TagGruppen A/S

Uanset om du har brug for en totalrenovering af taget eller en mindre tagrenovering, står vi altid klar til at hjælpe. Vores store erfaring i tagbranchen og vores brede udvalg af forskellige tagløsninger, gør os til en oplagt samarbejdspartner.

Læs mere

Send en forespørgsel direkte til TagGruppen A/S

Du giver leverandøren samt 3byggetilbud.dk tilladelse til at kontakte dig via de indtastede oplysninger. 3byggetilbud.dk gemmer de indtastede informationer, men dine oplysninger vil aldrig blive videregivet til tredjepart. 3byggetilbud.dk kan ikke drages til ansvar for aftaler, som indgås mellem leverandøren og dig.

Sådan anmelder kunderne os på 3byggetilbud.dk

En vild orkan i vinteren 1999 blev startskuddet for vores nu mellemstore tagdækkerfirma, som siden uvejret er vokset og har ændret navn til TagGruppen.

I dag er vi således et mellemstort tagdækkerfirma, der hjælper både private og offentlige kunder med tagopgaver og rådgivning. 

Vores 10-14 mand store medarbejderstab har været en del af firmaet længe og er alle uddannede ud fra danske standarder. 

Medarbejderne hos TagGruppen er uddannede tagdækkere, tømrere, murere, blikkenslagere og malere. Samtidigt er vi uddannet til at give energirådgivning, ligesom vi er ved at uddanne os energivejledere. Med sådan en broget sammensætning sikrer vi vores kunder en grundig og erfaringsbaseret hjælp, der lever op til vores høje kvalitetskrav. Derfor har vi heller ikke haft en eneste klage siden firmaet opstartede i 1999.

Hvad enten du er ude efter nye tagrender, stråtag, eternittag, tegltag eller noget helt femte, står vi klar med råd og idéer. Det gælder også for taginspektion, hvor vi har mulighederne for at undersøge taget med drone – selvfølgelig med alle lovmæssige dokumenter i orden.

De sidste tre år har vi været finalister til Årets tagdækkerfirma ved Anmeld-håndværker.dk, og igen i år er vi nomineret: Vores mål er fortsat at være i top, når det gælder kvaliteten af vores arbejde. Du kan i øvrigt læse hvordan kunderne anmelder Taggruppen på firmaets Trustpilot-side. 

Vi kører ud til hele Sjælland og har også opgaver i Jylland og på Fyn somme tider. Fælles for vores opgaver er, at vi altid møder vores kunder i deres ”ringhjørne”; så kontakt os og hør, hvordan vi kan gøre en forskel for netop DIG. Hos os skal du kun ringe en gang - vi står for alle dele af projektet. Ring på 91929394.

 

Vi er tilmeldt hos 3byggetilbud.dk i kategorierne:

GarantiGaranti

Referencer

TagGruppen A/S har blandt andet udført opgaver for:

  • Køge Sygehus
    Køge
  • Kastrup Lufthavn
    Kastrup
  • Frederiksberg Hospital
    Frederiksberg
Kontakt TagGruppen A/S for et uforpligtende tilbud

Her finder du TagGruppen A/S

Hovedkontor
Afdeling

Sådan anmelder kunderne TagGruppen A/S

En gennemsnitlig vurdering af vores arbejde

Har du en opgave som du gerne vil have et uforpligtende tilbud på?

TagGruppen A/S

Uanset om du har brug for en totalrenovering af taget eller en mindre tagrenovering, står vi altid klar til at hjælpe. Vores store erfaring i tagbranchen og vores brede udvalg af forskellige tagløsninger, gør os til en oplagt samarbejdspartner.

Hovedkontor

Gladsaxe Møllevej 21
2860 Søborg

CVR: 35532765

Denne profil er leveret af 3byggetilbud.dk Gå til toppen