TagGruppen A/S

4 ud af 5 stjerner
Har du en opgave som du gerne vil have et uforpligtende tilbud på?

TagGruppen A/S

En vild orkan i vinteren 1999 blev startskuddet for vores nu mellemstore tagdækkerfirma, som siden uvejret er vokset og har ændret navn til TagGruppen.

I dag er vi således et mellemstort tagdækkerfirma, der hjælper både private og offentlige kunder med tagopgaver og rådgivning. 

Vores 10-14 mand store medarbejderstab har været en del af firmaet længe og er alle uddannede ud fra danske standarder. 

Medarbejderne hos TagGruppen er uddannede tagdækkere, tømrere, murere, blikkenslagere og malere. Samtidigt er vi uddannet til at give energirådgivning, ligesom vi er ved at uddanne os energivejledere. Med sådan en broget sammensætning sikrer vi vores kunder en grundig og erfaringsbaseret hjælp, der lever op til vores høje kvalitetskrav. Derfor har vi heller ikke haft en eneste klage siden firmaet opstartede i 1999.

Hvad enten du er ude efter nye tagrender, stråtag, eternittag, tegltag eller noget helt femte, står vi klar med råd og idéer. Det gælder også for taginspektion, hvor vi har mulighederne for at undersøge taget med drone – selvfølgelig med alle lovmæssige dokumenter i orden.

De sidste tre år har vi været finalister til Årets tagdækkerfirma ved Anmeld-håndværker.dk, og igen i år er vi nomineret: Vores mål er fortsat at være i top, når det gælder kvaliteten af vores arbejde. Du kan i øvrigt læse hvordan kunderne anmelder Taggruppen på firmaets Trustpilot-side. 

Vi kører ud til hele Sjælland og har også opgaver i Jylland og på Fyn somme tider. Fælles for vores opgaver er, at vi altid møder vores kunder i deres ”ringhjørne”; så kontakt os og hør, hvordan vi kan gøre en forskel for netop DIG. Hos os skal du kun ringe en gang - vi står for alle dele af projektet. Ring på 91929394.

 

Kontakt os her
Michael Albér indehaver
91 92 ** **
[email protected]***.dk
TagGruppen A/S Gladsaxe Møllevej 21 2860 Søborg
CVR: 35532765
Seneste opgaver

Her ser du en liste over de opgaver TagGruppen A/S senest har modtaget fra 3byggetilbud.dk

Autorisationer og garantier
Her finder du TagGruppen A/S
Fortæl os mere om din opgave og få et uforpligtende tilbud nu
Referencer

TagGruppen A/S har blandt andet udført opgaver for

Køge Sygehus Køge
Frederiksberg Hospital Frederiksberg
Kastrup Lufthavn Kastrup