Uni Form ApS

4.8 ud af 5 stjerner
Har du en opgave som du gerne vil have et uforpligtende tilbud på?

Uni Form ApS

Uni Form ApS

Uni Form ApS er en maler-, murer- og tømrervirksomhed og udfører alle typer af opgaver inden for brancherne. Hos Uni Form ApS er kvalitet og service kernekompetencer, og medarbejderne har erfaring med alle typer af maler-, murer- og tømreropgaver. Det kan være opgaver lige fra totalrenovering af badeværelse eller facaderenovering af boligen til at male en lejlighed, montere et køkken eller tilbygninger til huset. Uni Form ApS udfører opgaver for både den private lejligheds- eller husejer og for den større virksomhed.

Fleksibilitet og dialog

Indehaver af Uni Form ApS, Martin Jørgensen, har mere end 7 års erfaring inden for områderne. Han og Uni Form ApS lægger vægt på at være fleksible i forbindelse med alle opgaver. De lytter til bygherres behov og skaber en god dialog under hele byggeprocessen, så bygherre sikres den mest optimale løsning for deres projekt. Herudover prioriteres kvalitet og detaljen, så hele din løsning bliver den bedst mulige.

Du er altid velkommen til at kontakte Uni Form ApS på 42903095 for råd, vejledning om et kommende projekt eller for et uforpligtende tilbud. Indehaver, Martin Jørgensen, vil forsøge at vejlede dig til den rigtige løsning og dermed det bedst mulige resultat.

Vi udfører opgaver i brancherne:
Seneste opgaver

Her ser du en liste over de opgaver Uni Form ApS senest har modtaget fra 3byggetilbud.dk

Kontakt os her
Martin Jørgensen Indehaver
42 90 ** **
[email protected]***.dk
Uni Form ApS Elborg Allé 15 2791 Dragør
CVR: 36443715
0.0
0 anmeldelser
Fordeling af stjerner
0%
0%
0%
0%
0%
Autorisationer og garantier
Her finder du Uni Form ApS
Fortæl os mere om din opgave og få et uforpligtende tilbud nu