SRC Klimacomfort

Vi er hos SRC Klimacomfort en meget erfaren og topprofessionel installatør og montør af diverse løsninger, der skal til for at skabe det bedst mulige indeklima i netop din ejendom. Vi holder til i Slagelse, men hjælper boligejere og andre bygherrer mod den optimale løsning i alle afkroge af Danmark. Vores vifte er bred, når det kommer til løsninger inden for indeklima både i forhold til lyd og luft, men vi er især stærke i:

  • Komplet boligventilation
  • Indregulering
  • Service
  • Udskiftning af anlæg
  • Energioptimering
  • Meget mere

Kundeoplevelsen i centrum

Vi går langt for at skabe den bedste oplevelse for vores kunder, derfor tilbyder vi både rådgivning gennem processen samt fuld garanti gennem TEKNIQ. På den måde kan du føle at dine interesser bliver varetaget og have ro i maven gennem processen, fordi du ved, at du med garanti vil få leveret et kvalitetsrigt resultat. Derudover lægger vi stor vægt på at holde en løbende og informerende dialog, så du hele tiden ved, præcis hvor vi befinder os i processen.

Stor erfaring og tilpassede løsninger

For at give det bedste tilbud og komme med den bedst mulige løsning til netop din ejendom, tager vi altid ud og tilser opgaven, inden vi indgår en aftale. Dette giver både kunden en ro i at vide, at prisestimatet bliver givet på et reelt grundlag, og vi får tilmed skabt den første kontakt i vejen mod et godt og kvalitetsrigt resultat. Dertil tilbyder vi alle vores kunder et gratis tjek efter et år for at sikre, at alt fungerer helt optimalt.

Vi glæder os til at høre fra dig

Hvis du er interesseret i en topprofessionel og erfaren installatør, skal du ikke tøve med at kontakte SRC Klimacomfort. Vi sidder klar på telefonen 58585404 eller på kontaktknapperne her på siden. Vi glæder os meget til at høre om dit projekt og hjælpe dig mod et bedre indeklima.

Læs mere

Kontakt os her

Stig Rosenlind Cortes Indehaver
58 58 ** ** Vis nummer
58 58 54 04

SRC Klimacomfort ApS

Byvangen 121

4200 Slagelse

CVR: 28869134

Seneste opgaver

Her ser du en liste over de opgaver SRC Klimacomfort ApS senest har modtaget fra 3byggetilbud.dk


Varmepumpe luft til luft 4593 Eskebjerg
Luft til vand varmepumpe 4690 Haslev
Luft til vand varmepumpe 4690 Haslev
Genvindingsanlæg 2740 Skovlunde
Luft til luft varmepumpe 4573 Højby

Fortæl os mere om din opgave og få et uforpligtende tilbud nu

Kontakt os her

Her finder du SRC Klimacomfort ApS

Send en forespørgsel til SRC Klimacomfort ApS