Klima Tech ApS

Har du en opgave som du gerne vil have et uforpligtende tilbud på?

Klima Tech ApS

Klima Tech ApS

Hos Klima Tech ApS er det altid hovedfokus at levere kvalitetsrige løsninger, uden at den gode kundeservice bliver ventileret fra. Virksomheden holder til i Kirke Hyllinge og leverer sine installationer af topklasse i hele hovedstadsområdet. Installationsløsningerne indebærer alt inden for:

  • Ventilationsopgaver
  • Køleanlæg
  • Varmepumper

Løsninger til alle projekter

Og Klima Tech ApS pumper ikke kun sine installationsløsninger ud til private kunder. Uanset om det er en boligforening, et erhvervslejemål eller noget helt tredje, står virksomheden klar til at hjælpe på et topprofessionelt plan. Dertil rykker virksomheden ud til alle former for opgaver, både indenfor renoveringer og nybyggerier.

En pålidelig arbejdskraft

Klima Tech ApS har stort fokus på at opretholde sin troværdighed hos kunderne. Så du kan altid regne med, at en aftale er en aftale og at en pris er en pris, når du har været i dialog med Klima Tech ApS.

Tag kontakt og få et uforpligtende tilbud

Så hvis du er interesseret i en aftale du kan regne med, og et resultat man skulle tro man kun kunne drømme om, så skal du ikke tøve med at tage kontakt til Klima Tech ApS. Virksomheden sidder klar på telefonen 4040 1236 og kan give dig et skarpt uforpligtende tilbud. Du kan også blot trykke på kontakt-knapperne her. 

Vi udfører opgaver i brancherne:
Kontakt os her
Daniel Tomra Indehaver
40 40 ** **
[email protected]***.dk
Klima Tech ApS Biltris Gade 30 4070 Kirke Hyllinge
CVR: 41196580
Seneste opgaver

Her ser du en liste over de opgaver Klima Tech ApS senest har modtaget fra 3byggetilbud.dk

Her finder du Klima Tech ApS
Fortæl os mere om din opgave og få et uforpligtende tilbud nu