Karl A Byg & Entreprenør

Har du en opgave som du gerne vil have et uforpligtende tilbud på?

Karl A Byg & Entreprenør

Karl A Byg & Entreprenør

– Din alsidige entreprenør med sans for kvalitetsrige resultater og en god kundeoplevelse!

Med Karl A Byg & Entreprenør på opgaven er du garanteret en professionel og personlig tilgang til dit projekt. Om du ønsker en ny swimmingpool i baghaven eller skal have støbt et nyt badeværelsesgulv får du nemlig altid en holdbar løsning, der passer til netop dine ønsker og din bolig.

Vores faglige palette er bred

Mit navn er Karl Andreas Sjøberg Blond og jeg er indehaver af Karl A Byg & Entreprenør. Det er min fornemmeste opgave, at du som kunde er fuldt ud tilfreds med det arbejde og den service, der leveres. Fra Holbæk kører jeg ud i en radius på 50-70 kilometer, når boligejerne ønsker hjælp på projekter ude som inde. Karl A Byg & Entreprenør hjælper med: 

  • En ny swimmingpool 
  • Fundamenter
  • Betonopgaver
  • Sokkel og terrændæk
  • Træterrasser og skure til haven

Karl A Byg & Entreprenør har en bred vifte af faste og dygtige samarbejdspartnere, hvilket betyder, at jeg kan sætte dig i kontakt med kompetente hådnværkere indenfor alle områder. Jeg står for projektstyringen og har både murere, elektrikere, VVS'ere og malere med ombord.

Konkurrencedygtig og serviceminded

Det er med stor glæde, at jeg kan sige, at Karl A Byg & Entreprenør har et hav af glade kunder i bagagen. En personlig, ærlig og imødekommende kundeservice er nemlig en naturlighed for mig – og jeg går gerne en ekstra mil for, at du er tilfreds. Derfor kan du også altid regne med, at en aftale er en aftale, når jeg er entreprenøren på opgaven.

Få et godt tilbud

Vil du nyde den danske sommer med en pool eller terrasse i haven? Eller ønsker du en sokkelrenovering? Så er Karl A Byg & Entreprenør det rette firma at kontakte. Tryk på kontakt-knapperne her på siden eller ring på: 2979 2603, så tager vi en snak om dine drømme.

Vi udfører opgaver i brancherne:
Kontakt os her
Karl Andreas Sjøberg Blond Indehaver
29 79 ** **
[email protected]***.dk
Karl A Byg & Entreprenør Kalundborgvej 10, 1 4300 Holbæk
CVR: 41340916
Seneste opgaver

Her ser du en liste over de opgaver Karl A Byg & Entreprenør senest har modtaget fra 3byggetilbud.dk

Her finder du Karl A Byg & Entreprenør
Fortæl os mere om din opgave og få et uforpligtende tilbud nu