Murermester Lund

Med mange års erfaring udføres alle former for murerarbejde, store som små, såvel som totalentrepriser, badeværelsesrenoveringer, facaderenoveringer, ny-, til- og ombygninger, pudsning, vandskuring, fugning, m.m. Ring for nærmere aftale og tilbud.

Læs mere

Send en forespørgsel direkte til Murermester Lund

Du giver leverandøren samt 3byggetilbud.dk tilladelse til at kontakte dig via de indtastede oplysninger. 3byggetilbud.dk gemmer de indtastede informationer, men dine oplysninger vil aldrig blive videregivet til tredjepart. 3byggetilbud.dk kan ikke drages til ansvar for aftaler, som indgås mellem leverandøren og dig.

Sådan anmelder kunderne os på 3byggetilbud.dk

Murermester Lund

Murermester Lund kan hjælpe dig med alle murer- og byggeopgaver - store som små. Med adresse i Bjæverskov betjenes alle kunder i en 50 kilometers radius. Uanset om du er privatperson eller repræsenterer en boligforening eller erhverv, kan vi finde en løsning på din udfordring.

Totalentreprise med byggestyring

Hos Murermester Lund kan vi hjælpe dig med alle slags opgaver. For at give dig det bedste resultat hyrer vi håndværkere ind på baggrund af den udfordring, du står med. Af samme grund har vi samarbejdsaftaler på plads med både tømrere, elektrikere, malere og VVS’ere, så vi kan tilbyde totalentreprise med komplet byggestyring. Du slipper således for besværet ved at have kontakt til flere håndværkere under byggeprocessen, og bliver sikret et ensformigt resultat af høj kvalitet.

Vi specialiserer os især for:
  • Totalentrepriser
  • Badeværelser
  • Facaderenoveringer
  • Ny- og tilbygninger

Grundigt forarbejde sikrer det bedste resultat

Hos Murermester Lund er kunden altid i centrum. For at sikre sig tilfredse kunder, er vi klar over, at det kræver en helhjertet indsats. Derfor mener vi, at det er alfa og omega, at forarbejdet er grundigt udført. Vi sørger for at lave de undersøgelser, tage de forbehold og holde de møder, som er nødvendige, så vi kan finde frem til den rigtige løsning for dig. Derfor vil du også næsten altid opleve, at vores tilbud overholder både pris og deadline.

Leder du efter erfarne håndværkere, som går grundigt til værks, er du mere end velkommen til at klikke på kontakt-knappen for en uforpligtende samtale.

Vi er tilmeldt hos 3byggetilbud.dk i kategorierne:

Kontakt Murermester Lund for et uforpligtende tilbud

Her finder du Murermester Lund

Hovedkontor

Sådan anmelder kunderne Murermester Lund

En gennemsnitlig vurdering af vores arbejde

Har du en opgave som du gerne vil have et uforpligtende tilbud på?

Murermester Lund

Med mange års erfaring udføres alle former for murerarbejde, store som små, såvel som totalentrepriser, badeværelsesrenoveringer, facaderenoveringer, ny-, til- og ombygninger, pudsning, vandskuring, fugning, m.m. Ring for nærmere aftale og tilbud.

Hovedkontor

Læskovvej 147
4632 Bjæverskov

CVR: 34905754

Denne profil er leveret af 3byggetilbud.dk Gå til toppen