MJ Byg Og Entreprise

- Et nordjysk tømrerfirma, der aldrig går på kompromis med kvalitet og service!

MJ Byg Og Entreprise er et professionelt tømrerfirma, der dækker både Nord - og Midtjylland. Internt i virksomheden har vi tre kompetente medarbejdere, som alle værner om kvalitet og kundeservice af højeste kvalitet. Desuden samarbejder vi med et fast hold af håndværkere, sådan at vi også kan udføre totalentrepriser. Vi har et væld af kompetencer hos MJ Byg Og Entreprise og kan hjælpe dig med en bred palet af forskellige opgaver.

MJ Byg Og Entreprise udfører blandt andet:

  • Tagentrepriser
  • Tilbygninger
  • Boligrenoveringer
  • Epoxylægning
  • Certificeret microcementarbejde  også i badeværelser
  • Tømreropgaver

Altid højt fokus på kvaliteten

I det håndværk som vi udfører, går vi aldrig på kompromis med den kvalitet, som vi leverer. MJ Byg Og Entreprise arbejder kun med kompetente og dygtige håndværkere, der sikrer dig den bedste kvalitet. Desuden forlader MJ Byg Og Entreprise aldrig en opgave før både vi og du er 100 procent tilfredse med resultatet.

Hos MJ Byg Og Entreprise værner vi om at sikre godt og holdbart håndværk i byggebranchen!

Rådgivning og service er i højsædet

Hos MJ Byg Og Entreprise har vi passion for at hjælpe kunden bedst muligt igennem deres renovering. Vi tager altid en indledende dialog omkring dine ønsker og behov samtidig med, at vi rådfører dig med brug af vores faglige erfaring.

Igennem processen kan du stille spørgsmål og nøje følge med i udviklingen på dit projekt. Med tæt kommunikation gør vi hos MJ Byg Og Entreprise vores ypperste for, at der ikke opstår misforståelser omkring dine forventninger til renoveringen og vores arbejde. Når du vælger MJ Byg Og Entreprise er du altid i trygge hænder.

Aftaler du kan stole på

Én aftale er altid én aftale hos MJ Byg Og Entreprise. Vi vægter det højt at holde vores aftaler  både når det gælder mødetider, og de tilbud som vi afgiver. Du ved altid, hvilket resultat du ender med og til hvilke penge  helt uden ekstra omkostninger eller lignende.

Søger du kompetente håndværkere?

Så er MJ Byg Og Entreprise de rette til at udføre dit byggeprojekt. Vi værner om altid at være opdaterede på vores faglige ekspertise, at vægte serviceniveauet højt samtidig med, at vi er pålidelige og holder vores aftaler. Kontakt os i dag ved at trykke på kontaktknapperne her på siden eller ved at ringe til os på 2092 9233. Vi ser frem til at høre fra dig! 

Læs mere

Kontakt os her

Michael Sund Jensen
Michael Sund Jensen Indehaver
20 92 ** ** Vis nummer
20 92 92 33

MJ Byg Og Entreprise

Gislumvej 20A

9600 Aars

CVR: 43141074

Seneste opgaver

Her ser du en liste over de opgaver MJ Byg Og Entreprise senest har modtaget fra 3byggetilbud.dk


Boligforening - Udskiftning af betontag 8230 Åbyhøj
2 måneder siden
Erhverv - Tømreropgave i børnehave 9000 Aalborg
2 måneder siden
Tagentreprise 8800 Viborg
2 måneder siden
Udskiftning af tag 8471 Sabro
2 måneder siden
Tagentreprise 8600 Silkeborg
2 måneder siden

Fortæl os mere om din opgave og få et uforpligtende tilbud nu

Kontakt os her

Her finder du MJ Byg Og Entreprise

Send en forespørgsel til MJ Byg Og Entreprise