos 3byggetilbud.dk kan få 50% rabat på dit første år hos Dinero, hvis du ikke tidligere har været betalende bruger.

Samarbejde mellem Dinero og 3byggetilbud.dk

Hos 3byggetilbud.dk hører vi ofte, at det er svært for mange håndværkere at få et overblik over deres virksomheds økonomi. Samtidig har vi rigtig mange håndværkere, der er glade for at benytte Dineros regnskabsprogram.

Derfor har vi hos 3byggetilbud.dk indgået et strategisk samarbejde med Dinero. Det betyder, at du som er aktiv kunde hos 3byggetilbud.dk kan få 50% rabat på dit første år hos Dinero, hvis du ikke tidligere har været betalende bruger.

Brugervenligt og let at udarbejde tilbud i Dineros regnskabsprogram

Du kan lynhurtigt og nemt hente informationer fra dine opgaver fra 3byggetilbud.dk og lægge ind i Dinero, så du kan oprette tilbud og sende dem direkte til bygherren. Opretter du dine tilbud i Dinero, er du også sikker på, at tilbuddet indeholder alle de formalia, der skal være for at bygherren kan få entreprisegaranti fra 3byggetilbud.dk.

Med Dinero som din virksomheds nye regnskabsprogram får du:

  • Økonomisk overblik
  • Det bliver let at oprette tilbud
  • Det bliver let at oprette faktura
  • Let at tage billeder af dine bilag og arkivere dem
  • Adgang til support 365 dage om året fra kl. 9-22

Rabat på Dineros program til håndværkere fra 3byggetilbud.dk

Har du en optagelse hos 3byggetilbud.dk kan du få 50 procent på dit abonnement hos Dinero det første år og samtidig flytter Dinero dit regnskab gratis for dig. Det betyder, at du kan få et års abonnement som probruger hos Dinero til 990 kroner.

Få 50 % rabat på Dineros regnskabsprogram

Skriv et svar