Få 3 tilbud

Din badeværelsesspecialist

Med NORHS BYG ApS mange års erfaring og yderst professionelle hænder, er du sikret når du skal have udført din badeværelsesrenovering. Som specialister hjælper vi dig sikkert og trygt genne processen. Hos NORHS BYG ApS er vi uddannede håndværkere med mange års erfaring. Vores store passion er renoveringer af badeværelser, så drømmer du om et nyt badeværelse af høj kvalitet, kan du trygt kontakte os hos NORHS BYG ApS.

Vores dedikerede team værner altid om den gode løsning og den gode proces, hvor du som kunde føler dig inddraget og kan være sikker på, at vi som håndværkere leverer et ordentligt håndværk af høj kvalitet. Hos NORHS BYG ApS er der ikke noget, der hedder forudbetaling. Det betyder, at du først betaler, når arbejdet er udført og leveret som ifølge kontrakten.

Kvalitetssikkert arbejde

Vi har ekspertisen og erfaringen til at udføre opgaver af enhver størrelse og kompleksitet inden for badeværelser. Vores fokus ligger på at levere et kvalitetsresultat, der holder i mange år. Din tilfredshed er nemlig vores højeste prioritet.

Hos NORHS BYG ApS tager vi alle vores opgaver seriøst og har derfor et fast system for, hvordan vi tilgår dit projekt. Vi vender altid hurtigt retur, når du har kontaktet os, kommer gerne på besøg, så vi kan lave et skræddersyet tilbud, hvor alle detaljer er med. Da badeværelset er det dyreste og mest byggeteknisk komplicerede rum at bygge om, er det vigtigt for os at guide og vejlede grundigt, så vi kan hjælpe bygherre mod sine drømmebadeværelse.

Hvorfor er det vigtigt have en fagmand til at varetage badeværelsesprojektet?

Der er mange tekniske og konstruktionsmæssige aspekter i et badeværelse som er temmelig komplicerede. Mange af de krav, der skal overholdes, skal udføres af autoriserede håndværkere for at være lovlige.

Har man hænderne rigtigt godt skruet på, kan man som udgangspunkt selv udføre de dele af arbejdet, der ikke skal udføres af en autoriseret fagmand. Det anbefales dog kraftigt, at man får professionel hjælp til arbejdet, for der er mange faldgruber og trin, der kan gå galt.

Læs mere her: “Bliv guidet gennem badeværelsesrenoveringen.”

Disse materialer er nemmest at rengøre:

Det er altid en god ide at være kvalitetsbevidst, når det handler om flisevalget. Så er det nemlig nemmere at vedligeholde og samtidig er holdbarheden også bedre end på helt billige fliser.

Det er en god ide at være opmærksom på at, hvis fliserne er natursten, er de mere skrøbelige og udsatte for hårde rengøringskemikalier modsat keramiske fliser, som ikke er lige så sarte.

Dette trender på badeværelserne

At tage praktiske hensyn behøver ikke at resultere i et kedeligt badeværelse. Tværtimod kan du finde masser af inspirerende idéer gennem sociale medier som Pinterest og Instagram. En af de nyeste tendenser er at bruge større fliser og så få fliser som muligt. Det betyder, at man kun bruger fliser på de nødvendige områder, såsom gulvet og i brusekabinen, i modsætning til tidligere, hvor man typisk flisebeklædte alle væggene. Når det kommer til møbler, er træmøbler i høj kurs. Det er dog vigtigt at være opmærksom på, at de ofte er dyrere end andre typer møbler. I forhold til toilettet er det mest populært at installere et væghængt toilet, og valget af badekar afhænger af familiedynamikken. For eksempel vælger familier med små børn ofte et badekar.

Skal man have byggetilladelse for at renovere sit badeværelse?

Man skal som udgangspunkt ikke have byggetilladelse, men hvis man bor i lejlighed og skal have udvidet badeværelset, skal det tages op med ens forening, før projektet kan påbegyndes. Det kan også være forskelligt fra forening til forening om dele af badeværelset skal matche de andre beboeres. Derfor er det en god ide, hvis du skal i gang med en større badeværelsesrenovering at involvere foreningen i det.

3 gode råd til dit badeværelsesprojekt:

  • Undersøg på forhånd hvor meget du økonomisk vil investere i projektet
  • Undersøg på forhånd hvordan du ønsker dit kommende badeværelse skal se ud
  • Vær omhyggelig med valg af samarbejdspartner

Dit badeværelse er i trygge hænder hos NORHS BYG ApS

Skal du i gang med en større badeværelsesrenovering eller bare få udskiftet få inventarer? Så står NORHS BYG ApS klar til at hjælpe dig! Har du spørgsmål, eller ønsker du et uforpligtende tilbud, er du mere end velkommen til at kontakte os på 60267070 eller kontaktknapperne herunder.