Prisgaranti & Kvalitet Service

Har du en opgave som du gerne vil have et uforpligtende tilbud på?

Prisgaranti & Kvalitet Service

Prisgaranti & Kvalitet Service

Hos Prisgaranti & Kvalitet Service er vi eksperter i totalentreprise. Vores virksomhed kan spores tilbage til 2001, hvorfor vores erfaring både med håndværk og kundeservice er helt i top. Derudover har de mange år i branchen givet os et netværk, der når ud i alle afkroge af håndværkerbranchen. Dette inkluderer en tæt kontakt med alt fra en arkitekt til en ingeniør. Derfor har vi også mulighed for at tilgå et hvilket som helst projekt med en stor erfaring og ekspertise. Vores kompetenceområder er alt inden for:

  • Totalrenovering
  • Helentreprise
  • Renovering
  • Nybyg
  • Nedrivning

Dertil er vi stolte medlemmer af Byggaranti og Dansk Byggeri, som vi mener, er et tegn på vores fagkærlighed, samt et bevis på, at andre branchefolk kan stå på mål for både vores løsninger, og den måde vi interagerer med vores kunder på.

Topklasse samarbejdspartnere

Vores samarbejdspartnere inkluderer tilmed større producenter, i form af både en producent af microcement og en producent af færdige køkkener, som IKEA blandt andre gør brug af. Dette giver os stærke muligheder for opsætning af køkkener, badeværelser og andet i større entrepriseprojekter i erhvervsejendomme og boligforeninger.

Får ros for kvalitet

Hos Prisgaranti og Kvalitet Service er det altid meget vigtigt for os, at levere løsninger fra øverste hylde i hvilket som helst projekt – og vores kvalitet er også noget, vi får ros for. Så uanset om det er en totalentreprise af større omfang, eller en mindre opgave, der skal laves, så kan du være sikker på, at kvaliteten på løsningen er helt i top.

En kundetilgang udover den sædvanlige

Hos Prisgaranti og Kvalitet Service brænder vi virkelig for at have en kundeservice, der er udover det sædvanlige. Vi har et kæmpestort fokus på at tage kunden i hånden gennem et hvilket som helst projekt. Derfor udarbejder vi altid en arbejdsplan til kunden, der giver et overblik over hvert enkelt trin, vi vil udføre, og hvornår vi vil gøre det. Dertil sørger vi altid for at have en løbende kontakt med kunden, om så det er i hverdagen eller i weekenden, korresponderer vi efter bygherrens ønsker og behov.

Kontakt os

Hvis du er interesseret i en topprofessionel og pålidelig håndværker, der tager dig og dit projekt i hånden fra start til slut uanset størrelsen, så skal du ikke tøve med at kontakte os. Vi sidder hos Prisgaranti og Kvalitet Service klar på telefonen: 8180 8180, og ellers kan du bruge kontakt-knapperne her på siden. Vi glæder os til at høre, hvordan vi kan hjælpe dig med dit projekt.

Kontakt os her
Meed Chabli Mester
81 80 ** **
[email protected]***.dk
Prisgaranti & Kvalitet Service Klyveren 63 3070 Snekkersten
CVR: 25924290
Seneste opgaver

Her ser du en liste over de opgaver Prisgaranti & Kvalitet Service senest har modtaget fra 3byggetilbud.dk

Her finder du Prisgaranti & Kvalitet Service
Fortæl os mere om din opgave og få et uforpligtende tilbud nu