Vangs Varmeservice

Vangs Varmeservice gør sig i: Udskiftning af taparmaturer og pakninger i taparmaturer, Udskiftning af vaskemaskiner og opvaskemaskiner til husholdningsbrug, Udskiftning af wc’er osv. Ring gerne for mere info. 

Læs mere

Send en forespørgsel direkte til Vangs Varmeservice

Du giver leverandøren samt 3byggetilbud.dk tilladelse til at kontakte dig via de indtastede oplysninger. 3byggetilbud.dk gemmer de indtastede informationer, men dine oplysninger vil aldrig blive videregivet til tredjepart. 3byggetilbud.dk kan ikke drages til ansvar for aftaler, som indgås mellem leverandøren og dig.

Sådan anmelder kunderne os på 3byggetilbud.dk

Vangs VVS

Vangs VVS varetager alle former for VVS-arbejde, fra centralvarme til radiatorer og badeværelsesrenoveringer. Vi har serviceret hele Sjælland siden 2016 med vores høje kvalitet og gode humør. Ingen opgave er for lille til os, så længe kunden bliver tilfreds. Vi udfører arbejde for både private, hos boligforeninger og erhverv. 

Punktlighed – du kan regne med Vangs VVS

Hos Vangs VVS sætter vi en ære i at overholde vores aftaler. Vi kommer altid til tiden og er punktlige i forhold til aftaler og deadlines. Det betyder, at du som kunde kan stole på, at en aftale er en aftale med Vangs VVS. Punktligheden og grundigheden er også afspejlet i udarbejdelsen af tilbud og opgaver, som altid bliver udført med samme omhu og høje engagement.

Vi vender altid tilbage og sætter pris på dialog

Vi tror på, at en god kundedialog giver det bedste slutresultat. Det opnår vi ved at etablere kontakt til kunden, allerede når tilbuddet er givet. På den måde får vi en tillid og et fælles overblik over byggeopgaven. Det giver os også muligheden for at forventningsafstemme med kunden og samtidigt komme eventuelle indvendinger til livs.  

Højt humør – arbejdsglæden afspejler sig i resultatet

Glæden ved faget afspejler sig i dagligdagen og udførelsen af arbejdet. Vi nyder at have sans for detaljen og en frisk omgangstone med vores samarbejdspartnere.  Vi tror på, at en høj arbejdsglæde medfører en høj arbejdsmoral og det giver de bedste resultater. Et godt resultat er lig med en tilfreds kunde og det er i sidste ende, hvad der betyder noget. 

Hvis du har brug for et godt råd eller et uforpligtende tilbud, så er du mere end velkommen til at kontakte os på tlf: 27242973 eller mail: vang2730@gmail.com

 

Vi er tilmeldt hos 3byggetilbud.dk i kategorierne:

Kontakt Vangs Varmeservice for et uforpligtende tilbud

Her finder du Vangs Varmeservice

Hovedkontor

Sådan anmelder kunderne Vangs Varmeservice

En gennemsnitlig vurdering af vores arbejde

Har du en opgave som du gerne vil have et uforpligtende tilbud på?

Vangs Varmeservice

Vangs Varmeservice gør sig i: Udskiftning af taparmaturer og pakninger i taparmaturer, Udskiftning af vaskemaskiner og opvaskemaskiner til husholdningsbrug, Udskiftning af wc’er osv. Ring gerne for mere info. 

Hovedkontor

Tråden 34, 3. tv.
2730 Herlev

CVR: 37395498

Denne profil er leveret af 3byggetilbud.dk Gå til toppen