Møllers Ventilations Teknik

Hos Møllers Ventilations Teknik har vi specialiseret os i at installere og eftermontere ventilationsanlæg i nye og ældre huse hos kunder, der har problemer med kondens, dårlig indeklima og allergi. Vi opererer i Jylland og er altid klar med et godt tilbud. Kontakt os i dag. 

Læs mere

Send en forespørgsel direkte til Møllers Ventilations Teknik

Du giver leverandøren samt 3byggetilbud.dk tilladelse til at kontakte dig via de indtastede oplysninger. 3byggetilbud.dk gemmer de indtastede informationer, men dine oplysninger vil aldrig blive videregivet til tredjepart. 3byggetilbud.dk kan ikke drages til ansvar for aftaler, som indgås mellem leverandøren og dig.

Sådan anmelder kunderne os på 3byggetilbud.dk

Møllers Ventilations Teknik

Fordelene ved et ventilationsanlæg med varmegenvinding er mange, da det både forbedrer husets indeklima og giver gode besparelser på varmeregningen. Dét ved vi alt om hos Møllers Ventilations Teknik, hvor vi er specialister i ventilationsløsninger fra A-Z. Vi løfter hele projektet fra start til slut, og står derfor både for installation og eftermontering samt generel service og vedligeholdelse af ventilationsanlægget.

Med Møllers Ventilations Teknik på sagen får du:

  • Faglig ekspertise
  • Service med fokus på den gode kundedialog
  • Kvalitetsarbejde fra start til slut
  • Punktlighed og faste aftaler
  • Et uforpligtende tilbud på opgaven

Vi dækker hele Jylland og hjælper både private boligejere samt erhverv trygt i mål med ventilationsopgaven.

Genanvend op til 90 procent af din varme

Med et ventilationsanlæg i boligen undgår du varmespil, da anlægget tilfører frisk luft til din bolig uden at du skal åbne vinduer og lukke varmen ud. Det betyder faktisk, at du kan genanvende op til 90 procent af boligens varme. Samtidig kan ventilationsanlægget omstilles, så det køler om sommeren. Lider du af astma eller pollenallergi, kan anlægget også filtrere pollen og partikler fra luften og generelt give dig et bedre indeklima. Vil du vide mere om ventilationsanlæg med varmegenvinding til din bolig, så kontakt os i dag.

Vi er altid klar med både rådgivning og et konkurrencedygtigt tilbud - ligegyldigt om du blot skal have efterset dit nuværende anlæg eller søger en komplet løsning til kontorlokalerne. Tryk på 'kontakt-knapperne' her på siden eller ring direkte til os på tlf.: 5332 8840, så vender jeg hurtigt retur.

Vi er tilmeldt hos 3byggetilbud.dk i kategorierne:

Kontakt Møllers Ventilations Teknik for et uforpligtende tilbud

Her finder du Møllers Ventilations Teknik

Hovedkontor

Uddrag af opgaver, kunder og samarbejdspartnere

Sådan anmelder kunderne Møllers Ventilations Teknik

En gennemsnitlig vurdering af vores arbejde

Har du en opgave som du gerne vil have et uforpligtende tilbud på?