Få 3 tilbud

Melgaard Byg & Belægning: Sådan kvalitetstjekker du håndværkeren

maj 2019

Melgaard Byg & Belægning

Månedens håndværker Melgaard Byg & Belægning er altid garant for professionelt belægnings- og anlægsarbejde, om din opgave er lille eller stor. Samtidig tilbyder firmaet fleksible løsninger tilpasset kundernes kalender og en kundedialog i verdensklasse. Her deler indehaveren sine to bedste råd til, hvordan du sikrer dig en god håndværker til dit næste projekt. Læs med her.

En gang om måneden kårer 3byggetilbud.dk månedens håndværker. Månedens håndværker udvælges på baggrund af feedback på vundne opgaver.

Holdbare løsninger til haven. Dét får du, når Melgaard Byg & Belægning er på opgaven. I mere end 15 år har indehaveren John Melgaard udført brolægning- og anlægsarbejde i topklasse og uden at gå på kompromis med den gode kundeoplevelse. Med sit store fokus på en personlig kundeservice og solidt håndværk, kan John Melgaard nu også skrive titlen som månedens håndværker hos 3byggetilbud.dk på CV’et. En titel, han er stolt af, da han brænder for sit fag:

”Jeg er glad for mit fag, og derfor stiftede jeg mit eget enkeltmandsfirma for knap tre år siden. Det er meget vigtigt for mig, at kunden er tilfreds og derfor vælger jeg altid at afstemme behov og ønsker inden jeg går i gang med projektet,” siger John Melgaard, der er den type håndværker med fødderne solidt plantet på jorden, når han kører ud til kunder i Aarhus og omegn.

Sådan finder du en dygtig håndværker

Skal John Melgaard give dig som bygherre to gode råd til, hvordan du finder en dygtig håndværker, så lyder de som følgende:

1. Tjek altid håndværkerens referencer

”Jeg tror, at flere glemmer at kvalitetstjekke håndværkeren. Derfor anbefaler jeg, at du tjekker op på firmaets referencer, altså tidligere opgaver, da det er vigtigt med en fagmand, der ved, hvordan arbejdet skal håndteres,” siger John Melgaard og forklarer:

Det er eksempelvis vigtigt, at fagmanden ved, at man skal have styr på højder og hældninger, når man skal etablere en terrasse. Belægninger skal altid udføres med et fald, så vandet kan komme væk fra fliserne. En belægning der samler vand, samler også snavs og øger tilvæksten af alger og ukrudt.

John Melgaard, Indehaver

2. Tjek om tilbuddet er udspecificeret og omfavner dine ønsker

En anden måde, du kan tjekke op på håndværkerens arbejde er ved at se nærmere på tilbuddet.

“Nogle håndværkere arbejder med standardpriser og glemmer derfor at tilpasse tilbuddet til den enkeltes ønsker og behov. Derfor er mine tilbud meget udspecificerede i detaljer, så kunderne ved, hvad de betaler for, og hvad projektet kræver. På den måde undgår man også pludselige ekstraregninger som bygherre,” lyder det fra John Melgaard.

Det er vigtigt at være fleksibel

Er Melgaard Byg & Belægning på dit haveprojekt, så er du i professionelle hænder fra start til slut. Samtidig er der en god mulighed for, at du kan få arbejdet tilpasset din kalender.

”Jeg prioriterer stort set altid tiden til at tage ud og besigtige opgaven. Jeg gør det, når kunden har tid, også hvis det er i weekenderne. Jeg kører også gerne forbi tidligt om morgen, inden kundens arbejdsdag starter. For mig er det nemlig vigtigt at være fleksibel.”

Sådan slutter indehaveren af Melgaard Byg & Belægning, som med sin jyske charme og ærlige tilgang til faget bestemt ønskes stort tillykke med titlen som månedens håndværker.

Sådan anmelder kunderne Melgaard Byg & Belægning

98%

Kundetilfredshed

93%

Svarprocent