Lindegaard Montage

Lindegaard Montage laver alt indenfor tømrerarbejde såsom: gulve, lofter, vindues og- køkkenmontering, tagentrepriser og tilbygninger. Rasmus Lindegaard leverer altid en høj service og sætter stor pris på en god kvalitet. Ring for mere info.

Læs mere

Send en forespørgsel direkte til Lindegaard Montage

Du giver leverandøren samt 3byggetilbud.dk tilladelse til at kontakte dig via de indtastede oplysninger. 3byggetilbud.dk gemmer de indtastede informationer, men dine oplysninger vil aldrig blive videregivet til tredjepart. 3byggetilbud.dk kan ikke drages til ansvar for aftaler, som indgås mellem leverandøren og dig.

Lindegaard Montage 

- Et færdigt resultat 

Lindegaard Montage er et alsidigt tømrerfirma, der har mange års erfaring med tømrer- og montagearbejde. Vi gør os blandt andet i boligfornyelse, udskiftning af vinduer og døre, tagarbejde, køkkener og generelt renoveringsarbejde. Hos Lindegaard Montage har vi kompetencerne og ekspertisen til at hjælpe dig godt videre med din tømreropgave – stor som lille.

Vi er beliggende i Vojens men dækker hele Trekantsområdet og kører gerne efter opgaverne. 

Et færdigt resultat i høj kvalitet

Hos Lindegaard Montage prioriterer vi altid kvaliteten af vores arbejde højt. Alle opgaver skal laves ordenligt og det færdige resultat skal altid sidde lige i skabet. Vi har kvalitetshåndværk i højsædet og for os er det vigtigt, at kunden er fuldt ud tilfreds med det udførte arbejde - for hos Lindegaard Montage samler vi på glade kunder.

Med fokus på god kundeservice tager vi hurtig kontakt og kommer altid ud og besigtiger dit tømrerprojekt inden start. Kvaliteten af det færdige resultat vægtes højt, og vi er ikke færdige før du er helt tilfreds med arbejdet. 

Vi tager hånd om dit næste projekt 

Lindegaard Montage er et dygtigt tømrer- og montagefirma, der udfører opgaverne med afsæt i dine ønsker og behov. Kontakt os på 81712031 eller lindegaardmontage@gmail.com, hvis du ønsker du råd, vejledning eller uforpligtende tilbud på et tømrerprojekt.

 

Som noget nyt tilbyder Lindegaard Montage også finansiering af dit næste projekt med Nordea Finans. Her finansieres projekter, store som små, uden udbetaling, renter eller gebyrer. Du er velkommen til at kontakte os, hvis du vil høre mere om vores finanseringsordning.

Vi ser frem til at høre fra dig!

 

Vi er tilmeldt hos 3byggetilbud.dk i kategorierne:

Kontakt Lindegaard Montage for et uforpligtende tilbud

Her finder du Lindegaard Montage

Hovedkontor

Uddrag af opgaver, kunder og samarbejdspartnere

Har du en opgave som du gerne vil have et uforpligtende tilbud på?

Lindegaard Montage

Lindegaard Montage laver alt indenfor tømrerarbejde såsom: gulve, lofter, vindues og- køkkenmontering, tagentrepriser og tilbygninger. Rasmus Lindegaard leverer altid en høj service og sætter stor pris på en god kvalitet. Ring for mere info.

Hovedkontor

Ringtvedvej 14
6500 Vojens

CVR: 35345655

Denne profil er leveret af 3byggetilbud.dk Gå til toppen