N L Bolig V/ Niels Å M Lauritsen

N L Bolig gør sig i alt indenfor efterisolering og energivejledning såsom: Hulmursisolering, etageadskillelse og loftisolering, termografering og meget mere. Derudover er de kompetente indenfor mindre tømreropgaver såsom, lofter, gulve, skillevæge mm.

Læs mere

Send en forespørgsel direkte til N L Bolig V/ Niels Å M Lauritsen

Du giver leverandøren samt 3byggetilbud.dk tilladelse til at kontakte dig via de indtastede oplysninger. 3byggetilbud.dk gemmer de indtastede informationer, men dine oplysninger vil aldrig blive videregivet til tredjepart. 3byggetilbud.dk kan ikke drages til ansvar for aftaler, som indgås mellem leverandøren og dig.

Sådan anmelder kunderne os på 3byggetilbud.dk

N L Bolig V/ Niels Å M Lauritsen

Niels Lauritsen, som er indehaver af firmaet N L Bolig V/ Niels Å M Lauritsen, blev udlært tømrer i 1980 og har hele 37 års ekspertise, som han gerne deler ud af. Firmaet er beliggende i Glumsø, men kører i store dele af Midt- og Vestsjælland. Med en humørspredende indstilling og en høj arbejdsmoral varetager firmaet diverse tømreropgaver for private bygherrer.

N L Bolig V/ Niels Å M Lauritsen er eksperter i:

  • Vinduer og døre
  • Isoleringsopgaver med det nyeste indblæsningsudstyr
  • Diverse tømreropgaver
  • Professionel rådgivning

Niels Lauritsen er tilmed vinduesmester hos Velfac, og du vil således altid kunne være sikker på professionel vejledning, når du vælger N L Bolig V/ Niels Å M Lauritsen.

Hviler aldrig på laurbærrene trods over 30 års erfaring

Hos N L Bolig V/ Niels Å M Lauritsen er det vigtigt, at man aldrig står stille. Trods mange år i branchen, griber firmaet stadig tingene an med samme ildhu og grundighed, som for 30 år siden. Det er vigtigt for Niels Lauritsen, at man altid leverer en tårnhøj kundeservice og gør brug af bæredygtige materialer. Derfor blev tømrerfirmaet også autoriserede energivejledere i 2014 og er, som dit kvalitetsstempel, også medlem af Dansk Håndværk. Som energivejledere følger et ansvar – et ansvar, som N L Bolig V/ Niels Å M Lauritsen er stolte af at skulle leve op til. Firmaet sætter nemlig en ære i at skabe et sundt og miljøbevidst indeklima for både dig og din bolig.

Gensidig tillid danner grobund for godt samarbejde

For N L Bolig V/ Niels Å M Lauritsen handler det om at have den rigtige indstilling til kunden, når en opgave besigtiges. De sætter pris på en god kundekontakt, hvor kundens ønsker og behov bliver hørt og respekteret. De mange års erfaring benytter firmaet naturligvis til at rådgive og vejlede kunderne, men ifølge Niels Lauritsen, så handler det om en gensidig sparing. Dialogen betyder nemlig, at man får forventningsafstemt byggeprocessen og danner tillid mellem håndværker og bygherre. Og det er, ifølge Niels Lauritsen, alfa og omega, hvis man skal opnå de bedste resultater.

Klik på kontakt-knappen øverst, hvis du mangler en erfaren tømrersvend, som altid er garant for et godt råd og et gedigent stykke håndværk.

Vi er tilmeldt hos 3byggetilbud.dk i kategorierne:

GarantiGaranti
Kontakt N L Bolig V/ Niels Å M Lauritsen for et uforpligtende tilbud

Her finder du N L Bolig V/ Niels Å M Lauritsen

Hovedkontor

Uddrag af opgaver, kunder og samarbejdspartnere

Sådan anmelder kunderne N L Bolig V/ Niels Å M Lauritsen

En gennemsnitlig vurdering af vores arbejde

Har du en opgave som du gerne vil have et uforpligtende tilbud på?

N L Bolig V/ Niels Å M Lauritsen

N L Bolig gør sig i alt indenfor efterisolering og energivejledning såsom: Hulmursisolering, etageadskillelse og loftisolering, termografering og meget mere. Derudover er de kompetente indenfor mindre tømreropgaver såsom, lofter, gulve, skillevæge mm.

Hovedkontor

Østergårdsvej 18
4171 Glumsø

CVR: 16290882

Denne profil er leveret af 3byggetilbud.dk Gå til toppen