Matz

Matz varetager alle slags tømreropgaver. Både gulve, llofter, tagentrepriser, tilbygninger og meget mere udfører vi. Derudover er vi eksperter i isolering og tager gerne større entrepriser ind. Ring for et godt tilbud.

Læs mere

Send en forespørgsel direkte til Matz

Du giver leverandøren samt 3byggetilbud.dk tilladelse til at kontakte dig via de indtastede oplysninger. 3byggetilbud.dk gemmer de indtastede informationer, men dine oplysninger vil aldrig blive videregivet til tredjepart. 3byggetilbud.dk kan ikke drages til ansvar for aftaler, som indgås mellem leverandøren og dig.

Sådan anmelder kunderne os på 3byggetilbud.dk

Matz

- Tømrerfirma med sans for detaljen

Matz er et professionelt tømrerfirma, der løfter alt fra mindre fuge- og tømreropgaver til større tagentrepriser og tilbygninger. Med Matz på sagen er du garanteret et solidt stykke håndværk, faglighed og service med et smil. Vi er nemlig dygtige til vores arbejde, og så lever vi for glade kunder. Matz kører i hele Midt- og Nordjylland og udfører tømrerarbejde for både private boligejer, erhverv og boligforeninger.

Tømrerfirma med kvalitet og kundedialog i højsædet

Hos Matz er vores ambition altid at levere arbejde af den højeste kvalitet. Vores løsninger skal nemlig både være æstetiske og holde mange år ud i fremtiden. Vi mener, at det bedste resultat opstår, når vi grundigt får afstemt dine ønsker og behov først. Så ved vi, hvad du forventer og kan i fællesskab finde den helt rette løsning til netop dig. Matz tilbyder blandt andet:

  • Udskiftning af vinduer og døre
  • Nye lofter og gulve
  • Tagentrepriser
  • Bløde fuger
  • Tilbygninger og terrasser
  • Totalrenoveringer
  • Isolering

Søger du et kompetent tømrerfirma til din næste bygge- eller renoveringsopgave, så kontakt Matz i dag. Vi er til at fange på tlf.: 5354 2422 eller ved at trykke på 'kontakt-knapperne' her på siden. Vi ser frem til at høre fra dig!

Vi er tilmeldt hos 3byggetilbud.dk i kategorierne:

Kontakt Matz for et uforpligtende tilbud

Her finder du Matz

Hovedkontor

Sådan anmelder kunderne Matz

En gennemsnitlig vurdering af vores arbejde

Har du en opgave som du gerne vil have et uforpligtende tilbud på?

Matz

Matz varetager alle slags tømreropgaver. Både gulve, llofter, tagentrepriser, tilbygninger og meget mere udfører vi. Derudover er vi eksperter i isolering og tager gerne større entrepriser ind. Ring for et godt tilbud.

Hovedkontor

Skolelodden 5
8530 Hjortshøj

CVR: 39448610

Denne profil er leveret af 3byggetilbud.dk Gå til toppen