Få 3 tilbud

Ønsker du kompetent vejledning og hjælp til dit tagentrepriseprojekt, kan Østjysk Tagbyg ApS hjælpe.

Hos Østjysk Tagbyg ApS er vi eksperter i komplette tagløsninger i beton, tegl og eternit, så trænger din bolig til et nyt tag, kan vi hjælpe dig sikkert i mål. Vi har mange års erfaring indenfor branchen, og derfor den rette viden og de rette kompetencer, der sikrer dig et flot, tæt tag, der holder i mange år. Om du drømmer om et flot, klassisk tegltag i rød eller ønsker et lettere eternittag, kan Østjysk Tagbyg ApS hjælpe.

Eksperter i beton, tegl og eternit

Østjysk Tagbyg ApS har mange års erfaring, når det kommer til lægning af nye beton, tegl- og eternittage. Vi har stor erfaring i at lægge alle tre tagtyper – så har du brug for råd og vejledning ift. de forskellige tagtyper, kan du trygt kontakte Østjysk Tagbyg ApS.

Både beton, tegl og eternit er populære valg, men om du skal vælge den ene type frem for den anden, afhænger af flere faktorer, herunder boligens tagkonstruktion, dine ønsker til udseende og dit budget. Vi kommer gerne forbi og besigtiger dit tag og vejleder dig ift. dine muligheder.

Beton vs. tegl vs. eternit

Der er forskellige fordele til de forskellige tagtyper, og det handler om, at du finder lige præcis den tagtype, der matcher dine ønsker og behov.

Betontaget og tegltaget deler mange af de samme fordele, men betontaget er billigere. Dog vælger flere tegltaget frem for betontaget, fordi tegltaget holder en smule længere samt fordi det holder længere på farven.

Eternittaget er en endnu billigere tagtype, der i udseende minder en smule om beton- og tegltaget. Processen i at lægge et eternittag er en anden end den, der gælder for lægningen af beton- og tegltage, da man arbejder med plader af eternit (frem for tegl) – og ofte mere ligetil end den, der gælder for lægningen af beton- og tegltage.

Dog holder eternittaget i kortere tid (skønt det holder i mange år). Eternittaget holder i op til 35 år, mens beton- og tegltaget holder mellem 50 og 100 år – så længe det er lagt korrekt. Dét kan Østjysk Tagbyg ApS heldigvis hjælpe med.

Hvad koster et nyt tag?

Der er mange faktorer, der har betydning for prisen på dit nye tag. Priserne afhænger blandt andet af:

 • Hvilken tagtype du vælger
 • Hvor stort taget er
 • Om det gamle tag skal ned inden lægningen af det nye
 • Hvilke forhold, der gælder på din adresse
 • Om der skal bygges en ny tagkonstruktion
 • Om der skal lægges et nyt undertag

Østjysk Tagbyg ApS varetager hele processen for dig

Hos Østjysk Tagbyg ApS sørger vi for alle dele af processen i at lægge dit nye tag. Du har kun én kontaktperson og det er os. Vi erfarer, at det gør processen mere ligetil og tryg for kunden. Og netop at skabe trygge rammer for kunden er vigtigt for os.

Derfor tager vi hånd om hele processen. Først step er at tage en snak om dine ønsker og behov. Vi tager snakken hjemme hos dig, så vi i samme ombæring kan se på dit tag. Herefter sender vi et tilbud din vej og accepterer du tilbuddet, sender vi en mand ud, der beregner på, om spærene skal forstærkes. Skal de det, gør vi naturligvis dette, inden vi fortsætter arbejdet. Vi lægger dit nye tag efter vores egne høje standarder og sørger herefter for at opsætte tagrender og at dit nye tag får den rette isolering. Vi står kort sagt for alle dele af processen. Du kan trygt lade os stå for at skifte dit tag. Skal vi fjerne dit gamle tag inden, gør vi selvfølgelig gerne det.  

Kvalitetsløsninger indenfor tag og vinduer

Østjysk Tagbyg ApS er eksperter inden for komplette tagløsninger og udskiftning af vinduer og døre. Om du har brug for hjælp til at den ene eller anden tømrerløsning, sikrer Østjysk Tagbyg ApS dig en flot løsning, og en byggeproces, der glider som smurt.

Både dit tag og dine vinduer gør en verden til forskel for din boligs udtryk – og så har begge dele en central betydning for din boligs sundhed. Et utæt tag kan føre til større skader på både tagkonstruktion og bolig, mens utætte vinduer forringer boligens indeklima. Er du i tvivl om, hvorvidt tiden er inde til, at du skal skifte tag eller vinduer, kan du trygt kontakte Østjysk Tagbyg ApS. Vi sørger for at råde og vejlede dig til den helt rette løsning til dig og din bolig.

Kvalitet er en selvfølge hos Østjysk Tagbyg ApS. Vi gør os umage for at sikre alle kunder et fagligt flot håndværk, der opfylder deres ønsker og behov. Det er vigtigt for os, at vores kunder ser os som en pålidelig, professionel samarbejdspartner, der gerne går den ekstra mil for at sikre kundens tilfredshed.

Når du vælger Østjysk Tagbyg ApS til at løse din opgave, får du:

 • En holdbar totalløsning
 • Konkurrencedygtige priser på dit nye tag og/eller vinduer og døre
 • Grundig og fyldestgørende rådgivning
 • Et kvalitetsprodukt fra start til slut
 • Mødestabile og dygtige tømrere

Skal Østjysk Tagbyg ApS skifte dit tag?

Hos Østjysk Tagbyg ApS er vores førsteprioritet at sikre dig et kvalitetsrigt resultat. Vi er dedikerede til at skabe tagløsninger, der emmer af faglig dygtighed. Vi påtager os alt arbejde, tagskiftet omfatter, og sørger for, at processen forløber som planlagt. Vi koordinerer mellem de forskellige fagfolk, der skal på projektet, og er din eneste kontaktperson undervejs. Vi erfarer, at det gør projektet trygt og ligetil for vores kunder.

Østjysk Tagbyg ApS har mange års erfaring indenfor branchen og forstår vigtigheden i kundepleje. Og derfor er vi er med hele vejen.