Nordfyns Svejser

- Tryghed og kvalitet

Som specialister i svejsning og stålarbejde tilbyder vi løsninger til både erhverv, offentlige institutioner, foreninger og private boligejere af den højeste kvalitet. Fra etablering af stålaltaner og trapper til reparation af metalgelændere - Nordfyns Svejser løfter alle slags opgaver, og altid med fokus på det gode håndværk. Vi er landsdækkende og kører ud på opgaver, store som små.

Kundeservice og dialog gennem hele forløbet

Fra den første kontakt til det endelige resultat kan du forvente en god service, når Nordfyns Svejser er på opgaven. Vi prioriterer tiden til dialogen med vores kunder og afstemmer både ønsker og behov inden vi kommer med et bud på en løsning. Derefter udarbejder vi en grundig projektbeskrivelse, så du ikke er i tvivl om, hvad du kan forvente af os. Alt sammen giver en gennemsigtig proces, hvor du som bygherre kan føle dig tryg fra start til slut.

Vælg os, hvis du vil sikkert i mål

Hos Nordfyns Svejser har vi mere end 18 års erfaring med stålkonstruktioner. Vi har derfor ekspertisen og kompetencerne til at løfte en bred vifte af svejseopgaver, også de komplekse af slagsen. Ligegyldigt om det er boligforeningen, der skal have etableret stålaltaner, en virksomhed som skal have lavet et gadeskilt eller den private boligejer skal have opsat trapper eller hegn, så er vi klar med en tilpasset løsning til en konkurrencedygtig pris.

Søger du en professionel og kundeorienteret svejser, er det Nordfyns Svejser du skal kontakte. Tryk på 'kontakt-knapperne' her på siden eller ring direkte til os på nummeret: 2149 2951, så hjælper vi dig sikkert i mål med dine ståldrømme.

Læs mere

Kontakt os her

Frank Højsgaard Engstrøm Indehaver
21 49 ** ** Vis nummer
21 49 29 51

Nordfyns Svejser

Middelfartvej 154

5400 Bogense

CVR: 25353331

Seneste opgaver

Her ser du en liste over de opgaver Nordfyns Svejser senest har modtaget fra 3byggetilbud.dk

6 dage siden
Etablering af spanske altaner 6100 Haderslev
1 uge siden
Opførelse af stålhal 6933 Kibæk
1 uge siden
Etablering af altan 2700 København
2 uger siden
Etablering af altan 1920 Frederiksberg C
2 uger siden
Etablering af spansk eller fransk altan 2820 Gentofte
Vi udfører opgaver i brancherne:

Fortæl os mere om din opgave og få et uforpligtende tilbud nu

Kontakt os her

Her finder du Nordfyns Svejser

Referencer

Nordfyns Svejser har blandt andet udført opgaver for

Stålaltaner for Boligforeninger, erhverv og private
Service- og driftsopgaver For Odense kommune