TH Byg v/Jacob Hartvig Hansen

5 ud af 5 stjerner
Har du en opgave som du gerne vil have et uforpligtende tilbud på?

TH Byg v/Jacob Hartvig Hansen

TH Byg v/Jacob Hartvig Hansen

- Mere end 20 år som din lokale tømrer

Mit navn er Jacob Hartvig og jeg etablerede TH Byg tilbage i 2009. Med over 20 års erfaring i branchen har jeg fagligheden og kompetencerne til at løfte en bred vifte af bygge- og renoveringsopgaver, store som små, og jeg er også klar til at hjælpe dig! Jeg har specialiseret mig i tagopgaver, og er altid klar med professionel rådgivning før, under og efter projektet.

Jeg kører ud på opgaver hos private boligejere, erhverv samt offentlige institutioner i en radius på 50 kilometer fra min adresse i Rask Mølle.

Fordi kunderne altid sættes i første række

Hvis jeg skulle nævne én ting, som jeg altid prioriterer tiden til, så er det en god og personlig kundeservice. Jeg værner om mine kunder og går altid i dialog om projektet. Her deler jeg mine erfaringer som fagmand og afstemmer ønsker og forventninger. På den måde finder vi en løsning, der passer til den enkeltes behov og samtidig er i topkvalitet fra fagmandens perspektiv.

Kvalitet ned til mindste detalje

Med TH Byg på tømreropgaven er du garanteret solidt håndværk ned til den mindste detalje. For mig er det nemlig vigtigt altid at levere arbejde, som jeg er fuldt ud tilfreds med.

Søger du en dygtig tømrer, der både har erfaring, fokus på kundeservice og overholder de aftalte tidsfrister? Så kontakt mig i dag. Tryk på 'kontakt-knapperne' her på siden eller ring direkte til mig på tlf.: 2859 4349, så vender jeg hurtigt retur.

Vi udfører opgaver i brancherne:
Kontakt os her
Jacob Hartvig Hansen Indehaver
28 59 ** **
[email protected]***.com
TH Byg v/Jacob Hartvig Hansen Skovhusvej 23 8763 Rask Mølle
CVR: 31819547
Seneste opgaver

Her ser du en liste over de opgaver TH Byg v/Jacob Hartvig Hansen senest har modtaget fra 3byggetilbud.dk

Autorisationer og garantier
Her finder du TH Byg v/Jacob Hartvig Hansen
Fortæl os mere om din opgave og få et uforpligtende tilbud nu