Vel-Byg Murerfirma ApS

4.6 ud af 5 stjerner
Har du en opgave som du gerne vil have et uforpligtende tilbud på?

Vel-Byg Murerfirma ApS

Vel-Byg Murerfirma ApS

Vel-Byg Murerfirma ApS holder til i Åbyhøj og dækker hele Aarhus og omegn med alle former for murer- og tømreropgaver. Igennem flere år har vi haft dygtige samarbejdspartnere tilknyttet på tværs af håndværkerfag – vi kan derfor tage enhver opgave ind.

Eksempler på opgaver:

  • Totalentrepriser
  • Tilbygninger
  • Badeværelser
  • Renovering
  • Tagopgaver

Specialister i badeværelser

Hos Vel-Byg Murerfirma ApS tør vi godt kalde os specialister i badeværelser. Hos os får du nemlig en totalløsning, hvor du hverken behøver at koordinere håndværkere eller røre en finger selv. I samarbejde med dig finder vi frem til den bedste badeværelsesløsning ud fra dine behov og vores faglige viden.

Vi har mange års erfaring med badeværelser, da vi gennem årene har udført og renoveret adskillige af dem. Gennem vores brede erfaring har vi tilegnet os flere håndværksmæssige kompetencer – om du ønsker sildebensfliser eller andre nicheopgaver udført, så kan vi uden besvær imødekomme dit ønske.

En troværdig håndværker

For Vel-Byg Murerfirma ApS er det vigtigt at have klare linjer og overholde vores aftaler. Det mener vi nemlig er en naturlig del af god service. Derudover gør vi meget ud af at sørge for, at der altid er ryddeligt både under og efter byggearbejdet. Vi ved nemlig, hvor stressende det kan være at bo i byggerod i længere perioder.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud

Står du over for en større renovering eller tilbygning? Ring til os på tlf.: 86 12 36 11 og få en god snak om, hvordan vi kan hjælpe dig trygt i mål med bryggedrømmene. Vi giver gerne et uforpligtende tilbud efter en god snak om opgaven. 

Kontakt os her
Shaku Sesay Indehaver
86 12 ** **
[email protected]***.dk
Vel-Byg Murerfirma ApS Jeppe Aakjærs Vej 58 8230 Åbyhøj
CVR: 30597176
Seneste opgaver

Her ser du en liste over de opgaver Vel-Byg Murerfirma ApS senest har modtaget fra 3byggetilbud.dk

Autorisationer og garantier
Her finder du Vel-Byg Murerfirma ApS
Fortæl os mere om din opgave og få et uforpligtende tilbud nu