Få 3 tilbud

Få kompetent vejledning til dit malerprojekt hos ASR & SØNNER

Hos ASR & SØNNER er vi eksperter i komplet malerarbejde og alle tilhørende opgaver til faget. Så står du i en totalrenovering, hvor boligens vægge skal friskes op, eller skal du flytte, så kan vi hjælpe dig sikkert i mål.

Med mange års erfaring inden for branchen, har vi den rette viden og kompetencer, der sikrer dig et flot resultat, der holder i mange år. Om du drømmer om vilde farver, der skal tilføje nyt liv til et af boligens rum eller om du skal sætte din bolig i stand i forbindelse med et salg, så kan ASR & SØNNER hjælpe.

Kvalitetsfyldt arbejde

ASR & SØNNER er eksperter inden for alle afkroge af malerarbejde. Med ordentligt spartelarbejde, filtopsætning, maling og gulvafslibning, er du sikret et skarpt og håndværksmæssigt flot resultat. Har du brug for grundig vejledning inden for malerfaget, kan du trygt kontakte ASR & SØNNER.

Vi er specialiserede inden for malerfaget og kender til alle de håndværksmæssige standarder. Du bliver altid rådgivet i det løsninger, der passer bedst til din bolig. Passionen for at realisere dine drømmer, er nemlig drivkraften hos ASR & SØNNER.

Rummets lys, stemning og væggens struktur

Boliger er forskellige, og der er mange overvejelser at have in mente, når der skal vælges farver til boligens vægge. Det er vigtigt, at du får den farve, der matcher dine ønsker og behov. Først og fremmest skal rummets lysindfald altid tænkes ind. For jo mere lys der er, jo mørkere en farve kan du vælge.

Det er vigtigt at tænke over, hvad rummet skal bruges til, og hvilken stemning, der ønskes. Varme farver kan anbefales til opholdsrum, da behagelige og jordnære farver skaber ro i rummet.

Væggens struktur skal også tænkes ind, når det kommer til at vælge rummets farve. Jo mere struktur væggen har, jo mere skygge-fald er der også. Hvis man vælger en mørk farve på en væg med meget struktur, vil farve syne endnu mørkere grundet væggens naturlige skygger og huller. Derfor kan en mørk farve se godt ud på enkeltstående vægge, men skabe et uønsket resultat, hvis et helt rum syner for mørkt.

Heldigvis har vi hos ASR & SØNNER den helt rette ekspertise og viden til at kunne vejlede dig om alt dette, så du får præcis det resultat du ønsker.

Farvevalget

Før malerarbejdet påbegyndes, er det en god ide at få farveinspiration, og det kan du få fra et online farvekort. Du kan også gå ned i en malerbutik og få farvekort, som afspejler de rigtige farver. Hvis du derefter stadig sidder med en tvivl om farvevalg, skal ASR & SØNNER nok hjælpe dig. Udover at guide dig gennem ovenstående værktøjer, tilbyder vi også farveprøver på væggen, og først når alle partner er enige om processen, påbegyndes malerarbejdet.

Lad trygt ASR & SØNNER varetage malerprocessen

ASR & SØNNER sørger for alle dele af processen, når dit malerarbejde skal udføres. Vi har erfaret, at mange, der forsøger at varetager projektet selv, undervurderer arbejdet i det. Uden ordentlig klargøring får man ikke et flot resultat – og det er ofte her folk står med halvfærdigt arbejde. Derfor er det en god ide at lade en professionel varetage din opgave. Hos ASR & SØNNER går vi højt op i grundigt at vejlede kunden, før malerarbejdet påbegyndes. Grundlaget for arbejdet undersøges altid grundigt, og så afstemmer vi med kunden, hvad der ønskes, og hvordan dette kan realiseres.

Du kan trygt lade ASR & SØNNER tage hånd om dit malerprojekt. De tilpasser altid deres arbejde efter deres kunders adfærdsmønstre, så folk kan bruge deres hjem, mens der arbejdes.

Når ASR & SØNNER løser din opgave får du:

  • Et succesfuldt projekt, der følges helt til døren.
  • Tidsbesparelser
  • Arbejde, der ikke er halvfærdigt
  • Et håndværksmæssigt flot resultat og gennemført arbejde

Skal ASR & SØNNER stryge penslen?

Hos ASR & SØNNER er vores førsteprioritet at sikre dig et kvalitetsrigt resultat. Vi er dedikerede til vores fag og påtager alt arbejde inden for malerbranchen. Med vores ekspertise sørger vi for, at processen forløber som planlagt og giver grundig vejledning før, under og efter arbejdet.

ASR & SØNNER har mange års erfaring indenfor branchen og forstår vigtigheden i kundepleje. Og derfor er vi er med hele vejen.