Vadum Anlæg /Claus Ørsted

Har du en opgave som du gerne vil have et uforpligtende tilbud på?

Vadum Anlæg /Claus Ørsted

Vadum Anlæg /Claus Ørsted

– Alt i både grønne og grå haveløsninger

Siden 2013 har jeg, Claus Ørsted, været indehaver af anlægs- og entreprenørvirksomheden Vadum Anlæg. Og for mig er min virksomhed meget mere end bare et arbejde. I min fars familie har vi nemlig i de sidste 2 generationer arbejdet med have- og anlægsarbejde. Ligesom både min farfar og far fandt jeg nemlig selv passionen for anlægsarbejde, og mine kunder nyder godt af mine grønne fingre og kvalitetsresultater, som de gjorde det med generationerne før mig.

I dag er vi 5 ansatte i virksomheden, som rykker ud til store som små udendørsopgaver for både private, erhverv og boligforeninger i hele Nordjylland. 

Hos Vadum Anlæg kan vi hjælpe dig med:

  • Brolægningsarbejde
  • Anlægsarbejde – stort som småt
  • Beplantning
  • Haveservice
  • Snerydning

Med andre ord; om du skal have klippet hækken eller lagt en ny terrasse i haven, så er Vadum Anlæg klar med en professionel løsning!

Fordi kvalitet og service er en selvfølge

Du kan altid regne med solide resultater og kvalitet fra start til slut, når Vadum Anlæg er firmaet på opgaven. Vi mener det nemlig, når vi siger, at vi først er tilfredse med resultatet, når det sidder lige i skabet – og når du som kunde er fuldt ud tilfreds. Din tilfredshed er nemlig vores fornemmeste mål. Derfor sætter vi altid den gode kundedialog højt og kommer naturligvis til den aftalte tid.

Vil du vide mere?

Så tøv ikke med at kontakte os for en uforpligtende dialog om dit næste anlægs- eller entreprenørprojekt. Vi kommer også gerne forbi og giver et uforpligtende tilbud på sagen. Tryk på kontakt-knapperne her på siden eller giv os et kald på telefon: 4062 5140, så vender vi hurtigt retur.

Du er også altid velkommen til at følge med på vores Facebook-side, hvis du vil vide mere om os og se de kvalitetsresultater, vi leverer. Det samme kan du gøre i albummene nedenfor. Måske du bliver inspireret til at igangsætte en havedrøm eller to.

Kontakt os her
Claus Ørsted
Claus Ørsted Indehaver
40 62 ** **
[email protected]***.dk
Vadum Anlæg /Claus Ørsted Vester Halne Vej 108 9430 Vadum
CVR: 26672295
Seneste opgaver

Her ser du en liste over de opgaver Vadum Anlæg /Claus Ørsted senest har modtaget fra 3byggetilbud.dk

Her finder du Vadum Anlæg /Claus Ørsted
Fortæl os mere om din opgave og få et uforpligtende tilbud nu
Referencer

Vadum Anlæg /Claus Ørsted har blandt andet udført opgaver for

Jorton A/S Aalborg
Gunnar Nielsen Aars
Escot Ejendomme Aalborg
Tandland Aabybro
Viva bolig
HC entreprenøren Hune
Sanistål Aalborg
TL Byg Aalborg